motherfucker Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Καλησπερα, Λοιπον, εχω μια Sony Bravia KDL-40S5500 (http://www.sony.gr/product/t32-s-series/kdl-40s5500) και ενα Samsung HT-THX22 Home cinema (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?...ref=pathfinder). Τα εχω συνδεσει με HDMI. Τις προαλλες κατεβασα μια ταινια και την περασα σε ενα USB stick και την εβαλα στο samsung για να την δω. Οταν πατησα να παιξει, δεν επαιζε, και μου εβγαλε στην οθονη οτι το resolution ξεπερναει τα 800x600. Δεν θα επρεπε αφου η τηλεοραση ειναι HD να μπορει να παιξει και αναλυση πανω απο 800x600?? Τι εκανα λαθος? Τι πρεπει να κανω γενικα ωστε να εχω καλλιτερη δυνατη ποιοτητα στην TV ΚΑΙ μονη της αλλα και σε συνεργασια με το Home cinema? Ειμαι λιιιγο ασχετος με αυτα Ευχαριστω εκ των προτερων
Kariajoulas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Γεια χαρά. Τυγχάνει να έχω την Sony Bravia KDL-40S5500 και φίλος μου το HT-THX22 Home cinema και θα μπορούσα να απαντήσω στην ερώτησή σου. Αλλά το νικ σου "motherfucker", δηλαδή κάποιος που αρέσκεται στο να γαμ..ει τις μανάδες μας, μου επιβάλει το ελάχιστο που μου επιτρέπει ο κώδικας αρχής που μεγάλωσα, να σου πω, καλύτερα να σου απαντήσουν άτομα που οι μανάδες τους είναι δεδηλωμένες πουτ..νες. Τα εύσημα μου στους moderators που υποστηρίζουν (δεν αποκλείουν τέτοια nick names).....
motherfucker Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Φιλε μου, δικαιωμα σου να κανεις ο,τι θελεις αλλα πρεπει να σου πω οτι εισαι ΠΟΛΥ κομπλεξικος. Δεν εχω ορεξη να γ@μησω κανενος την μανα. Ειναι απλα μια λεξη που χρησιμοποιειται στην Αμερικη οπως εδω χρησιμοποιειται η λεξη μ@λ@κας. Τωρα αν το περνεις προσωπικα λυπαμαι, εισαι λαθος. Μηπως να εβαζα "wife fucker" να μου τυχαινε και καμμια καλη? Γιατι με το motherfucker μαλλον ολο πουρά θα παιζουν. Σοβαρα τωρα, θα δεχομουν οτι προσβαλλω καποιον (-ους) αν τα ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ μου προσεβαλλαν και νομιζω οτι δεν υπαρχει πουθενα τοιουτο. Αντιθετως θα ελεγα οτι ειμαι ευγενικος, καθοτι ΖΗΤΑΩ βοηθεια . Το τι διαλεγω ομως για νικ ειναι ΑΥΣΤΗΡΑ προσωπικη μου υποθεση Το χιουμορ ποτε δεν εβλαψε κανεναν Φιλικα (αλλα οχι και τοσο φιλικα σε σενα) ΥΓ. Να χαιρεσαι και την Bravia και οτιδηποτε αλλο εχεις. Ευχομαι στην ζωη σου να μην αρνεισαι να βοηθας οποιονδηποτε δεν σου αρεσει το ονομα του
Kariajoulas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Το αν είμαι ΠΟΛΥ κομπλεξικός πρώτον δεν είσαι σε θέση να το κρίνεις μια και δεν με ξέρεις και δεύτερον δεν σου επιτρέπεται. Ούτε εγώ, ούτε οι κανόνες του forum επιτρέπουν προσωπικές επιθέσεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Σε άλλο portal θα σε είχαν κάνει ban. Ίσως δεν το έχουν προσέξει οι monterators ακόμα. Επίσης ο χαρακτηρισμός "κομπλεξικός" διώκεται ποινικά. Και αφού