Προς το περιεχόμενο

Κυκλοθυμία (έρευνα)

inSync

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχασες.....στην διπολική διαταραχή παίρνουνε Lithium

μου ρθε και ένα τραγούδι τώρα....

Θααα μελαγχολήηηηηησωωωωωω.....και υστερα εγω - και υστερα εγώ .... πως θα συνεχιιιιιισσσσωωωωωωω.

Χαλαρώστε....σε τοπικ κυκλοθυμίας συζητάτε για διπολικές διαταραχές και Prozak ... Η κυκλοθυμία ξεπερνιέτε με το να μάθει το παλικάρι , όταν πιάνει τον εαυτό του να μελαγχολεί , να βρει τρόπους να το επαναφέρει.

Εαν πάρουμε το παραπάνω γράφημα , τα mood shifts απέχουνε παρασάγκας από τις διαταραχές.....απλα είναι αυτό που λέμε ups and downs , όχι μανία και οξεία καταθλιπτικά επεισόδεια......

im with you in this

αν και θα ήθελα να ακούσω και τον cloud εδώ

απλά θεωρώ άθλιο το να προτείνουμε ψυχίατρο (ούτε καν ψυχολόγο) επειδή τον πιάσαν οι μαύρες του...

Δημοσ.
Ό ένας βάζει τραγούδια, ο άλλος τον χαβά του, μου φαίνεται δεν ξέρετε μένετε on topic εδώ πέρα.

Και συ δεν ξέρεις πότε έχει απαντηθεί ένα θέμα......

εμεις φταίμε που ασχοληθήκαμε με την πάρτη σου...Τεσπα , τράβα σε ψυχίατρο και πάρε και φάρμακα για να νιώσεις καλύτερα....ΟΥΣΤ

Δημοσ.
Και συ δεν ξέρεις πότε έχει απαντηθεί ένα θέμα......

εμεις φταίμε που ασχοληθήκαμε με την πάρτη σου...Τεσπα , τράβα σε ψυχίατρο και πάρε και φάρμακα για να νιώσεις καλύτερα....ΟΥΣΤ

Mάλιστα... προφανώς παρεξηγήθηκες χωρίς λόγο. Εκτιμώ τις απαντήσεις όσων μένουν on topic (όπως π.χ. τις προηγούμενες δικές σου) αλλά από την στιγμή που έχουμε ένα συγκεκριμένο topic για το οποίο συζητάμε δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μπαίνει ο καθένας και να βάζει youtube videos κτλ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...