diakoman Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Ηρεμία μάγκες.. ούτε στη τσέπη σας αν έμπαιναν τα λεφτά από τις 1 εκατομμύριο πωλήσεις δεν θα κάνατε έτσι! Για άλλους είναι μόδα για άλλους εργαλείο πιστεύω δεν έχουμε να πούμε κάτι παραπάνω...
poihths Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 μια χαρα σοβαρος φαινεται ο Dimitris1948 παρολο που δεν τον ξερω καθολου ασοβαρη θεωρω την αντιδραση σου παρεδωσε... που παρολο πουσαι διαχειριστης εισαι ο πρωτος που εβγαλε offtopic το θεμα.. ασε ο καθενας ναχει την αποψη του... στους κανονες του φορουμ δε διαβασα πουθενα οτι πρεπει η αποψη μας να συμπιπτει με των διαχειριστων..
diakoman Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι το παλικάρι που πόσταρε την ερώτηση δεν έχει πάρει ακόμα απάντηση από κανέναν 3gs-owner... Οπότε παρακαλώ ας επικεντρωθούμε στο θέμα και οι κατέχοντες της "κινητάρας" ας μας διαφωτήσουν
Tilemaxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Dimitris1948 απο περιέργεια, πόσο χρόνων είσαι?
Dimitris1948 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Dimitris1948 απο περιέργεια, πόσο χρόνων είσαι? ποσο με κανεις?? μια χαρα σοβαρος φαινεται ο Dimitris1948 παρολο που δεν τον ξερω καθολου thnx!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Λυπάμαι, που ασχολήθηκα με μπουρδολογικά πυροτεχνήματα και έβγαλα το thread offtopic. Εφ'εξής, θα απαντώ ontopic και μόνο σε ανθρώπους που έχουν κάτι σοβαρό να γράψουν. Carry on...
Dimitris1948 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Λυπάμαι, που ασχολήθηκα με μπουρδολογικά πυροτεχνήματα και έβγαλα το thread offtopic. Εφ'εξής, θα απαντώ ontopic και μόνο σε ανθρώπους που έχουν κάτι σοβαρό να γράψουν. Carry on... α ρε paredwse αν διάβαζες καλύτερα... αλλα η ψύχωση που έχεις το iphone δεν σε αφήνει, ότι post δεν είναι του τύπου "το iphone είναι τέλειο καταπληκτικό κτλ κτλ" το θεωρείς μπουρδολογήματα ok δικαίωμα σου.
Tilemaxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 ποσο με κανεις?? Εσύ θα μου πείς. Γιατί με αυτά που γράφεις δεν πρέπει να είσαι πάνω απο 14.
Dimitris1948 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Εσύ θα μου πείς. Γιατί με αυτά που γράφεις δεν πρέπει να είσαι πάνω απο 14. 17 είμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.