litespeed Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 παιδια γεια χαρα . εκανα ενα λογαριασμο στην πειραιος και γραφτηκα στο paypal . με το paypal ολα οκ . δεχτηκε ολα τα στοιχεια και το paypal code αλλα λεει πως εχω 0 ευρο , ενω εχω 45 ευρο . τι μπορει να φτεει ? ευχαριστω !
litespeed Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 εχουν περασει 2 μερες απο τοτε που εβγαλα την καρτα ...
trolaios Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 απο την κάρτα σου είχες τραβηξει δηλαδη 45 ευρώ και μετά εξαφανίστηκαν? κοιταξε το ιστορικο του λογαριασμου σου..εκει θα δεις τι ακριβώς έγινε..
Alxnks Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 το paypal δεν εχει αμεση προσβαση σε λογαριασμους/καρτες για να βλεπεις το υπολοιπο σου. αυτο το βλεπεις απο το e-banking σου. κατα τα αλλα...κανεις την αγορα που θες, επιλεγεις πληρωμη μεσω paypal και τοτε το paypal τραβαει τα χρηματα απο το λογαριασμο/καρτα σου, αν υπαρχουν διαθεσιμα.
litespeed Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 στο https://www.winbank.gr ( τραπεζα πειραιος ) βλεπω τα 45 ευρο αλλα στο paypal βλεπω μονο 1,5 ευρο που και αυτο πριν καμια ωρα εμφανιστηκε . η αγορα που θελω ειναι 40 ευρο αλλα αμα το αγορασω δεν θα μου πει πως δεν εχω λευτα στο paypal ?
trolaios Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 πρώτα επιλέγεις τι προϊόν θέλεις να αγοράσεις και μετά κάνεις το λεγόμενο : checkout ..δηλαδή η paypal θα τραβήξει τα 40 euro απο την κάρτα σου , αν την έχεις προσθέσει...
litespeed Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 φιλε το checκ out τι ειναι ? παντως εχω βρει απο ποιον θα αγορασω . την καρτα την εχω βαλει στο paypal αλλα λεει οτι εχει 1,5 ευρο . αλλα υπολοιπα ευρο θα τα παρει απο τον λογαριασμο και ας μην τα "βλεπει"¨το paypal ? φιλε σε ευχαριστω που βοηθας
trolaios Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 εκεί που βρήκες τι θα αγοράσεις,πατάς πάνω στο προϊόν ή δίπλα σε κανένα κουμπάκι paypal ή pay out ή checkout,που λογικά θα έχει ,και μετά σε οδηγεί στην αποπληρωμή του προϊόντος απο μόνο του..
dermitzos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Το paypal σου δείχνει τα λεφτά που έχεις φορτώσει με την κάρτα σου! δηλ. αυτό το 1,5 € που παίρνει στην αρχή για να διαπιστώσει ότι ο λογαριασμός είναι δικός σου. ΔΕΝ δείχνει τα χρήματα που έχει η κάρτα σου.
litespeed Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Το paypal σου δείχνει τα λεφτά που έχεις φορτώσει με την κάρτα σου! δηλ. αυτό το 1,5 € που παίρνει στην αρχή για να διαπιστώσει ότι ο λογαριασμός είναι δικός σου. ΔΕΝ δείχνει τα χρήματα που έχει η κάρτα σου. εκει ειχα κολλησειφιλε . ευχαριστω αρχισα για τα καλα τις αγορες μου ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:27 ---------- παιδια τα χενον ταχυδρομηθηκαν ! γινεται να βλεπω απο καπου σε περιπου ποσες μερες θα ερθουνε ? θα μου τα φερουνε σπιτι ? αν λειπω θα αφησουνε χαρτι να παω να τα παρω ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.