Bakxos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 καλησπερα παιδια. εχω ενα μηχανημα με XP pro και μια καρτα γραφικων ATI η οποια υποστηριζει την εξοδο με Vga για εξωτερικο μονιτορ. βαζω λοιπον το μονιτορ πάνω και πετυχαινω με τη μια να εχω την ιδια εικονα στην οθονη του pc και στην εξωτερικη. μετα κατι εκανα στις ρυθμισεις αι δεν μπορω με τιποτα να πετυχω να εχω και στις δυο οθονες την ιδια εικονα. παντα το external monitor μου το δειχνει ως extended μονιτορ και το μονο που βλεπω ειναι το ποντικη στο εξωτερικο μονιτορ. πως γινεται να κανω clone την εξωτερικη οθονη ωστε να εχω την ιδια εικονα και στις δυο οθονες. ευχαριστω πολυ
dermitzakis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 μαλον εχεις λαπτοπ,κανεις αριστερο κλικ στην επιφανεια εργασιας και πας στις ρυθμισεις οθονης,σου διχνει τις 2 οθονες(τις εχει και αριθμημενες 1-2 σωστακαι κανεις διπλο κλικ πανω στο εικονικο μονιτορ 1,θα σου βγαλει ενα παραθυρο,εαν εχεις ενσωματομενη καρτα ιντελ θα πας εκει ποθ το λεει,θα εχει ενα μενου και απο εχει θα κανεις τις ρυθμισεις,εαν εχεις κανονικη καρτα γαρφικων πρεπει να πας στο control panel της και να δεις τις αναλογες ρυθμισεις.
Bakxos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 η καρτα ειναι η ΑΤΙ RADEON 2600PRO. αυτη χρησιμοποιει ενα software to ATI Catalyst Center απο οπου μπορεις να κανεις ολες τις ρυθμισεις. ωστωσο κατι συμβαινει και δεν αναγνωριζει κανενα μονιτορ το προγραμμα αυτοουτε καν το main μονιτορ. τι να πω δεν ξερω.εχω βαρεσει μπιελα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.