Spiroslp Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Σκέφτομαι να πάρω ένα τρίποδο.Έχω την φωτογραφική μηχανή Sony DSC-T30 και η πρώτη και βασική μου ερώτηση είναι αν πάρω τρίποδο από μια άλλη εταιρία θα κάνει στην Sony ή χρειάζεται τρίποδο από την ίδια την εταιρία(Sony);
jpan Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Σκέφτομαι να πάρω ένα τρίποδο.Έχω την φωτογραφική μηχανή Sony DSC-T30 και η πρώτη και βασική μου ερώτηση είναι αν πάρω τρίποδο από μια άλλη εταιρία θα κάνει στην Sony ή χρειάζεται τρίποδο από την ίδια την εταιρία(Sony); Ότι τρίποδο και να πάρεις θα κάνει. Το θέμα είναι ότι δύσκολα θα βρεις στην Ελλάδα σοβαρό τρίποδο σε λογική τιμή. Τα συνιθησμένα τρίποδα που φτάνουν σε ύψος το 1.70-1.80m και έχουν γύρω στα 50-70 ευρώ είναι τελείως της πλάκας. Δεν είναι στιβαρά, είναι ασταθή και υπάρχει ο κίνδυνος να παίσει κάτω η μηχανή σου. Αν δε θες να κλαις τα λεφτά σου δες εδώ: http://www.teleskop-express.de/shop/product_info.php/info/p1458_Triton-Fotostativ---3-8--Anschluss---55cm-bis-185cm---bis-9kg.html για TRITON FEX 1 και κεφαλή PH 32. Τους στέλνεις ένα email και συνήθως σου απαντάει ελληνόφωνος αντιπρόσωπος, για να κανονίσεις την παραγγελία σου.
briganta Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Εγώ πάλι πιστευω πως αν ο φίλος spiroslp δεν θέλει τρίποδο που να εκτείνεται τόσο πολύ όσο λες φίλε jpan, μπορεί να βρεί άνετα ένα αξιοπρεπές τρίποδο με 15-20€. Εγώ για παράδειγμα έχω το Hama Star 05 στο οποίο βάζω μια Nikon D60 χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Άλλωστε εδώ μιλάμε για μια compact φωτογραφική με βάρος 170 γραμμάρια. Πρόβλημα σταθερότητας και αντοχής του βάρους δεν υπάρχει σίγουρα. Αν μιλάγαμε για επαγγελματική DSLR που μόνο το σώμα φτάνει το ένα κιλό τότε ναι θα άξιζε να πάρει και ένα πιο ''επαγγελματικό'' τρίποδο. Βέβαια όλα εξαρτώνται από το τι ζητάει ο καθένας και τί ποσό μπορεί να διαθέσει.
Spiroslp Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Ναι αυτό ψάχνω.Ένα τρίποδο με το πολύ 20 ευρώ.Το θέλω ποιο πολύ για βίντεο στο youtube.Ένα φθηνό τρίποδο με 20 ευρώ πόσα μέτρα είναι περίπου;.Το Hama Star 05 πόσο είναι που έχεις; Δηλαδή για παράδειγμα αυτό πόσο είναι; http://www.multirama.gr/products/product?pid=0410418&catid=061004
briganta Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Το Hama Star περνάει το ένα μέτρο σε πλήρη έκταση (106.5 cm συγκεκριμένα). Εδώ περισσότερες πληροφορίες.
vrodinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Ενα καλο τριποδο ειναι αυτο. Κανει για video βεβαια.Καποιος μιλαγε για smooth καταστασεις .Νομιζω μια καλη λυση ειναι το Cullmann Universal tripod 3150
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.