Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με καρτα γραφικων 1950pro agp σε mobo 478

bebis4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω αυτην την κάρτα και τον τελευταιο καιρό μου βγαίνουν στην οθόνη καποιες γραμμες σε διαφορα σημεια και σε διαφορες μικρες διαστάσεις. αυτο δεν συμβαινει απο την αρχη που ανοιγει ο υπολογιστης αλλα κατα την διαρκεια που λειτουργει.

Α) το τροφοδοτικό μου ειναι 500w οποτε φανταζομαι οτι δεν ειναι απο εκει το προβλημα.

B) εβγαλα και ξαναεβαλα την καρτα αλλα δεν ειδα διαφορά.

τωρα σκεφτομαι να βαλω παλαιοτερους drivers και ελπιζω να μην εχει προβλημα η agp θυρα του Mobo.

καμμιά άλλη ιδέα η αν καποιος ειχε το ίδιο προβλημα θα με βοηθούσε πολύ.

τhanks εκ των προτερων

Δημοσ.

Οντος δες τη θερμοκρασια τησ καρτας ειδικα τωρα που ειναι και καλοκαιρι εχει ζεστη κατεβασε το riva tuner και πες της θερμοκρασιες ειχα και εγς το ιδιο προβλημα και εφταγε η θερμοκρασια

Δημοσ.

Με f8 μπες σε safe mode. Αν εκεί δε σου εμφανίζει τις γραμμές τότε πιθανόν είναι θέμα drivers. Αν και εκεί σου εμφανίζει γραμμές, ίσως είναι θέμα κάρτας γραφικών. Αν μπορείς δοκίμασέ την και σε έναν άλλον υπολογιστή.

Δημοσ.
Οντος δες τη θερμοκρασια τησ καρτας ειδικα τωρα που ειναι και καλοκαιρι εχει ζεστη κατεβασε το riva tuner και πες της θερμοκρασιες ειχα και εγς το ιδιο προβλημα και εφταγε η θερμοκρασια

πωσ βλεπω τις θερμοκρασιες απο το riva?

Δημοσ.

δεν βλεπω πως μπορω να δω θερμοκρασια αν και εβγαλα τιν καρτα τιν φυσυξα και τωρα φαινονται ολα καλα

Δημοσ.

κατέβασε το gpu-z άν κ θά ήταν καλύτερο να το κάνεις πρίν τον καθαρισμό!!μακάρι να ήταν αυτό πάντως κ να καθάρισες,κυριολεκτικά!:-D

Δημοσ.
κατέβασε το gpu-z άν κ θά ήταν καλύτερο να το κάνεις πρίν τον καθαρισμό!!μακάρι να ήταν αυτό πάντως κ να καθάρισες,κυριολεκτικά!:-D

το κατεβασα αλλα δεν βλεπω που γραφει για θερμοκρασια οθτε σε αυτο ουτε στο riva. γραφει μονο τα χαρακτηριστικα τησ καρτας

Δημοσ.

Αν δέν υπάρχουν ενδείξεις στο tab "sensors" του gpu-z,τότε μαλλον η κάρτα σου δέν διαθέτει καθόλου εγκατεστημένους σένσορες θερμοκρασίας.Αν θυμάμαι καλά 2~3 υλοποιήσεις ηταν έτσι,μια απο αυτές ήταν της GeCube.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...