Προς το περιεχόμενο

Crypto TVR USB2 δεν παιζει πλεον

altkon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους και σε ολες......

Πριν απο 3 χρονια αγόρασα εξωτερικό crypto TVR usb2 το οποιο έπαιζε κανονικα μεχρι που εκανα αλαγη σκληρου δισκου και clean install WXP SP2.

Οταν πηγα να το τοποθετησω στο PC μου σαν νεα συσκευη δεν ξεκιναει ο οδηγος εγκαταστασης νεου υλικου, οταν τον ανοιγω απο την Διαχηρηση συσκευων δεν μπορω να περασω τα drivers Crypto MPEG4 USB TV/FM αλλα καποια αλλα με το ονομα USB2820Device με τα οποια στην εκκινηση του προγραμματος βγαζει fail to initialize hardware.

Το ανεφερα στην Crypto Ελλαδος και μου ειπαν να κανω System Restore...το εκανα αλλα και παλι τα ιδια.

Εχω διαπιστωσει οτι στο παρελθων εχει αναφερθει παρομοιο περιστατικο που σας παραθετω παρακατω :

αλλαξα usb θύρα γιατί μου πρότεινε ότι έχω UXB2, και αλλιως δεν θα μπορούσα mpeg4

απο τότε στην εκκίνηση προγράμματος βγάζει fail to initialize hardware. Απεγκατάσταση-εγκατάσταση, αλλαγή usb θυρών

ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟ

Η ιδια συσκευή σε αλλο υπολογιστή μια χαρά

Να το αυτοκτονήσω??

unquote

Μηπως γνωριζετε αν υπαρχει Λυσει???:confused:

• Super Moderators
Δημοσ.

τι δουλειά έχει αυτό το topic στην κατηγορία insomnia site-forum?

Insomnia Site - Forum Συζήτηση αποκλειστικά και μόνο για το site και το forum. Ερωτήσεις για τις διάφορες λειτουργίες του Insomnia.gr Προτείνετε ιδέες και επισημάνετε προβλήματα που συναντάτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...