feugatos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Γειά σας παιδιά. Θέλω να αγοράσω ένα πικ-απ. Σκέφτομαι κάτι γύρω στα 120€ με προενίσχυση αν υπάρχει. Θέλω να το συνδέσω σε κάτι ηχεία Logitech G51 που έχω και τα οποία δέχονται επιπλέον στερεοφωνική RCA είσοδο (δύο ξεχωριστά κανάλια). Σχετικά με το http://www.thomann.de/ Σε περίπτωση που αγοράσω κάτι από εκεί, δηλαδή γερμανία, θα χρειαστεί να πληρώσω τίποτα επιπλέον πέραν των μεταφορικών για να φέρω το πικ-απ μου ελλάδα; Εννοώ τελωνείο. Ξέρω ότι για ένα συγκεκριμένο όριο πράγματα από αμερική πρέπει να δώσεις κάτι παραπάνω στο τελωνείο. Ισχύει αυτό και για χώρες ευρωπαϊκής ένωσης; Ευχαριστώ. Αν έχω βάλει το θέμα σε λάθος κατηγορία παρακαλώ μεταφέρετέ το ανάλογα.
F33L Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 μπα πιστευω σε σωστη κατηγορια το βαλες, δεν ξερω ποιο να σου προτεινω αυτο που ξερω ομως με τα ελληνικα τελωνια ειναι οτι κανεις δεν ξερει εαν θα στο κρατησουν με σιγουρια, κ εαν αργησεις να το παρεις η καθε μερα αποθηκευσης χρεωνεται εξτρα.. οποτε ουσιαΣτικα μπορει να βγεις και ζημιωμενος απεφυγε τα κουριερ εαν ειναι δυνατο επειδη αυτα εκτελωνιζουν 99%
Tredor Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Σχετικά με το http://www.thomann.de/ Όχι δεν πληρώνεις κάτι άλλο εκτός από τα μεταφορικά (20 Ευρώ) , και αν κάνεις παραγγελία 300 ευρώ + ,είναι δωρεάν .
spoox Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 ότι φέρνεις από Ε.Ε δεν περνάει τελωνείο. ΤΕΛΟΣ
feugatos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Ωραία. Οπότε σχετικά με το θέμα. >http://www.thomann.de/gr/numark_tt_usb.htm Βάσει των παραπάνω αυτό το πικ-απ πως σας φαίνεται;
giorgosa5 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 μονο τα mk2 λενε ολα τα αλλα ειναι της πλακας κατα την αποψη μου.
feugatos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 μονο τα mk2 λενε ολα τα αλλα ειναι της πλακας κατα την αποψη μου. ναι αλλά για τι χρήματα μιλάμε εδω; 1ο μου πικ-απ είναι. δεν είμαι διατεθημένος να δώσω τόσα πολλά χρήματα για αρχή. προτιμώ να πάρω κάτι πιο φθηνό στη αρχή μέχρι να μάθω και να μπω στο κλήμα και αργότερα να δώσω καλά λεφτά για κάτι που πραγματικά θα μείνει.
nosleep Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Κοίτα καλύτερα αυτό >http://www.thomann.de/gr/american_audio_ttd_2400_usb.htm αφού θες και usb σύνδεση είναι πιο ψαρωτικό. Λέει οτι είναι direct drive οπότε δεν δουλεύει με ιμάντα αλλά με μαγνήτη ή direct μοτεράκι. Το μκ2 ας το για τους επαγγελματίες ή τους πωρωμένους. Φυσικά υπάρχουν καλύτερα από το μκ2 αλλά το μυστικό είναι τι κεφαλή και βελόνα θα βάλεις και να τα ζυγίσεις καλά.
panagos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 ναι αλλά για τι χρήματα μιλάμε εδω;1ο μου πικ-απ είναι. δεν είμαι διατεθημένος να δώσω τόσα πολλά χρήματα για αρχή. προτιμώ να πάρω κάτι πιο φθηνό στη αρχή μέχρι να μάθω και να μπω στο κλήμα και αργότερα να δώσω καλά λεφτά για κάτι που πραγματικά θα μείνει. Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω εδώ. Το πικ-απ δεν είναι αυτοκίνητο που παίρνεις ένα φτηνό για πρώτο με το φόβο να μην χτυπήσεις - χαλάσεις κάτι πολύ ακριβό επειδή δεν ξέρεις ακόμα να το χρησιμοποιείς καλά. Το πικ-απ υποθέτω θα είναι τοποθετημένο σε μια γωνία του σπιτιού σου. Ένα καλό πικ-απ είναι επένδυση. Διαφορετικά, θα πάρεις ένα τώρα με 150-200€ και μετά απο λίγους μήνες, όπως λες, θα ξοδέψεις πχ 500€ για ένα καλύτερο. Η συμβουλή μου είναι να πάρεις απο τώρα ένα καλό αφού είτε πάρεις φτηνό είτε ακριβό, και τα δυο θα "μείνουν" Στο θέμα μας όμως, πριν σου προτείνω πικ-απ θα ήθελα να μου πεις τί είδους μουσική θα παίζεις απο αυτό;
vrodinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Στο θέμα μας όμως, πριν σου προτείνω πικ-απ θα ήθελα να μου πεις τί είδους μουσική θα παίζεις απο αυτό; Η ολη αποφαση ειναι εδω, τι μουσικη ακους,αλλιως καλυτερα αστο και ακου σε mp3. Συμφωνω απολυτα στο Technics MKII
okeanos111 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Επειδη τυχαινει να εχω αγορασει το 1ο μου πικαπ στις 7/7/1977, κ να εκανε τοτε ενα πολυ μικρο ποσο γυρω στις 7.000 δρχ κ εχοντας αγορασει 100δες περιοδικα για τον ηχο! κ εχοντας κανει ακροαση 1000δες ωρες σε μουσικη ροκ κυριως! Εχω να πω οτι επειδη δεν θελω να ειμαι "sound freak" θυμα, κ επειδη μετραει το συναισθημα οταν ακους μουσικη, κ οχι το να λες στους φιλους σου ποσα ευρω εδωσες η οτι ειναι mkii technics, γιατι τα αλλα ειναι μπαζα( χαχα)!!! Φιλε μια χαρα φαινεται το πικαπ!!!! μετραει πολυ οπως ειπε ενας φιλος παραπανω η σωστη κεφαλη, ο σωστος βραχιονας κ το ζυγισμα! ειμαι εκτος πραγματων για να σου προτεινα κατι, κ αδιαβαστος! παρε οτι φοραει απο την "μανα του" παρεπιπτοντως το μκ2 ειναι καθαρα για επαγγελματιες, κ να σκρατσαρεις,μπρος πισω,κλπ,αν κ δεν το εχω δουλεψει ποτε! Απο οτι ειδα τωρα θα ακους απο κατι logitech, ηχεια υπολογιστη!! οποτε οτι κ να παρεις δεν θα ακουσεις ποτε καμμια διαφορα! εγω νομιζα οτι θα τα επαιζες με ηχεια hi fi!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.