alexos25 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Καλησπερα. Αυτον τον καιρο ειμαι στο ψαξιμο για νεο home cinema. Επειδη οι <ετοιμες> λυσεις δεν με ικανοποιουν ειπα να ψαξω να συνθεσω ξεχωριστα κομματια. Το budget δυστηχως δεν ειναι μεγαλο. Υπολογιστε γυρω στα 700€ για αγορα ενισχυτη και 5.1 ηχεια. Μετά απο ερευνα κυριως μεσω internet( δηλ. χωρις να τα εχω ακουσει), εχω καταληξει στα παρακατω: Για ηχεια σκεφτομαι αυτα KODA EX-686 και για ενισχυτη τον PIONEER Θα ηθελα λοιπον την γνωμη σας για το εν λογω συστηματακι. επισης αλλες προτασεις ευπροσδεκτες. Ευχαριστω Υ.Γ Επειδη δεν γνωριζω, υπαρχει προβλημα συμβατοτητας μεταξυ τους ? Ο ενισχυτης μπορει να <οδηγησει> ξεκουραστα αυτα τα ηχεια?
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 τα koda γενικα δεν τα πολυ συμπαθω αλλα βεβαια αυτη ειναι μονο η γνωμη μου! απο την αλλη δες και το δικο μου συστημα αν θα σε ενδιεφεραι.... σχετικα ακριβο βεβαια αλλα τα παιρνεις κομματι κομματι...
tolkki Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 H γνωμη μου ειναι οτι επειδη το ηχοσυστημα ειναι κατι που μενει για χρονια να μαζεψεις κι αλλα χρηματα να κανεις λιγη υπομονη και να φτιαξεις κατι καλυτερο. Για ενισχυτη θα σου προτεινα Marantz που ειναι απλα εγγυηση. Απο ηχεια Roister (ελληνικα με αριστες κριτικες στο εξωτερικο) ή Crystal Audio (αρκετα ακριβα μεν αψογα δε)
alexos25 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 καλημερα.εχετε δικιο που μου προτεινετε καλυτερης ποιοτητας ηχεια και μαλλον θα το ξανασκεφτω.Ακουω τον φιλο tolkki και κοιταζω προς το ετοιμο συστηματακι της ROISTER το HT-4000. Τι λετε? εχετε καλη γνωμη για το συγκεκριμενο.Ειχα παει στα media markt αλλα δεν τα ειχαν συνδεδεμενα πως περιμενουν να πουλησουν? Anyway απο τιμη σε σχεση με τα αλλα δεν ανεβαινω και πολυ αλλα πιστευω οτι ειναι καλυτερη επιλογη. τι λετε?
alexos25 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Τελικα παρηγγειλα τα ROISTER σειρα emphasis.Τα ακουσα και μου φανηκαν αρκετα καλα.\την δευτερα με το καλο θα τα παραλαβω.Με γεια μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.