Προς το περιεχόμενο

AMD OverDrive

Drop_Dead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια ,

εχω εναν Χ4 940 αλλα ποτε που τον πηρα δεν τον εχω πολυχαρει. Απο αποψη OC παντα . Δεν εχω καταφερει να τον παω πανω απο 4ghz :mad: . Δεν εχω δοκιμασει ακομα να κανω oc μεσω του overdrive τσ amd . Αλλα δεν βλεπω και πουθενα τν επιλογη να overclocking:-(.

Αν μπορειτε να μου πειτε που ειναι και τι μπορω να αλλαξω μεσω του overdrive (mhz-multiplier-ρευματα-nb κτλ ?).

Δημοσ.
Γεια ,

εχω εναν Χ4 940 αλλα ποτε που τον πηρα δεν τον εχω πολυχαρει. Απο αποψη OC παντα . Δεν εχω καταφερει να τον παω πανω απο 4ghz :mad: . Δεν εχω δοκιμασει ακομα να κανω oc μεσω του overdrive τσ amd . Αλλα δεν βλεπω και πουθενα τν επιλογη να overclocking:-(.

Αν μπορειτε να μου πειτε που ειναι και τι μπορω να αλλαξω μεσω του overdrive (mhz-multiplier-ρευματα-nb κτλ ?).

Σε νερο να υποθεσω? Με τι ρευματα,fsb,multiplier παιζεις στα 4? Και τι θερμοκρασιες?

Δημοσ.

Βασικα 3.89 στα 4 κρασαρει .

Ειναι και απ τς cpu που πανε ψηλα.

Τεσπα τωρα το χω παρατησει γιατι εχει 45 βαθμους idle:shock:

Καλοκαιρι σου λεει μετα:P

εδιτ: Οχι με αερα ειμαι.

MUGEN ftw ;)

multiplier X17

fsb 228

ρευμα 1.45

και εχει γυρω στους 62 full load

Δημοσ.

Περίεργο που δεν το βρίσκεις. Στο tab "Performance Control" είναι όλα. Μήπως δεν έχεις chipset AMD της σειράς 7; Είναι απαραίτητη πρϋπόθεση.

Ά! Ξέχασα. Πρέπει να πας στο tab "Preference" πρώτα και να αλλάξεις το mode από "Novice" σε "Advanced"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...