Προς το περιεχόμενο

Πληρωμή μέσω Internet

j1m4kos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά επειδή δεν μπορώ να βγάλω πιστωτική κάρτα επειδή είμαι ακόμα μικρός σε ηλίκια ξέρει κανείς κάποιο άλλο τρόπο πληρωμής?:-D

Δημοσ.
Παιδιά επειδή δεν μπορώ να βγάλω πιστωτική κάρτα επειδή είμαι ακόμα μικρός σε ηλίκια ξέρει κανείς κάποιο άλλο τρόπο πληρωμής?:-D

Με χρεωστικη καρτα.Δηλαδη αν εχεις καποιον λογαριασμο σε μια τραπεζα και μια καρτα για να κανεις αναληψη απο ATM το πιο πιθανο ειναι να λεει πανω και visa ή mastercard κτλ.Εγω ετσι κανω τις αγορες μου!

Δημοσ.

πρεπει να ναι πανω απο 18 για χρεωστικη.ο μονος τροπος ειναι η αντικαταβολη,δηλαδη τα παραγγελνεις και τα πληρωνεις επι τοπου στο κουριερ οταν στα φερουν

Δημοσ.

ή μέσω φίλου ή συγγενή μεγαλύτερου , με paypal ,στους οποίους θα πληρώσεις το χρηματικό αντίτιμο και θα σε εξυπηρετήσουν..

Δημοσ.

Προφανώς είτε θέλει να το κάνει κρυφά από τη μαμά και το μπαμπά είτε δεν έχει την έγκρισή τους. Σε αυτή την περίπτωση, να κάνεις υπομονή να μεγαλώσεις, να δουλέψεις να βγάλεις τη δική σου πιστωτική και να αγοράζεις ό,τι θέλεις.

Μέχρι τότε φρόντισε να ενημερώνεις τους γονείς σου για αγορές μέσω internet.

Δημοσ.

1.υπαρχουν κ ανωνυμες προπληρωμενες

2.υπαρχει κ h paysafe card φτανει να την υποστηριζει το σιτε που θες

Δημοσ.

πως να παρει ρε παιδια χρεωστικες και προπληρωμενες ενω ειναι κατω των 18??το παιδι το λεει ξεκαθαρα οτι ειναι κατω των 18 και θελει να βρει αλλο τροπο εκτος απο καρτες.paysafe card μπορει να χρησιμοποιησει περισσοτερο σε ονλινε στοιχημα και οχι τοσο για αγορες

Δημοσ.

Πάντως στη Πειραιώς μπορείς να βγάλεις χρεωστικές και προπληρωμένες ακόμα κι αν είσαι κάτω από 18.

Δημοσ.

Δηλαδη για να καταλαβω.Στην Πειραιως εμενα με το ανοιγμα λογαριασμου μου εδωσαν καρτα αναληψης η οποια ειναι και χρεωστικη.Αν εισαι κατω των 18δηλαδη δε σου δινουν καρτα αναληψης? Περιεργο δεν ακουγεται?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...