Προς το περιεχόμενο

PCTV Pro Pinnacle

mandos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

epeidh tora teleytaia polloi psaxnoun gia tv kartes leo protes entyposeis apo thn dikia mou pou hrthe prin 2 oritses sto spiti :)

vasika den eida fos me foriti keraia, logo perioxhs profanos

molis evala thn kanonikh (exoterikh) ola mia xara

dystixos exei kapoies grammes sthn eikona (xionaki pou leme) alla den xero an einai apo to shma h apo thn karta

deixnei ok, exei teletext,radiaki, ola stereofonika

prepei na kanei kai kalo capture alla den dokimasa akoma

exei dyo akoma eisodous (mia svideo kai mia rca) kai esoterikh kai exoterikh syndesh me karta hxou

kai thlexistirio pou doulepse me thn proth xoris polles dyskolies

thelei 25% apo thn cpu mou gia na vlepo tv se ena mikro parathiraki (exo valei to priority sto high) to opoio proggie einai sxetika eyxristo an kai einai merika pramata pou thelo na psaxo

perissotero ayrio to mesimeri h to vrady mias kai den polyprolavaino na thn psaxo

pantos ola oraia deixnoun, kai prepei na pezei kai filmnet pragma pou tha psaxo tora :)

an ta katafero tha sas enhmeroso

Δημοσ.

Ela mandos tin peira kai egw telika kali einai pezei tzami

oti breis pes to edw giati den eimai kai poly eksikiwmenos akoma ;-)

An sto cd exeis tous 5.11 drivers katebase apo EDW tin anabathmisi se 5.20 (lene oti ginete aisthiti beltiwsi) 40MB den tous exw dokimasei akoma twra tous katebazw

Δημοσ.

epeidh me endiaferei to capture apo analogiko video kai camera otan kanete tis dokimes sas doste mas ta fota sas giati exo para polles vhs kasetes gia na tis metafero se dvd h vcd

eyx

Δημοσ.

epeidh me endiaferei to capture apo analogiko video kai camera otan kanete tis dokimes sas doste mas ta fota sas giati exo para polles vhs kasetes gia na tis metafero se dvd h vcd

an kapoios exei kai empeiria me allh karta as mou pei

eyx

Δημοσ.

petza xilia sygnomh pou den se prolava :( :(

me arghse to magazi, 22 meres gia na thn ferei...

kostasbm ekana capture apo keraia kai einai idaitera ikanopoihtiko, kamia sxesh me to capture pou eixa kanei me thn asus deluxe (to opoio den douleyei sta 2000, se antithesh me thn pinnacle pou doulepse me thn mia)

gia analog tha to dokimaso alla mallon ligo argotera (tha prospathiso na vro mia camera gia to savvatokyriako, den exo dikia mou

crAss tha dokimaso to dscaller to mesimeri

btw: me to filmnet den eixa epitixia, exo antistixo post sto "doryforika"

neotera to vrady opou kai tha thn dokimaso (tha thn exantliso :P ...)

gia tis grammes pou elega, xexaste to :) eftaige to shma, shmera tha ftiaxo ta kanalia

to thema tou radio den to exo psaxei alla to autoscan doulepse kai vrhke opoion stathmo eixe ena axioprepes shma

deixnei kalo alla den mporo na po perissotera

gia osous endiaferontai: ebgale ena error otan ekane check to compatibility tou pc, to mono pou hthele htan detonators (eixa tous drivers tis asus, kai kati palious malista)

me detonator 40.41 (h kati tetoio, den thimame tora) ola einai mia xara kai h eikona veltiomenh (efygan kati polyxromoi kokoi, san crackle se jpeg foto!!) tora einai mia xara omos

petza thnx gia tous drives, tha tous katevaso kai tha sou po

dokimases mhpos tpt apo ta extra software pou eixe?? den thimame alla nomizo eixe ena gia pexergasia kai kati akoma

evala kai ena proggie pou exei na kanei me thn pci kai kati tetoia, tha doso link molis pao spiti omos

to exei sto site tous, kapou 850kb

Δημοσ.

MANDOS

anameno ta test giati eimai pro ton pylon agoras kartas

giati me endiaferei h metafora vhs se dvd

anafere kai thn timh ths kartas please

eyx

Δημοσ.

Επειδή έχω δοκιμάσει να γράψω από camera (όλες οι photo του site μου από αυτή είναι), είναι αρκετά καλή σε σύλληψη και δεν δημιουργεί προβλήματα. Το ότι έχει στερεοφωνικό ήχο στην είσοδο πιστεύω ότι είναι ένα συν.

Είχα χρησιμοποιήσει την είσοδο composite. Πιστεύω ότι με s-video θα είναι ακόμα καλύτερη η ποιότητα.

Δημοσ.

125 eyro apo plaisio einai h timh

thn camera den katafera na thn paro

pantos ypotheto oti to capture tou tha einai analogo autou pou kanei sthn tv, ths tv einai arketa kalo

tora katevazo to dscaler kai tous 5.20

Δημοσ.

mandos exei to Pinnacle_Studio_7 se Trial gia epeksergasia(an kai exei bgei to 8).

An se endiaferei kserw ena kalo kai ftino magazi gia na to "agoraseis" afto pou einai sto cd sou enoeite ;-)

Δημοσ.

plhrhs apotyxia to filmnet

to mono pou vlepo einai kati xionismena topia kai apo piso ligo apo thn eikona :(

den katafera pantelos tpt

evala tous 5.20 oi opoioi einai to idio argoi, kai isos exoun ligotero kalh poiothta se lipsh kai eikona

(den anagorise osous styathmous oso priun,kai xeirotero shma)

kai btw den exoun pouthena about box...

sto dscale den xero ti tuner na tou po, exie kati philips apl kai tetoia alla den xero poio na valo, oute eida kapoio pou na douleyei

to ronnys ccd ennoei na rolarei thn eikona (xionismenh san ton olympo)

:(

any ideas

Δημοσ.

mandos oi 5.20 einai poly kaliteroi apo 5.1,pio grhgoroi,douleyoun swsta ta noumera twn kanaliwn kai h poiotita einai akribws h idia me tous 5.1.koitakse mhpws den evales swstes ru8miseis(greece,pal,antenna).dokimase na katevaseis to registry delete gia na diagrapseis plhrws tous 5.1 kai meta ksanavaltous.

emena to tuner einai philips 1216.

gia filmnet valte to sto manual lock"start of image" kai 8a eiste ok.

gia capture apo vhs proteinw powervcrii v3.0,kai syndesh me svideo.

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote mandos:</font><hr> hehehe

[email protected] h rixneis to afm tou magaziou edo mesa (h me pm)

oi drivers einai gia thn rave kai oxi gia thn pro (etsi lene sto setup)

tora pao na tous dokimaso <hr /></blockquote>

Ontos oi odigoi einai gia tin rave :confused:

mandos you have mail

Δημοσ.

Οι drivers είναι και για την PCTV pro.Εγώ αυτούς έχω εγκαταστήσει.Πάντως δεν είναι και οι καλύτεροι π.χ. οι 4.02 είναι οι καλύτεροι drivers που έχει βγάλει η pinnacle(αυτό το λένε όλοι στο forum της pinnacle).Όσο για capture το καλύτερο είναι μακράν το WinDvr 2 δοκιμάστε το.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...