haHa Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δώσε μου link ακριβώς για Download γιατί γίνεται πανικός και δεν ξέρω Ρώσικα... x86 εκδοση: http://xvidvideo.ru/2009-10-22-10-49-14/doc_download/3587-media-player-classic-homecinema-x86-svn-1834-----with-installer.html x64 εκδοση: http://xvidvideo.ru/2009-10-22-10-49-14/doc_download/3588-media-player-classic-homecinema-x64-svn-1834-----with-installer.html Διαλεγεις το δεξι bullet ("Я согласен(на). / I agree.") και μετα πατας "продолжить / continue". Kατεβαινει το αρχειο και κανεις εγκατασταση. Y.Γ. Χρειαζεται και το τελευταιο DIRECTX End-User Runtime . To βαζεις απο εδω: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=2da43d38-db71-4c1b-bc6a-9b6652cd92a3 Αν βαριεσαι να το βαλεις, τοτε βαλε μια πιο παλια εκδοση του MPC-HC που δεν το χρειαζεται, πχ εδω: http://mpc-hc.sourceforge.net/download-media-player-classic-hc.html
parsifal Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Χμμμ, προσπάθησα να πάρω direct download link, αλλά φαίνεται να έχουν κάποιο anti-leeching σύστημα in place. Πρόσεξε λίγο καλύτερα τις σχετικές ιστοσελίδες, δεν χρειάζεται να ξέρεις Ρώσικα. Υπάρχουν δίπλα-δίπλα και οι αντίστοιχες Αγγλικές μεταφράσεις...
Heatspreader Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Εγκατέστησα την x64 έκδοση. Δεν χρειάστηκε να κάνω καμία ρύθμιση, όλα παίζουν όπως πρέπει. Η έκδοση που είχα εγκαταστήσει και από την οποία δεν ήμουν ευχαριστημένος και έκραζα, ήταν αυτή που έχει μέσα το K-Lite Codec Pack. Καμία σχέση με αυτή που έβαλα τώρα! Φοβερός Player, άλλο πραγμα. To Power DVD τελικά είχε ένα θέμα με τους εξωτερικούς υπότιτλους. Έπαιζε επιλεκτικά τους υπότιτλους ή για να το πω καλύτερα έπαιζαν ή δεν έπαιζαν όταν ενεργοποιούσες το Hardware Accelaration. Μεγάλο μείον ότι δεν μπορούσες να τους μεγαλώσεις. Ποιότητα εικόνας άψογη! Το Kmplayer αρχικά φάνηκε πολύ καλό, αλλά μου έκανε πολλά νερά. Το χειρότερο από όλα. Χανόταν ο ήχους κάποιες φορές και πέρα από αυτό σε κάποια σημεία έτρεχε γρήγορα η εικόνα σαν Fast Forward και μετά ο ήχος πήγαινε ελάχιστα πιο γρήγορα από την εικόνα. Ποιότητα εικόνας κάκιστη! Πιξελάρισμα στο Full.... MPCHC θα χρησιμοποιώ!
parsifal Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 αυτή που έχει μέσα το K-Lite Codec Pack. Έγινε φανερό, μετά το screenshot από το Options menu που ανέβασες. Κρέμασμα θέλουν αυτοί οι τύποι τελικά! Καταρχάς, δε μπορώ να καταλάβω πώς στο καλό απενεργοποίησαν τα σημαντικά Internal Filters του MPC-HC. Ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι έβαλαν χέρι στον πηγαίο κώδικα κόβοντας τα συγκεκριμένα features και παρήγαγαν το δικό τους custom build. Μόνο και μόνο από μία τέτοια επέμβαση, θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν εναλλακτικό branding στο τελικό προϊόν και όχι Media Player Classic Home Cinema. Με τον DTS ήχο τί έγινε; Πήρες σωστή είσοδο στο Digital-In των ηχείων σου;
Heatspreader Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Με τον DTS ήχο τί έγινε; Πήρες σωστή είσοδο στο Digital-In των ηχείων σου; Όλα μια χαρά! Δεν έκανα ούτε μία ρύθμιση. Download, Install, Run και όλα κομπλέ!
kurkosdr Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Ρε παιδια, πειτε μου και μενα να καταλαβω: Εδω δεν ειναι το επισημο site για να κατεβασεις τον MPCHC;; Γιατι λοιπον το κατεβαζετε απο καθε λογης unofficial sites; Τι διαφορα εχει η εκδοση στο Ρωσσοαγγλικο site απο αυτη του sourceforge; ΥΓ: Αυτη με το ενσωματωμενο klite που την βρηκες heatspreader, να ξερω να μην παω.
