imr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Γιατι ορισμενοι ειστε τοσο κολημενοι με τα μικρου κυβισμου turbo? Σε αυτα τα κυβικα πραγματικα ειναι μονοδρομος αν καποιος θελει επιδοσεις Καλη η ατμοσφαιρα, αλλα για να εχεις επιδοσεις πρεπει να ανεβεις παρα πολυ σε κυβικα Τωρα στο θεμα μας κατα την γνωμη μου υπαρχουν μονο 2 επιλογες gp abarth και ibiza fr Το abarth βεβαια μετα απο σεπτεμβρη με τους νεους κινητηρες και facelift (αν υπαρξει βεβαια) Δες και τα 2 και αποφασισε ποιο σου αρεσει πιο πολυ, το ενα ειναι πιο ''αγωνιστικο'' το αλλο εχει dsg (σε αυτην την τιμη πραγματικα τρελο value το stadar dsg του ibiza) Αυτα φυσικα για καινουργιο, με αυτα τα λεφτα σε μεταχειρισμενο παιρνεις οτι θες αλλα μετα πας σε αλλη κατηγορια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chiderboy Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Seat Leon/Skoda Octavia θα προτείνω εγώ Πολύ καλό αυτοκίνητο με γκάζι που στρίβει καλά σε λιγότερα λεφτά είναι το Fiesta 1.6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtxracer Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Seat Leon/Skoda Octavia θα προτείνω εγώ Συμφωνώ για το Leon και ειδικά η έκδοση 1.4 tsi sport up είναι πολύ καλή. Αν θες παραπάνω δύναμη με ένα προγραμμα 500ευρώ φτάνει στα 155ps. Skoda επίσης με Tsi αλλα είναι πολύ μεγάλο αμάξι και ο φίλος ψάχνει πιο σπορ αυτοκίνητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Seat Leon/Skoda Octavia θα προτείνω εγώ Πολύ καλό αυτοκίνητο με γκάζι που στρίβει καλά σε λιγότερα λεφτά είναι το Fiesta 1.6 Αν φτασαμε σε σημειο να θεωρουμε το Octavia "σπορ" αυτοκινητο τοτε η στραβα ειναι ο γιαλος η στραβα αρμενιζουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtxracer Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Αν φτασαμε σε σημειο να θεωρουμε το Octavia "σπορ" αυτοκινητο τοτε η στραβα ειναι ο γιαλος η στραβα αρμενιζουμε. Ίσως λέει για το Octavia vrs το οποίο είναι σπορ και φθηνό για αυτά που προσφέρει αλλα σε καμιά περίπτωση στην ίδια κατηγορία με τα άλλα που έχουν αναφερθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kattistt Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Καλησπερα, εχω να σου προτεινω το Colt CZT http://www.auto24.gr/html/ent/759/ent.10759.asp γρηγορο και στα 18.000 και ιαπωνας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtxracer Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Μακριά απο colt. Είχα το 1.3 και το άλλαξα στον 1 χρόνο. Δεν είχε καθόλου ηχομόνωση και ακουγόταν τρομερά ενοχλητικός θόρυβος στο εσωτερικό. Απο κιβώτιο χάλια. Τις περισσότερες φορές δεν έπαιρνε οπισθεν (γνωστό πρόβλημα των colt) και απο κράτημα δεν ήμουν ευχαριστημένος. Στο καινούργιο μοντέλο (ουσιαστικά απλο facelift) δεν έχουν διορθώσει τίποτα απο αυτά. Ίσως το Raliart είναι κάπως καλύτερο αλλα δεν το προτείνω. Καλύτερα δες τα αυτοκίνητα που αναφέρθηκαν παραπάνω. το link παραπάνω δείχνει το colt προ-facelift Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chiderboy Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Σπορ δεν το λες άλλα είναι αρκετά γρήγορο για λεφτά του και έχει πολλά άλλα +. Για την 1.8TSI με τα 160ps έλεγα ή την GT 1.8T με τα 193ps. Με το σπορ βέβαια δεν είμαι σίγουρος ακριβώς τι εννοεί ο δημιουργός του thread Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Σπορ δεν το λες άλλα είναι αρκετά γρήγορο για λεφτά του και έχει πολλά άλλα +. Για την 1.8TSI με τα 160ps έλεγα ή την GT 1.8T με τα 193ps. Με το σπορ βέβαια δεν είμαι σίγουρος ακριβώς τι εννοεί ο δημιουργός του thread Πιστευω οδηγικα και εμφανιση γιατι αλλιως δεν εχει νοημα. Τωρα την GT δεν μπορεις να την θεωρησεις σπορ, με τιποτα ομως. Γρηγορο και φθηνο οικογενειακο σιγουρα αλλα σπορ με την καμια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Ναι βεβαια ο topic starter δεν μας εχει πει τι ακριβως εννοει οταν λεει σπορ Γιατι και το octavia gt μπορεις να το πεις σπορ οικογενειακο (δεν ειναι και r4 αλλα ειναι πιο σπορ απο τα υπολοιπα οικογενειακα) Ενα ''κλασικο'' σπορ αμαξι σε αυτα τα λεφτα θα ηταν ενα μεταχειρισμενο rx8 ( η mx5) Μπορεις να πεις το rx8 σπορ αλλα και το abarthgp σπορ, ομως τα 2 αυτοκινητα εχουν τεραστια διαφορα, το θεμα ειναι τι θελεις απο ενα αυτοκινητο Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οταν λες σπορ αμαξι καλυπτεις μια τεραστια κατηγορια με αυτοκινητα τελειως διαφορετικα μεταξυ τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 vtxracer από ποιότητα κύλισης, τι λέει το σέατ;Ακούγονται θόρυβοι (με κλειστά παράθυρα) από ελαστικά κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtxracer Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 vtxracer από ποιότητα κύλισης, τι λέει το σέατ;Ακούγονται θόρυβοι (με κλειστά παράθυρα) από ελαστικά κλπ; Όχι δεν ακούγετε τίποτα στο εσωτερικό. Μόνο αεροδυναμικός θόρυβος στις υψυλές ταχύτητες. Σήμερα ταξίδευα στην εγνατία. Πήγαινα χαλαρα με 7η και 3500 στροφές και κοιτάζοντας το κοντέρ βλέπω 200!! Ενοιωθα σαν να πήγαινα με 120, σταθερότατο. Και είχε πολύ δυναμη ακόμα. Το γκάζι ήταν στο 1/2 γι' αυτό και δεν περίμενα αυτά τα χιλιόμετρα όταν κοίταξα το κοντέρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noszex Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Όχι δεν ακούγετε τίποτα στο εσωτερικό. Μόνο αεροδυναμικός θόρυβος στις υψυλές ταχύτητες. Σήμερα ταξίδευα στην εγνατία. Πήγαινα χαλαρα με 7η και 3500 στροφές και κοιτάζοντας το κοντέρ βλέπω 200!! Ενοιωθα σαν να πήγαινα με 120, σταθερότατο. Και είχε πολύ δυναμη ακόμα. Το γκάζι ήταν στο 1/2 γι' αυτό και δεν περίμενα αυτά τα χιλιόμετρα όταν κοίταξα το κοντέρ. φιλε vtxracer !μεγεια το ibizaki πρωτα απ ολα!να το χερεσαι!να σε ρωτήσω : που κυκλοφορείς συνήθως ,νομίζω οτι σε είδα την κυριακή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtxracer Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 φιλε vtxracer !μεγεια το ibizaki πρωτα απ ολα!να το χερεσαι!να σε ρωτήσω : που κυκλοφορείς συνήθως ,νομίζω οτι σε είδα την κυριακή Ευχαριστώ. Κυκλοφορώ κυρίως στο Βόλο αλλα επειδή κάνω συχνά βολτες για στρώσιμο υπολόγισε όλη την Μαγνησία και τις Εθνικές Οδούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noszex Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Ευχαριστώ.Κυκλοφορώ κυρίως στο Βόλο αλλα επειδή κάνω συχνά βολτες για στρώσιμο υπολόγισε όλη την Μαγνησία και τις Εθνικές Οδούς. α τότε λαθος έκανα!ειδα ενα στο χαλανδρι (στην αθήνα) ακριβως σαν το δικο σου!ποπο τι ηχος ειναι αυτός?με ειδε ποου το κοιταγα σαν να ηταν θεικο,και το πατησε απο το φαναρι λιγο!τρελο ηχο! !anyway, καλα και απροβληματιστα χιλιομετρα να εχεις και καλα τουρμπίζματα(διπλά κ ολας ] !!! ΜΙα ερώητηση μόνο ακόμα : τα 200 στις 3500 μου φενεται λιγο περιεργο !δηλαδή η 7η του έχει σχεδον 60χλμ/1000 στροφες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.