Προς το περιεχόμενο

Κλείνει το WinAmp....

karhariasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά, έκανα πριν λίγο καιρό το pc μου format, πέρασα μια version των WINDOWS XP με SP2, την οποία την βάζω εδώ κ 2-3 χρόνια σε πολλά PC και είναι η έκδοση που φορούσα κ πριν. Το πρόβλημα μου είναι ότι τώρα, χωρίς να κάνω κάποια αλλαγή κλείνει συνέχεια το WinAmp. Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι bug της έκδοσης, το έκανα uninstall, έκανα τις απαραίτητες επανεκκινήσεις κ μετά πέρασα μια ποιο καινούργια έκδοση. Πάλι τα ίδια.. Δοκίμασα με τον ίδιο τρόπο κ παλιότερη έκδοση αλλά εξακολουθεί το ίδιο πρόβλημα.

Δλδ εκεί που παίζει το WinAmp μετά από λίγο τερματίζεται η εφαρμογή. Δε μου το κάνει αυτό σε κανένα άλλο πρόγραμμα είτε μουσικής αναπαραγωγής είτε οτιδήποτε άλλο. Επίσης οι εκδόσεις αυτές με το ίδιο λειτουργικό ακριβώς σε διαφορετικούς υπολογιστές παίζουν κανονικά χωρίς αυτό το bug.

Θα μου πείτε τώρα άλλαξε πρόγραμμα αλλά εγώ θέλω ντε κ καλά να δουλεύω WinAmp.

Υπάρχει περίπτωση να λυθεί το πρόβλημα αυτό?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Δημοσ.

Θα σου προτεινα να σβήσεις και τα αρχεία του Winamp που εχουν απομεινει στην Registry .δΜετά δοκιμασε έναν καλό cleaner και ξαναπερνατω

Δημοσ.

Υπάρχει registry cleaner για Winamp ή να δοκιμασω εναν γενικό? Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να μπλέξω με κατι τετοιο αλλα θα αναγκαστώ.

θενξ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...