Προς το περιεχόμενο

Πληρωμή μέσω Internet

j1m4kos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δηλαδη για να καταλαβω.Στην Πειραιως εμενα με το ανοιγμα λογαριασμου μου εδωσαν καρτα αναληψης η οποια ειναι και χρεωστικη.Αν εισαι κατω των 18δηλαδη δε σου δινουν καρτα αναληψης? Περιεργο δεν ακουγεται?

http://www.moneyexpert.gr/default.aspx?pid=52&la=1&prid=314 "ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ"

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ευχαριστούμε για την αναφορά στο site μας. Το http://www.moneyexpert.gr ετοιμάζει οδηγούς επιβίωσης με χρήσιμες πληροφορίες για όλες τις κατηγορίες πιστωτικών καρτών ( φοιτητικές, προπληρωμένες, επιστροφής χρημάτων, μεταφοράς υπολοίπου) καθώς και για όλες τις κατηγορίες δανείων. Σύντομα θα μπορείτε να αναζητήσετε με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία ό,τι σας ενδιαφέρει.

Ο περιορισμός των 18 για τις χρεωστικές κάρτες ισχύει όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε.

Παρ' όλα αυτά μπορεί κάποιος κάτω των 18 να βγάλει προπληρωμένη κάρτα.

Παρατηρήσεις και σχόλια για το site πάντα ευπρόσδεκτα!:-)

Δημοσ.

Σύμφωνα με κανονισμό της Τράπεζας της Ελλάδος. Όλες οι κάρτες prepaid κλπ απαιτούν το άνοιγμα ονομαστικού μεριδίου στην τράπεζα.

Τέλος η ανωνυμία λοιπόν στις κάρτες. Για να γίνεις πελάτης απαιτείται η φορολογική σου ενημερότητα και h αστυνομική ταυτότητα.

Δεν μπορείς πλέων τώρα έτσι απλά να περνάς από ένα κατάστημα τράπεζας και να παίρνεις μία καρτούλα.

Κανονισμός αυτός ισχύει τους 2-3 τελευταίους μήνες και ισχύει για όλες τις τράπεζες που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Το καλύτερο είναι να ζητήσεις στους γονείς σου να σου πάρουν μια prepaid και να τη φορτίζεις με το χαρτζιλίκι σου.

Η χρεωστική απαιτεί το άνοιγμα λογαριασμού στη τράπεζά σου.

Και ναι πρέπει να είσαι πάνω από 18 για να κάνεις έκδοση μιας κάρτας.

Δημοσ.

Ρε παιδιά sorry για το hijack του thread αλλά θέλω να κάνω μια ερώτηση.

Έχω prepaid και θέλω να παραγγείλω από το amazon.co.uk.

Κάποια στιγμή μου βγάζει cardholder name. Εμένα με λένε Κώστα και έχω συνηθήσει να το γράφω Constantinos και όχι Konstantinos.

Τώρα εγώ τι πρέπει να δηλώσω εκεί? Με K ή με C? Η ταυτότητα το έχει με K και ο τύπος που έβγαλα την κάρτα μου είχε γράψει το όνομα μου με K αλλά δεν θυμάμαι γιατί. Παίζει όντως ρόλο το πως θα το έχω? K ή C? Δλδ το κοιτάνε αυτό?

Δημοσ.
Ρε παιδιά sorry για το hijack του thread αλλά θέλω να κάνω μια ερώτηση.

Έχω prepaid και θέλω να παραγγείλω από το amazon.co.uk.

Κάποια στιγμή μου βγάζει cardholder name. Εμένα με λένε Κώστα και έχω συνηθήσει να το γράφω Constantinos και όχι Konstantinos.

Τώρα εγώ τι πρέπει να δηλώσω εκεί? Με K ή με C? Η ταυτότητα το έχει με K και ο τύπος που έβγαλα την κάρτα μου είχε γράψει το όνομα μου με K αλλά δεν θυμάμαι γιατί. Παίζει όντως ρόλο το πως θα το έχω? K ή C? Δλδ το κοιτάνε αυτό?

Και Βρασίδα να σε φωνάζανε στο cardholder name θα γράψεις το ονομα όπως το συμπλήρωσε ο τυπάς. Ναι το κοιτάνε αν συμφωνει ο αριθμός με το όνομα.

Δημοσ.

Καλό είναι να μην δίνεται απευθείας τον αριθμό κάρτας σας, αλλά να πληρώνεται μέσο paypal έτσι ώστε να μην μπορούν να έχουν το αριθμό στα χέρια τους. Μπορεί είτε ηθελημένα είτε άθελά τους να διαρρεύσει σε τρίτους με άσχημες συνέπειες.

Δημοσ.

Μέσω amazon.co.uk δεν νομίζω να μπορείς να πληρώσεις μέσω paypal. Τουλάχιστον όταν αγοράζεις από το ίδιο το amazon. Όταν αγοράζεις από κάποιο άτομο μέσα στο amazon δεν ξέρω. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...