GothicCrusader Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2002 Γιατί να μην υπάρχει μία ενδιάμεση λύση όσον αφορά τις υπογραφές; Ας πούμε by default να μην βλέπουμε κανενός καμία υπογραφή και να εμφανίζεται ένα κουμπί στο τέλος κάθε μηνύματος, ώστε αν κάποια στιγμή θέλουμε να δούμε μία υπογραφή κάποιου απλά να πατάμε στο κουμπί και να μας βγάζει σε popup το signature;; btw, το todays active topics είναι αναγκαίο ειδικά για όσους δεν μπαίνουν συστηματικά:/
ex_tep Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 sosto..tha mporouse na rithmizete kai stis prosopikes mas rithmiseis an theloume na vlepoume tis signatures ton allon alla kai auto me to popup den einai katholou asximi idea.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Ρε παιδιά δεν είναι τα πάντα δυνατά όπως τα θέλουμε. Τα forums δουλεύουν με modules και hacks που βάζεις. Αν κάτι τέτοιο δεν υπάρχει, πρέπει να κάθεσαι να φτιάξεις δικό σου...
Hal9000 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Aκριβώς, κάποια πράγματα πρέπει να τα δεχόμαστε όπως είναι γιατί τυχόν αλλαγές δημιουργούν νέα προβλήματα και δεν υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος.
GothicCrusader Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 βρε KWSN, τα πάντα είναι δυνατά και όπως τα θέλουμε, ειδικά στους υπολογιστές Θέμα κόπου είναι. Στην μη κερδοσκοπική περίπτωση, προφανώς δεν γίνεται συζήτηση. Απλά δίνουμε τις προτάσεις μας και αν είναι εφικτές γίνονται. Αν δεν είναι τις αφήνουμε πίσω μας. No hard feelings.. Και που λειτουργεί η insomnia χάρη είναι για εμάς... Αυτό πάλι με τα today active topics πάλι για εμένα είναι πολύ σοβαρός λόγος γιατί γλιτώνεις πάρα πολύ χρόνο ειδικά αν παρακολουθείς πάνω από 1 forums στο νετ. Μπορείς να παρακολουθείς όλα και μόνο τα ενδιαφέροντα θέματα για εσένα στο ελάχιστο δυνατό χρονικό διάστημα. Για εμένα και πιστεύω για πολλούς από εδώ μέσα αυτό είναι πολύ σημαντικό. ʼσε που σημαίνει και λιγότερα requests στον server στο κάτω κάτω. Εγώ ήδη μπαίνω πολύ λιγότερες φορές λόγω της έλλειψης του tat. Τέλος πάντων δεν χάθηκε και ο κόσμος. Εγώ λέω τις ιδέες μου. Αν το forum είναι open source και php based, μπορεί τα Χριστούγεννα να το ψάξω και εγώ αν δεν υπάρχει πρόβλημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 Γνωρίζω ότι τα πάντα είναι δυνατά στους υπολογιστές... Προσφέρεσαι λοιπόν να φτιάξεις κάτι τέτοιο;
UserX Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 Ta perissotera forums (den gnorizo gia to sigekrimeno) einai etoimes efarmoges pou tis dinoun se sites dorean arkei na eheis kato to link apo to opoio to pires. Eho katebasei ena forum kai to ebala sti selida mou. Dokimasa na kano kapoies mikroepembaseis ston Kodika kai kyriolektika EXASA tin mpala! Eihe selides me 1500 - 1600 grammes kodika!!! Opote sti sigekrimeni periptiosi den einai kai toso efkoli ipothesi akomi kai na xereis poly kalo programmatismo, na epembeis se etoimo kodika.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.