xavier Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Ρε παιδια μπορειτε να δειτε λιγο το source και να μου πειτε τι κανω λάθος και στο στατους του google analytics μου εμφανιζει αυτο? Tracking Not Installed (Last checked: Aug 4, 2009 1:03:53 PM ) The Google Analytics tracking code has not been detected on your website's home page. For Analytics to function, you or your web administrator must add the code to each page of your website. http://tomic20.byethost12.com/index.html το id ειναι κανονικο Θέλει καποια ώρα για να το δει? Κανω τιποτα αλλο, εκτος απο το να κανω c/p τον κωδικα που μου δινουν?
johnny21a Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δοκιμασε να βαλεις το script στο <head>, και παιρνει και καποιο χρονο να το "δει"
aragorn Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Το script πρέπει να μπαίνει στο τέλος του κώδικα, πριν το κλείσιμο του body tag, και όχι στην αρχή. Απλά δώστου λίγο χρόνο...
xavier Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 όντως, ολα καλά, απλά ήθελε το χρόνο του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.