melaslog Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα, κάνω login σε διάφορα site και του βάζω τον κωδικό πρόσβασης και το password. Την επόμενη φορά που μπαίνω δεν έχει κρατήσει τους κωδικούς και πρέπει να τους ξαναβάλω. Προφανώς έχω τσεκαρισμένο την απομνημόνευση. Τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ.
micos000 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Πρέπει να μας πεις με ποιο πρόγραμμα κάνεις browsing. Π.χ. στον Firefox είναι στο μενού Εργαλεία->Επιλογές->Καρτέλα Ασφάλεια->Επιλογή Απομνημόνευση κωδικών για σελίδες. Στον ΙΕ6 είναι στο μενού Εργαλεία->Επιλογές Internet->Καρτέλα Περιεχόμενο->Αυτόματη καταχώρηση->Επιλογή Ονόματα χρηστών και κωδικούς πρόσβασης σε φόρμες. Στους ΙΕ7-ΙΕ8 δεν ξέρω, δεν τα έχω εγκαταστήσει και ούτε πρόκειται. Και σε Opera, μενού Εργαλεία->Επιλογές->Καρτέλα Ραβδί->Επιλογή Χρήση του Ραβδιού για απομνημόνευση κωδικών. Επίσης, σε μερικά forum, αν συνδεθείς από άλλο υπολογιστή, μπορεί να σου ξαναζητήσουν σύνδεση όταν ξαναμπείς. Αν έχεις επιλεγμένη όμως την αποθήκευση κωδικών, θα είναι έτοιμα τα στοιχεία για να πατήσεις μόνο σύνδεση.
melaslog Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Πρέπει να μας πεις με ποιο πρόγραμμα κάνεις browsing.Π.χ. στον Firefox είναι στο μενού Εργαλεία->Επιλογές->Καρτέλα Ασφάλεια->Επιλογή Απομνημόνευση κωδικών για σελίδες. Στον ΙΕ6 είναι στο μενού Εργαλεία->Επιλογές Internet->Καρτέλα Περιεχόμενο->Αυτόματη καταχώρηση->Επιλογή Ονόματα χρηστών και κωδικούς πρόσβασης σε φόρμες. Στους ΙΕ7-ΙΕ8 δεν ξέρω, δεν τα έχω εγκαταστήσει και ούτε πρόκειται. Και σε Opera, μενού Εργαλεία->Επιλογές->Καρτέλα Ραβδί->Επιλογή Χρήση του Ραβδιού για απομνημόνευση κωδικών. Επίσης, σε μερικά forum, αν συνδεθείς από άλλο υπολογιστή, μπορεί να σου ξαναζητήσουν σύνδεση όταν ξαναμπείς. Αν έχεις επιλεγμένη όμως την αποθήκευση κωδικών, θα είναι έτοιμα τα στοιχεία για να πατήσεις μόνο σύνδεση. Καλημέρα και ευχαριστώ, εχω τι ΙΕ8 και είναι στην ίδια καρτέλλα με τον ΙΕ6 που περιέγραψες και είναι τσεκαρισμένο. Ξεκίνησε να μου το κάνει με τα W7. Τους κωδικούς τους χάνει μετά από επανεκκίνηση. Οσο το έχω ανοιχτό και κλείσω τον ΙΕ και τον ξαναοίξω, τους κρατάει αλλά την άλλη μέρα ή μετά από επανεκκίνηση... πάπαλα. Ευχαριστώ.
axaraktiristos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μήπως είναι ενεργοποιημένη η ασφάλεια ώστε να σβήνει ίχνη και στοιχεία από την περιήγηση στο ιντερνετ και γιαυτο σου σβήνει κωδικούς ?
melaslog Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μήπως είναι ενεργοποιημένη η ασφάλεια ώστε να σβήνει ίχνη και στοιχεία από την περιήγηση στο ιντερνετ και γιαυτο σου σβήνει κωδικούς ? Και που είναι αυτήηηη;;;;; Ευχαριστώ.
mihachris Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Μήπως είναι ενεργοποιημένη η ασφάλεια ώστε να σβήνει ίχνη και στοιχεία από την περιήγηση στο ιντερνετ και γιαυτο σου σβήνει κωδικούς ? Μου φαίνεται πως εννοείς την ιδιωτική περιήγηση. Σε αυτη τη λειτουργία δεν αποθηκεύεται τίποτα κάνεις δεν κάνεις restart. Οπότε αυτο δεν παίζει καθώς ο topic starter λέει οτί ενώ ο υπολογιστής είναι ανοιχτός αποθηκεύονται.
melaslog Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Παίδες καλησπέρα, έφιαξε επανεγκαθιστώντας τον IE8. Δεν ξέρω τι είχε, πιθανόν τίποτα "σκουπίδια" κατά την εγκατάσταση. Πως και δεν το είχα σκεφτεί τόσες μέρες και είχα λαλήσει να περνάω κάθε φορά τους κωδικούς. Ευχαριστώ, γειά σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.