vtxracer Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 α τότε λαθος έκανα!ειδα ενα στο χαλανδρι (στην αθήνα) ακριβως σαν το δικο σου!ποπο τι ηχος ειναι αυτός?με ειδε ποου το κοιταγα σαν να ηταν θεικο,και το πατησε απο το φαναρι λιγο!τρελο ηχο! !anyway, καλα και απροβληματιστα χιλιομετρα να εχεις και καλα τουρμπίζματα(διπλά κ ολας ] !!!ΜΙα ερώητηση μόνο ακόμα : τα 200 στις 3500 μου φενεται λιγο περιεργο !δηλαδή η 7η του έχει σχεδον 60χλμ/1000 στροφες? 1)Πραγματικά η τουρμπίνα έχει πολύ ωραίο ήχο. Ειδικα στα χαμηλα. 2)Και όμως τα 200 τα πήγε με κάτι ψηλά πάνω απο τις 3500. Απο τα 50km/h αν πας ήρεμα βάζει 7η. Θεωρειται overdrive αλλα μπορεί να επιταχύνει αρκετά χωρις να κατεβάσει.
john_shadow Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Επιστρέφω και πάλι! λοιπόν, ξαναλέω και δεν αλλάζω γνώμη στο ότι θέλω ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ αυτοκίνητο. Μεταχειρισμένο θα έπαιρνα μόνο από γνωστό πλέων λόγω του πρώτου μου αυτοκινήτου (VW polo 2002 1.4) το οποίο μου έβγαλε άπειρα προβλήματα! άσε που όταν πας να πάρεις σπορ μεταχειρα δεν έχεις ιδέα τι έχει κάνει ο άλλος! μπορεί να το έχει γονατίσει το αμάξι γι'αυτο άλλωστε πήρε και σπορ.... τώρα από αυτά που μου προτείνετε μάλλον θα πάω να κοιτάξω το punto abarth αλλά μάλλον θα το πάρω το '10 τώρα κιόλας που λέτε ότι θα βγάλει καινούργιους κινητήρες..... θα δούμε.... ΑΝ και πάλι λέω πως δεν έχω και την καλύτερη εντύπωση για τα turbo.... α και κάτι άλλο, τα punto φτιάχνονται στην Ιταλία? ξέρει κανείς?
vtxracer Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Νομίζω στην Ινδία. Ναι στην Ινδία κατασκευάζονται απο την Tata motors , γι'αυτό είναι πιο φτηνά απο τα αντίστοιχα alfa romeo.
ferongr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δεν ξερω γιατι, αλλα τα χειροκινητα κιβωτια του Fiat group ειναι πολυ χαλια σε αυτη τη γενια. Αν εψαχνα αμαξι αυτην την εποχη θα τους εριχνα μαυρο μονο και μονο γι' αυτο.
ikaruga24 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δεν ξερω γιατι, αλλα τα χειροκινητα κιβωτια του Fiat group ειναι πολυ χαλια σε αυτη τη γενια. Αν εψαχνα αμαξι αυτην την εποχη θα τους εριχνα μαυρο μονο και μονο γι' αυτο. Τι εννοεις χαλια?
ferongr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Μετρια σε αισθηση κουμπωματος και δυσανασχετησεις σε γρηγορες αλλαγες. Το 15αετιας Civic μου ειναι πολυ καλυτερο.
ikaruga24 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Μετρια σε αισθηση κουμπωματος και δυσανασχετησεις σε γρηγορες αλλαγες. Το 15αετιας Civic μου ειναι πολυ καλυτερο. Αυτο ισχυει στα καινουργια μοντελα μεχρι να αρχισει να "στρωνει". Στα 10000 χιλιομετρα περιπου ομως ολα ειναι καλα και ενταξει. Δεν εχεις ομως δικιο να τσουβαλιαζεις ολοκληρο το Fiat Group γιατι η Alfa Romeo Mi-to (παραδειγμα) εχει φοβερο και γρηγορο σασμαν ασχετα αν ο μοχλος σε απτη αισθηση ειναι σαν λαστιχενιος.
ferongr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Υποθεσα οτι στα μοντελα με τον 1400 turbo το προβλημα οφειλεται στο κιβωτιο το ιδιο, αν οχι, my bad. Ουτε του Mito παντως μου φαινεται αξιοπρεπης, αν ειναι οντως οπως μου τον περιγραφεις. Στο 2009 ειμαστε ρε γαμωτο...
