koulouri Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Σημερα ημουν για καφε και μια κοπελα διπλα ειχε 1 LG απλο,καμια 200€ να το χε παρει..το iphone μου δεν εβρισκε κανενα wireless,το δικο της ατο ιδιο σημειο επιανε 5-6.. Γιατι ετσι;;;
kpartsi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Γιατί θα έχει πιο δυνατή κεραία.... Είναι γνωστό ότι το iPhone δεν πιάνει τα ασθενή δίκτυα....
diakoman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Επίσης φίλος αυτό που είχε συμβεί σε μένα με το HTC HD είναι ότι η έκδοση 6,1 των windows mobile έπιανε πολύ λιγότερες γραμμές wi fi ενώ του κολλητού μου το HD με 6,5 ακριβώς στο ίδιο σημείο έπιανε 2 γραμμές παραπάνω απο μένα.Αξιοποιούσε δηλαδή καλύτερα την κεραία του κινητού. Τουτέστιν δοκίμασε ανανέωση λογισμικού (αν είναι διαθέσιμη - ιδέα δεν έχω)
xolloth Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 τελικα το iphone εχει και τιποτα καλο πανω του;
xolloth Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 αμα αρκει το οτι ειναι iphone,τοτε με επεισες!
Dimitris1948 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 επειδή είναι στην μόδα το αγοράζουν όλοι, για κανένα άλλο λόγο...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 επειδή είναι στην μόδα το αγοράζουν όλοι, για κανένα άλλο λόγο... Έτσι. Τόσα εκατομμύρια πωλήσεις έχουν γίνει λόγω μόδας. Κι όσοι το'χουμε εδώ και 1-2 χρόνια, δεν το πετάμε λόγω μόδας. Τέτοιες μπουρδολογίες να μην είχαμε, θα είμασταν όλοι καλύτερα...
diakoman Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Έτσι. Τόσα εκατομμύρια πωλήσεις έχουν γίνει λόγω μόδας. Κι όσοι το'χουμε εδώ και 1-2 χρόνια, δεν το πετάμε λόγω μόδας. Τέτοιες μπουρδολογίες να μην είχαμε, θα είμασταν όλοι καλύτερα... Ε όχι και όλες, αλλά ήδη ξέρω στη παρέα μου 3 γκόμενες που δεν σκαμπάζουν από smart phones και είχαν παραγγείλει το 3gs αρκετούς μήνες πριν... Και εγώ πρόσφατα είχα αυτό το δίλημμα με το iphone και ένας από τους λόγους που δεν το πήρα είναι ότι το πήρε (αυτό που λέμε) και η τελευταία τρύπα του ζουρνά. Αλλά μην λέμε ότι θέλουμε, έχει δυνατότητες και δεν είναι μόνο επειδή είναι στη μόδα.
Dimitris1948 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Έτσι. Τόσα εκατομμύρια πωλήσεις έχουν γίνει λόγω μόδας. @paredwse δεν με κατάλαβες, με άκουσες να πω ότι το iphone δεν έχει δυνατότητες?? εγώ λέω ότι οι περισσότεροι επειδή είναι στη μόδα τα αγοράζουν, για αυτό ανοίγονται θέματα του τύπου "δεν δέχεται την sim" η "δεν πιάνει καλά σήμα" επειδή δεν έχουν ιδέα τι αγοράζουν. Κι όσοι το'χουμε εδώ και 1-2 χρόνια, δεν το πετάμε λόγω μόδας. lol σιγά μην πετάξει κινητό που έδωσες τόσα λεφτά για να το αγοράσεις Τέτοιες μπουρδολογίες να μην είχαμε, θα είμασταν όλοι καλύτερα... εγώ την άποψη μου λέω, τώρα αν εσένα σου φαίνονται μπούρδες πρόβλημα σου.