τα forums αποτελούν χώρο για δημόσιο διάλογο, ουσιαστικά μιλάμε για συκοφαντική δυσφήμηση. Επίσης αυτά περί ευγένειας θα είχαν κάποια αξία, αν δεν χαρακτήριζες προσβλητικά ανθρώπους που δεν γνωρίζεις. Γράφεις Ειναι απλα μια λεξη που χρησιμοποιειται στην Αμερικη οπως εδω χρησιμοποιειται η λεξη μ@λ@κας. Εδώ θα συμφωνήσω, ότι, το πως νοιώθει ο καθένας είναι δικαίωμα του να το εξωτερικεύει, αρκεί να μην προκαλεί τη δημόσια αιδώ. Και σου υπενθυμίζω ότι τα forums εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία. Για αυτό το λόγο υπάρχουν monderators. Για να προλαβαίνουν ακραίες εκδηλώσεις και να μην τρέχουν οι διαφωνούντες στα δικαστήρια. Γιατι με το motherfucker μαλλον ολο πουρά θα παιζουν. Τις σεξουαλικές προτιμήσεις αγνώστων σαν εσένα, δεν μ΄ ενδιαφέρει να ακούσω. Σοβαρα τωρα, θα δεχομουν οτι προσβαλλω καποιον (-ους) αν τα ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ μου προσεβαλλαν και νομιζω οτι δεν υπαρχει πουθενα τοιουτο. Αντιθετως θα ελεγα οτι ειμαι ευγενικος, καθοτι ΖΗΤΑΩ βοηθεια . Το τι διαλεγω ομως για νικ ειναι ΑΥΣΤΗΡΑ προσωπικη μου υποθεση Για την υποτιθέμενη ευγένεια απάντησα παραπάνω. Επίσης καλό είναι να ξέρεις ότι όταν γράφουμε σε κάποιο forum κάτι, ισχύουν οι ίδιοι κανόνες και για το κείμενο και για την υπογραφή μας. Το τι διαλέγουμε, είτε για να γράψουμε, είτε ως nic-name, σίγουρα είναι προσωπική μας υπόθεση, αρκεί να έχουμε υπόψη μας ότι αυτά (κείμενο και nic-name) δημοσιεύονται. Για οτιδήποτε δημοσιεύεται να ξέρεις ότι υπάρχουν και οι αντίστοιχες ευθύνες και πιθανόν ποινές. Μην νομίζεις ότι επειδή γράφουμε σε forum μπορεί ο καθένας να γράφει ότι του κατέβει και να έχει οποιοδήποτε nic-name, επειδή είναι ΑΥΣΤΗΡΑ προσωπική του υπόθεση. Το χιουμορ ποτε δεν εβλαψε κανεναν Η κακή χρήση του έχει στείλει αρκετό κόσμο στο πλημμελειοδικείο.... Φιλικα (αλλα οχι και τοσο φιλικα σε σενα Μου είναι παντελώς αδιάφορο το πως νιώθεις για μένα. ΥΓ. Να χαιρεσαι και την Bravia και οτιδηποτε αλλο εχεις. Ευχομαι στην ζωη σου να μην αρνεισαι να βοηθας οποιονδηποτε δεν σου αρεσει το ονομα του Την χαίρομαι και χωρίς να χρειάζομαι τις ευχές ατόμων που φέρουν nic-name σαν το δικό σου. Το όνομα είναι κάτι που δεν το επιλέξαμε. Μας βάφτισαν έτσι. Το nic-name όμως είναι επιλογή. Έτσι όπως ακριβώς δεν θα βοηθούσα κάποιον με το nic-name "παιδεραστής", έτσι δεν βοηθάω και σένα. Θα μπορούσε να μου πει ο "παιδεραστής" ότι είμαι ΠΟΛΥ κομπλεξικός και δεν καταλαβαίνω από χιούμορ. Ας μου το πει λοιπόν και αυτός και θα τα πούμε. Υπάρχει μια υποκειμενική προσωπική εκτίμηση διαφόρων καταστάσεων στη ζωή μας, αλλά επειδή ακριβώς υπάρχουν πολλές τέτοιες εκτιμήσεις, συνήθως σε διενέξεις υπάρχει και μια αντικειμενική η οποία ορίζεται από άρθρα και κανόνες του ποινικού κώδικα και γενικότερα του δικαίου. Αυτά, φέροντας την απόλυτη ευθύνη όλων όσων έχω γράψει.
