question mark Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Την άλλη εβδομάδα φεύγω για διακοπές και θέλω να πάρω μαζί μου και το router. Στο εξωχικό μου έχω γραμμή ΟΤΕ. Πρέπει να πάω στον ΟΤΕ και να ενεργοποιήσω τη γραμμή για adsl ή μόλις συνδέσω το router με την πρίζα του σταθερού θα μου κάνει αμέσως connect; Ελπίζω να είμαι κατανοητός.
psapikas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Η ADSL σύνδεση γίνεται πάνω σε συγκεκριμένη τηλεφωνική γραμμή και δεν είναι θέμα router. Άρα το να παίξει αυτόματα δυστυχώς δεν ισχύει. Αν είσαι συνδρομητής στο πρόγραμμα ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ του ΟΤΕ δες αυτό: http://www.conn-x.gr/Default.aspx?MenuID=114
100 010 00 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Αν εχεις adsl στο εξοχικο, μολις κουμπωσεις το ρουτερ σου.......... θα παιξεις
Evgenios1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Την άλλη εβδομάδα φεύγω για διακοπές και θέλω να πάρω μαζί μου και το router. Στο εξωχικό μου έχω γραμμή ΟΤΕ. Πρέπει να πάω στον ΟΤΕ και να ενεργοποιήσω τη γραμμή για adsl ή μόλις συνδέσω το router με την πρίζα του σταθερού θα μου κάνει αμέσως connect;Ελπίζω να είμαι κατανοητός. Πες μου ενα λογο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.