ixthy Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Είναι δυνατόν να συνδέσω mac με pc δημιουργώντας ένα μικρό home δίκτυο; Ποιοι τρόποι υπάρχουν και ποιος είναι ο καλύτερος; Τι θα χρειαστώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Βαλε στον user του pc ενα password και απο εκει και περα ειναι πολυ απλα τα πραγματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Εγώ πάντως πήγα στο Network Wizard των Windows έφτιαξα ένα δίκτυο(δεν έβαλα κωδικούς κτλ) και μετά απλά πήγαινα στο Network στο Mac και μου έβγαζε το PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Τι συνδεσμολογία κάνατε; Αυτή τη στιγμή έχω το mac και to pc (win xp) συνδεδεμένα με καλώδιο στο ίδιο router μέσω ethenet. Μπορώ να έχω δίκτυο έτσι, ή πρέπει η ethernet του ενός να συνδέεται απ' ευθείας με την ethernet του άλλου. Δεδομένου κιόλας ότι υπάρχει 1 ethernet σε κάθε υπολογιστή, μετά πώς θα τα συνδέσω στο internet; Sorry που τα ρωτώ αυτά, αλλά από δίκτυα είμαι εντελώς άσχετος. Επίσης πρέπει κάποιος υπολογιστής να παίζει το ρόλο του server; Ακόμα θα μπορεί το pc να βλέπει τα αρχεία που έχει ο mac; Το αντίστροφο γίνεται; Κι αν γίνεται τι δυνατότητες υπάρχουν; Μπορεί το mac να στείλει αρχεία στο pc και αντίστροφα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μια χαρά τα συνέδεσες και τα 2 πάνω στο router. Όταν λες να παίζει κάποιο από αυτά το ρόλο του server τι εννοείς? Τι θα "σερβίρει" στο άλλο? Και το pc μπορεί να βλέπει τα αρχεία του mac και ο mac τα αρχεία του pc. Αρκεί στο καθένα από τα 2 να ορίσεις ποιοί φάκελοι θέλεις να είναι κοινόχρηστοι και με τι δικαιώματα για κάθε χρήστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Ωραία όλα σωστά τα έχω, αλλά τι ρυθμίσεις κάνω ρε παιδιά; Στο menu network του mac τι πρέπει να κάνω και μετά τι πρέπει να κάνω στα windows; Αν έχετε κάποιο link σας παρακαλώ δώστε το γιατί δεν καταλαβαίνω Χριστό! Αλλιώς δε θα άνοιγα και το thread όπως καταλαβαίνετε βεβαίως - βεβαίως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Ωχ είναι τόσο noob η ερώτηση που απαξιώνετε να μου απαντήσετε; LOL!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_eye Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δες εδώ http://www.myfirstmac.com/index.php/mac/articles/how-do-i-share-files-between-my-mac-and-pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Ευχαριστώ πολύ για το link! Έκανα μια προσπάθεια, αλλά μάλλον δεν είναι για το leopard (10.5.x) γιατί τα menu είναι εντελώς διαφορετικά δυστυχώς. Παρόλα αυτά θα το παλέψω σε 10 μέρες από σήμερα (πάω διακοπές χιχιχι). Αν υπάρχει κάτι για leopard και το ξέρεις θα μου έκανες μεγάλη χάρη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TirkaS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Μια χαρά τα συνέδεσες και τα 2 πάνω στο router Όταν γίνεται αυτό σημαίνει ότι τα κοινόχρηστα αρχεία είναι διαθέσιμα σε όποιον γνωρίζει την ip του router και μπορεί να συνδέεται σ αυτό;; (δηλαδή στο έλεος του θεούλη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Όχι. Αυτό δεν εξαρτάται από το router αλλά από τις ρυθμίσεις ασφαλείας και μοιράσματος αρχείων που έχεις κάνει σε κάθε υπολογιστή στο δίκτυο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Password στον user του pc των windows εβαλες?? Κανε πρωτα αυτο και βλεπουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TirkaS Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Password στον user του pc των windows εβαλες?? Κανε πρωτα αυτο και βλεπουμε! Σήμερα θα πειραματιστώ με τη συνδεσμολογία πλήρως να δω τι παίζει επακριβώς.. Για ότι απορίες εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.