mchrisober Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 ρε φιλε Kariajoulas μπορει το νικ του να ειναι προσβλητικο, αλλα δεν εβλαψε κανεναν, οσο γι αυτο υπευθυνοι ειναι οι moderator του site. Το καλυτερο θα ηταν να μην πεσουμε σε μακροσυρτους διαλογους και αμπελοφιλοσοφιες, απλα αγνοησε το νικ και μην απαντας στο ποστ.. Τοσο απλο απο το να καθεσαι και να μαλωνεις.... Και δω μεσα η ανωνυμια μας "προστατευει" ολους, οποτε ολοι γινομαστε μαγκες κρυμενοι πισω απο τα πληκτρολογια... Μην αρπαζεστε απο το παραμικρο....
Tilemaxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Οι κανόνες συμπεριφοράς μας έφαγαν. Μην ψαρώνεις φίλε motherfucker.
motherfucker Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 ρε φιλε Kariajoulas μπορει το νικ του να ειναι προσβλητικο, αλλα δεν εβλαψε κανεναν, οσο γι αυτο υπευθυνοι ειναι οι moderator του site. Το καλυτερο θα ηταν να μην πεσουμε σε μακροσυρτους διαλογους και αμπελοφιλοσοφιες, απλα αγνοησε το νικ και μην απαντας στο ποστ..Τοσο απλο απο το να καθεσαι και να μαλωνεις.... ΑΚΡΙΒΩΣ.... Να θυμησω .....kariajoula οτι ΕΣΥ ασχοληθηκες με το thread μου και μαλιστα ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να με προσβαλεις με τις παπαροηθικολογιες σου, ΚΑΤΙ που σε ΑΛΛΑ φορουμ λεγεται flame (αν δεν κανω λαθος γιατι ειμαι και μεγαλος ανθρωπος) και ΕΠΙΣΗΣ ειναι λογος συστασης αλλα και ban αν δεν συμμορφωθεις. Εγω ΑΠΛΑ εκανα μια ερωτηση και μια εκκληση για βοηθεια. Εσυ ΜΟΝΟ ασχοληθηκες για να μου την πεις. Εγω απευθυνομουν (και απευθυνομαι) σε ολους Τωρα αν νομιζεις οτι με τα δικαστηρια θα μασησω, παρε φορα, κανε και χωριστρα και ελα (βαλε και λαδι ομως) Ασε μας ρε φιλε πρωινιατικα
vasi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Για το θέμα: το to dvd player δεν υποστηρίζει την διάσταση αυτήν 800x600 σε DIVX.
motherfucker Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Για το θέμα: το to dvd player δεν υποστηρίζει την διάσταση αυτήν 800x600 σε DIVX. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, να σαι καλα φιλε μου Μηπως μπορεις να μου προτεινεις καποιες ρυθμισεις να δοκιμασω? Ο λογος που δοκιμασα παραπανω αναλυση ειναι επειδη το εκανα με το PocketDivXEncoder το οποιο μου δινει την δυνατοτητα να παρω αρχειο για HD Tv και μαλιστα η default ρυθμιση του ειναι 1080x720 (avi). Σε τι φορμα πρεπει να το μεταφερω ωστε να μου παιζει σε αυτη την αναλυση στην Tv μου? Εγω απλα το μετεφερα στο usb
Kariajoulas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 παρε φορα, κανε και χωριστρα και ελα (βαλε και λαδι ομως) Το επίπεδο ευγένειας και παράθεσης σοβαρών επιχειρημάτων αυξάνει. Ίσως δεν είναι τυχαίο και το nic-name.... Δεν θα ασχοληθώ πλέον με την παρούσα ενότητα. Η συνέχεια αλλού....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.