ikaruga24 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Υποθεσα οτι στα μοντελα με τον 1400 turbo το προβλημα οφειλεται στο κιβωτιο το ιδιο, αν οχι, my bad. Ουτε του Mito παντως μου φαινεται αξιοπρεπης, αν ειναι οντως οπως μου τον περιγραφεις. Στο 2009 ειμαστε ρε γαμωτο... Κοιτα δερματινος ειναι αλλα εχει μια αισθηση καπως στο χερι σαν να ειναι φτιαγμενος απο λαστιχο. Δεν ειναι προβλημα ομως γιατι το σασμαν σε αποζημειωνει με το παραπανω για τις ακριβεις και γρηγορες αλλαγες του (αν το θελησεις). Του mito το κιβωτιο ειναι πολυ καλο θα ελεγα. Παραδειγμα και στο scirocco μου γρηγορες αλλαγες δεν μπορω να κανω χωρις να "σκαλωσω" καπου. Δεν ειναι ομως κακο το σασμαν, φανταζομαι οτι ακομα θελει δουλεια για να "στρωσει" και αργοτερα θα ερθει εκει που το περιμενω. Απλα μην περιμενεις να καταλαβεις κιβωτιο απο ενα καινουργιο αυτοκινητο.
vtxracer Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Θέμα συνηθειας είναι και το κιβώτιο. Μερικά ίσως θέλουν στρώσιμο ( οχι και 10.000, εγώ δηλαδή θα το μάθαινα στην διετία ?) Πάντος και μερικά αυτόματα είναι ωραία. Το scirocco , ibiza ....etc παίρνουν το καταπληκτικό εφταρι dsg.
kattistt Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Μακριά απο colt. Είχα το 1.3 και το άλλαξα στον 1 χρόνο. Δεν είχε καθόλου ηχομόνωση και ακουγόταν τρομερά ενοχλητικός θόρυβος στο εσωτερικό. Απο κιβώτιο χάλια. Τις περισσότερες φορές δεν έπαιρνε οπισθεν (γνωστό πρόβλημα των colt) και απο κράτημα δεν ήμουν ευχαριστημένος. Στο καινούργιο μοντέλο (ουσιαστικά απλο facelift) δεν έχουν διορθώσει τίποτα απο αυτά.Ίσως το Raliart είναι κάπως καλύτερο αλλα δεν το προτείνω. Καλύτερα δες τα αυτοκίνητα που αναφέρθηκαν παραπάνω. το link παραπάνω δείχνει το colt προ-facelift Ενα, εγω το 1.3 εχω και μια χαρα ειναι για την κατηγορια, μην ξεχναμε ειναι κατωτερη κατηγορια απο τα προαναφερομενα που αναφερονται. Δυο, εγω προτεινα το czt, πολυ καλος κινητηρας και γρηγορος, με εισαγωγη-εξατμιση-προγραμμα παει στα 210+.... κρατημα μια χαρα εχει.... Τρια, εξαρταται τι ζηταει ο καθενας απο ενα αμαξι, ο topic starter ζητησε να προτεινουμε καποια σπορ αμαξια, απόσο θυμαμαι το czt ανηκει σε αυτην την κατηγορα... δεν ζητησε να πεσουμε σε αντιλογο ο ενας με τον αλλον και σε μαλλιοτραβηγμα για το πιο αμαξι ειναι καλυτερο λες και ειμαστε στο Top Gear. τεσσερα, τα "θεματα" που ανεφερες για το cotl, δεν ειναι στηνκατηγορια προβληματα, αλλα σην κατηγορια της ποιοτηττας, θεμα που εχουνε ολα της κατηγοριας των 1,3 με 1,4.... συγκρινεις διαφορετικες κατηγοριες.... οταν πας σε πιο πανω κατηγορια αλλαζει και ποιοτικα το αμαξι.... Για αυτο ας αφησουμε τον Τοπικ Σταρτερ να αποφασισει ποιο θελει απο αυτα που του προτεινουμε, χωρις να κατηγουρουμε ο ενας τον αλλον και χωρις να κατακρινουμς ολες τις μαρκες και μοντελα..... ο καθενας μας εχει δικη του υποκειμενικη αποψη....
john_shadow Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι στην Ινδία κατασκευάζονται απο την Tata motors , γι'αυτό είναι πιο φτηνά απο τα αντίστοιχα alfa romeo. χμμμμμμμμμμμ
De@th L0rd Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Πόσο θα ήθελα να είχα αυτά τα λεφτά... Κατευθείαν για το Abarthάκι θα πήγαινα....Αχχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.