Heatspreader Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 @kurkosdr http://www.free-codecs.com/download/K_lite_codec_pack.htm Έλα ντε... Και εγώ έχω την απορία με το Site..
dhmak Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Αυτή πού 'χει η ρωσική σελίδα είναι του προηγουμενου μήνα ενώ αυτή πού 'χει η επίσημη σελίδα είναι του Άυγουστου του 2009 !!!! Το k-lite έχει ενσωματωμένη μια δικιά του έκδοση του mpc-hc kurkosdr όταν πάς να την κατεβάσεις απ' το ρωσικό, σε προειδοποιεί οτι, όπως είπες, μπορεί να είναι unstable
Heatspreader Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Αυτή πού 'χει η ρωσική σελίδα είναι του προηγουμενου μήνα ενώ αυτή πού 'χει η επίσημη σελίδα είναι του Άυγουστου του 2009 !!!! Και πως γίνεται αυτό?
kurkosdr Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Και πως γίνεται αυτό? Ελα ντε! Τι σοι επισημη σελιδα ειναι αυτη αμα δεν μπορει να βαλει την καινουρια εκδοση; (ή στο κατω κατω να κανουν copy paste την εκδοση απο το ρωσσοαγγλικο). Μηπως αυτη η εκδοση στο ρωσσοαγγλικο ειναι τιποτα unstable;
parsifal Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Στην επίσημη σελίδα του MPC-HC (mpc-hc.sourceforge.net) μπαίνουν για download μόνο milestone builds που αντιστοιχούν σε stable εκδόσεις του project: Πιο δοκιμασμένα και με κάποιο quality testing να έχει προηγηθεί. Αυτά ανανεώνονται με πολύ αργό ρυθμό σε σχέση με τη δουλειά που γίνεται στο source tree του project, οπότε μένουν και πολύ πίσω σε features αναγκαστικά. Το xvidvideo.ru είναι ένα από τα πιο γνωστά sites όπου μπορείς να βρεις MPC-HC builds που έχουν προκύψει από compile των τελευταίων SVN revisions του project, οπότε από εκεί παίρνεις πάντα "the latest and greatest" (and buggy, να προσθέσω. Αυτό δεν το γλυτώνεις συνήθως όταν δουλεύεις με SVN builds ενός open source project). Ο καθένας ζυγίζει (σταθερότητα vs latest features), διαλέγει και παίρνει...
micos000 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 @kurkosdrhttp://www.free-codecs.com/download/K_lite_codec_pack.htm Έλα ντε... Και εγώ έχω την απορία με το Site.. Το k-lite περιλαμβάνει δύο εκδόσεις mpc-hc. Player:- Media Player Classic Homecinema [version 1.3.1774.0] - Media Player Classic Homecinema [version 1.2.1008.0] Όταν η επίσημη είναι η 1.3.1249 και η latest beta είναι 1862. Η 1η είναι σχετικά πρόσφατη και η 2η είναι πολύ παλιά. Εσύ μάλλον δούλευες την 2η για αυτό και έλειπαν πράγματα.
Heatspreader Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μα γι' αυτό έλεγα ότι ο Player ήταν άθλιος και επέμενα! Με βάση αυτόν που είχα εγκαταστήσει! Αυτός που έχω τώρα είναι ότι καλύτερο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αυξήσω την ένταση μέσα από τον Player, γιατί πότε μου δεν κατάλαβα το λόγω που είναι τόσο χαμηλογραμένες οι ταινίες!
haHa Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Υπάρχει κάποιος τρόπος να αυξήσω την ένταση μέσα από τον Player, γιατί πότε μου δεν κατάλαβα το λόγω που είναι τόσο χαμηλογραμένες οι ταινίες! Εδω εισαι: Δεν το συνιστω ομως, γιατι εστω και ελαχιστα παραμορφωνεται ο ηχος. Χιλιες φορες να ανεβαζεις την ενταση απο τα ηχεια.
micos000 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Υπάρχει κάποιος τρόπος να αυξήσω την ένταση μέσα από τον Player, γιατί πότε μου δεν κατάλαβα το λόγω που είναι τόσο χαμηλογραμένες οι ταινίες! Αν πρόκειται για DTS ήχο, είναι σύνηθες φαινόμενο η χαμηλή ένταση. Επίσης, η συνολική ένταση στον mpc εξαρτάτε και από την ένταση στα windows. Δοκίμασε να ανεβάσεις και από εκεί την ένταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.