smilefreeware Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Μου ήρθε στα spam mails .... --------------------------------------------------------- Dear Member; Your membership has been created. You should confirm your membership to use all advantages of your account. Confirm my membership After confirmation, you can log in with your username and password to update your account information. Username : * * * * * * * @yahoo.gr Password : * * * * * * * Entry Page : http ://www.turkishexporter.net TurkishExporter.Net|The largest web site of exporters of Turkey. This e-mail is not SPAM. It is sent only members of TurkishExporter.Net. Please contact for your comments and troubles about our site. If you don't want to receive e-mail, no e-mail will not be sent. I don't want to receive e-mail | Delete my account | Send me messages just in English ----------------------------------------------------------------------------------- Στα αστράκια είναι το πραγματικό μου mail και μου δώσανε και Password. Τι'ν τούτο ? μήκως ξέρει κανείς.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 obvious spam is obvious... παίδες μην ασχολείστε με τέτοια
smilefreeware Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Το password ηταν το δικο σου? Οχι , μην ανησυχείς. Εντάξει τα spam, απλώς σκέφτηκα μήπως βρέθηκε κάποιος τούρκος και ήθελε να μαζέψει κόσμο. Και απευθήνεται σε Ελληνες ! ? ! ? !
michael92 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Παίζει και να μην είναι spam και κάποιος να σε έγραψε για να σου κάνει πλάκα
johnny21a Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Αν ειναι να ποσταρουμε καθε spam που μας ερχεται θα κρασαρει ολο το insomnia...
smilefreeware Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Από ότι βλέπω είσαστε σίγουροι ότι είναι spam. Από που βγάλατε αυτό το συμπέρασμα έτσι γρήγορα δεν καταλαβαίνω. Για να το γράψω σημαίνει ότι κάτι μου κίνησε την περιέργεια, εχω δει εκατοντάδες spam όπως και όλοι σας. Θα μπορούσατε να ρίξετε και μια ματιά στα υπόλοιπα στοιχεία μου και θα καταλαβαίνατε αμέσως αν είμαι άσχετος. Προς το τέλος τα Post άρχισαν και την πλακίτσα. Οκ πάσο.
michael92 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Από ότι βλέπω είσαστε σίγουροι ότι είναι spam.Από που βγάλατε αυτό το συμπέρασμα έτσι γρήγορα δεν καταλαβαίνω. Για να το γράψω σημαίνει ότι κάτι μου κίνησε την περιέργεια, εχω δει εκατοντάδες spam όπως και όλοι σας. Θα μπορούσατε να ρίξετε και μια ματιά στα υπόλοιπα στοιχεία μου και θα καταλαβαίνατε αμέσως αν είμαι άσχετος. Προς το τέλος τα Post άρχισαν και την πλακίτσα. Οκ πάσο. Ξαναλέω μήπως σε έγραψε κανένας για να σου κάνει πλάκα; Γιατί αυτό είναι καθαρά mail εγγραφής εξού και ο άσχετος κωδικός που σου βάλανε. EDIT : Βγάζω το μήπως, φαίνεται σοβαρότατο site : http://www.turkishexporter.net/ Κάποιος σε έγραψε για να σου κάνει πλάκα.
smilefreeware Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Αν πρόσεξες έγραψα ότι μου ήρθε στα spam mails , άρα έχουν στείλει το ίδιο σε μπόλικο κόσμο. Πιθανότατα δεν είναι πλάκα. Τι θέλουν δεν ξέρω. Αυτό που έχω παραπάνω από τους κοινούς θνητούς είναι ένα site πρόχειρα φτιαγμένο με προγράμματα που έχω φτιάξει ο ίδιος. Μου είχε ξανατύχει ένα ας πούμε ίδιο με την brothersoft που μου ζητούσαν την άδειά μου να βάλουν στο site τους κάποια προγράμματά μου. Πχ. http://www.brothersoft.com/smile-pps2jpg-92875.html Το είχα δώσει κάποτε στο download.cnet.com και έχουν γεμίσει διάφορα site με αυτό. Μήπως λοιπόν θέλουν κάτι σχετικά με αυτό το θέμα ? (Και Τούρκοι καλούν Ελληνες ??????)
GCMH Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Τι να θέλουν από εσένα δηλαδή; Είσαι τούρκος εξαγωγέας; Αυτοί πουλάν πληροφορίες σε εμπόρους αν κατάλαβα καλά... Στην τελική, ρώτα τους τι θέλουν!
smilefreeware Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μάλλον τελικά αυτοί που τους έδωσαν το πακέτο με τα mail είχαν και μερικά λάθος (λογικό). Οπότε εγώ είμαι ένα από αυτά.
michael92 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Αν πρόσεξες έγραψα ότι μου ήρθε στα spam mails , άρα έχουν στείλει το ίδιο σε μπόλικο κόσμο.Πιθανότατα δεν είναι πλάκα. Τι θέλουν δεν ξέρω. Αυτό που έχω παραπάνω από τους κοινούς θνητούς είναι ένα site πρόχειρα φτιαγμένο με προγράμματα που έχω φτιάξει ο ίδιος. Μου είχε ξανατύχει ένα ας πούμε ίδιο με την brothersoft που μου ζητούσαν την άδειά μου να βάλουν στο site τους κάποια προγράμματά μου. Πχ. http://www.brothersoft.com/smile-pps2jpg-92875.html Το είχα δώσει κάποτε στο download.cnet.com και έχουν γεμίσει διάφορα site με αυτό. Μήπως λοιπόν θέλουν κάτι σχετικά με αυτό το θέμα ? (Και Τούρκοι καλούν Ελληνες ??????) Και τι θα πει που ήταν στα spam; Τα μισά sites που γράφομαι τα mail τους στα spam πάνε αυτόματα.
Icecut Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Εμένα πάντως που έριξα μια γρήγορα ματιά μου φάνηκε πολύ σαν το alibaba,δε πιστεύω οτι είναι spam to mail τους γενικότερα!Και το οτι είσαι στη λίστα τους δεν είναι κατ ανάγκην λάθος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.