poihths Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 @paredwse δεν με κατάλαβες, με άκουσες να πω ότι το iphone δεν έχει δυνατότητες?? εγώ λέω ότι οι περισσότεροι επειδή είναι στη μόδα τα αγοράζουν, για αυτό ανοίγονται θέματα του τύπου "δεν δέχεται την sim" η "δεν πιάνει καλά σήμα" επειδή δεν έχουν ιδέα τι αγοράζουν. lol σιγά μην πετάξει κινητό που έδωσες τόσα λεφτά για να το αγοράσεις εγώ την άποψη μου λέω, τώρα αν εσένα σου φαίνονται μπούρδες πρόβλημα σου. +1000000000
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 @paredwse δεν με κατάλαβες, με άκουσες να πω ότι το iphone δεν έχει δυνατότητες?? εγώ λέω ότι οι περισσότεροι επειδή είναι στη μόδα τα αγοράζουν, για αυτό ανοίγονται θέματα του τύπου "δεν δέχεται την sim" η "δεν πιάνει καλά σήμα" επειδή δεν έχουν ιδέα τι αγοράζουν. lol σιγά μην πετάξει κινητό που έδωσες τόσα λεφτά για να το αγοράσεις εγώ την άποψη μου λέω, τώρα αν εσένα σου φαίνονται μπούρδες πρόβλημα σου. Άποψη θα είχες εάν είχες και επιχειρήματα. Το να πετάς όμως τη μπούρδα "επειδή είναι στην μόδα το αγοράζουν όλοι, για κανένα άλλο λόγο..." είναι απαράδεκτη γενίκευση και δείχνει ότι δεν γνωρίζεις για τι πράγμα μιλάς. Γιατί αναφέρεσαι σε ΟΛΟΥΣ, όχι στους περισσότερους ή σε μερικούς, όπως προσπαθείς τώρα να το "μαζέψεις". Kαι αποδίδεις σε όλους τη νοοτροπία της αγέλης. Εκτός εάν γνωρίζεις προσωπικά όλα τα εκατομμύρια που έχουν αγοράσει iPhone μέχρι σήμερα και έχεις πειστεί ότι δεν υφίσταται άλλος λόγος αγοράς παρά μόνο για να δείξουμε ότι είμαστε "στη μόδα". Θα περίμενα από σοβαρό μέλος μία σοβαρή κριτική. Αντ'αυτού διαβάζω πυροτεχνήματα ανάξια σχολιασμού.
Dimitris1948 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Άποψη θα είχες εάν είχες και επιχειρήματα. Α ναι? Τι μας λες, ο καθένας έχει άποψη, είτε αυτή είναι σωστή είτα αυτή είναι λάθος(αυτό θα το κρίνουν οι υπόλοιποι), είναι δικαίωμα του καθενός και δεν μπορείς να του το στερήσεις Το να πετάς όμως τη μπούρδα "επειδή είναι στην μόδα το αγοράζουν όλοι, για κανένα άλλο λόγο..." είναι απαράδεκτη γενίκευση και δείχνει ότι δεν γνωρίζεις για τι πράγμα μιλάς. Εσένα σου φαίνεται μπούρδα εμενα μου φαίνεται σωστό, κανεμε να αλλάξω γνώμη αν μπορείς! Και όταν λέω όλοι, δεν εννοώ το 100%(άλλωστε δεν θα μπορούσε να ήταν το 100% αφού υπάρχεις εσύ που το αγόρασες για τι δυνατότητες του) Γιατί αναφέρεσαι σε ΟΛΟΥΣ, όχι στους περισσότερους ή σε μερικούς, όπως προσπαθείς τώρα να το "μαζέψεις". Πήρες μια λέξη και την έκανες ιστορία, είναι προφανές ότι όταν λέω όλους εννοώ την πλειοψηφία και όχι όλους με την εννοια του 100% Kαι αποδίδεις σε όλους τη νοοτροπία της αγέλης. Εγώ το έκανα αυτό??(μπράβο μου (αν ήξερα και τι είναι)) Εκτός εάν γνωρίζεις προσωπικά όλα τα εκατομμύρια που έχουν αγοράσει iPhone μέχρι σήμερα και έχεις πειστεί ότι δεν υφίσταται άλλος λόγος αγοράς παρά μόνο για να δείξουμε ότι είμαστε "στη μόδα". Όχι δεν γνωρίζω προσωπικά τα εκατομμύρια που αγόρασαν το iphone, τα γνωρίσεις εσύ μήπως?? Δεν είπα ότι δεν υπάρχει άλλος λόγος για να αγοράσεις iphone, είπα ότι μονος λόγος(όχι για να) που αγοράζουν είναι επειδή είναι στην μόδα(δεν ξέρουν καν του υπολοιπους λόγους) Θα περίμενα από σοβαρό μέλος μία σοβαρή κριτική. Ποιος σου είπε ότι είμαι σοβαρός?? Αντ'αυτού διαβάζω πυροτεχνήματα ανάξια σχολιασμού. E μην τα σχολιάζεις τότε.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 [...]Ποιος σου είπε ότι είμαι σοβαρός?? [...] Mην ανησυχείς, απ' ότι βλέπω, κανείς δεν πρόκειται να σε χαρακτηρίσει ως τέτοιο.
Dimitris1948 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Mην ανησυχείς, απ' ότι βλέπω, κανείς δεν πρόκειται να σε χαρακτηρίσει ως τέτοιο. ευχαριστώ πολύ, αλλα από το κρίνεις δεν θα ήταν καλύτερο να διαβάσεις και σχολιάσεις αυτά που εγγράψα??(κάτι που φαίνεται ότι δεν έχεις κάνει) και επιτέλους βγάλε έξω το fanboyληκι σου από την συζήτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.