Drop_Dead Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Γεια , εχω εναν Χ4 940 αλλα ποτε που τον πηρα δεν τον εχω πολυχαρει. Απο αποψη OC παντα . Δεν εχω καταφερει να τον παω πανω απο 4ghz . Δεν εχω δοκιμασει ακομα να κανω oc μεσω του overdrive τσ amd . Αλλα δεν βλεπω και πουθενα τν επιλογη να overclocking:-(. Αν μπορειτε να μου πειτε που ειναι και τι μπορω να αλλαξω μεσω του overdrive (mhz-multiplier-ρευματα-nb κτλ ?).
eSATA Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δηλαδη τον φτανεις 4ghz μεσω bios και περιμενεις να παει παραπανω;
skyhawk Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Γεια , εχω εναν Χ4 940 αλλα ποτε που τον πηρα δεν τον εχω πολυχαρει. Απο αποψη OC παντα . Δεν εχω καταφερει να τον παω πανω απο 4ghz . Δεν εχω δοκιμασει ακομα να κανω oc μεσω του overdrive τσ amd . Αλλα δεν βλεπω και πουθενα τν επιλογη να overclocking:-(. Αν μπορειτε να μου πειτε που ειναι και τι μπορω να αλλαξω μεσω του overdrive (mhz-multiplier-ρευματα-nb κτλ ?). Σε νερο να υποθεσω? Με τι ρευματα,fsb,multiplier παιζεις στα 4? Και τι θερμοκρασιες?
Drop_Dead Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Βασικα 3.89 στα 4 κρασαρει . Ειναι και απ τς cpu που πανε ψηλα. Τεσπα τωρα το χω παρατησει γιατι εχει 45 βαθμους idle:shock: Καλοκαιρι σου λεει μετα εδιτ: Οχι με αερα ειμαι. MUGEN ftw multiplier X17 fsb 228 ρευμα 1.45 και εχει γυρω στους 62 full load
Drop_Dead Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Sorry για το διπλοποσταρισμα αλλα ξερει πως γινεται OC μεσω AMD overdrive:-)?? Μηπως ειναι σε αλλη εκδοση? =/
ahristos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Περίεργο που δεν το βρίσκεις. Στο tab "Performance Control" είναι όλα. Μήπως δεν έχεις chipset AMD της σειράς 7; Είναι απαραίτητη πρϋπόθεση. Ά! Ξέχασα. Πρέπει να πας στο tab "Preference" πρώτα και να αλλάξεις το mode από "Novice" σε "Advanced"
Drop_Dead Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Αυτο ακρβως ζητουσα. Ευχαριστω πολυ:-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.