Προς το περιεχόμενο

PayPal προβλημα

litespeed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια γεια χαρα .

εκανα ενα λογαριασμο στην πειραιος και γραφτηκα στο paypal .

με το paypal ολα οκ . δεχτηκε ολα τα στοιχεια και το paypal code αλλα λεει πως εχω 0 ευρο , ενω εχω 45 ευρο .

τι μπορει να φτεει ?

ευχαριστω !

Δημοσ.

απο την κάρτα σου είχες τραβηξει δηλαδη 45 ευρώ και μετά εξαφανίστηκαν? κοιταξε το ιστορικο του λογαριασμου σου..εκει θα δεις τι ακριβώς έγινε..

Δημοσ.

το paypal δεν εχει αμεση προσβαση σε λογαριασμους/καρτες για να βλεπεις το υπολοιπο σου. αυτο το βλεπεις απο το e-banking σου.

κατα τα αλλα...κανεις την αγορα που θες, επιλεγεις πληρωμη μεσω paypal και τοτε το paypal τραβαει τα χρηματα απο το λογαριασμο/καρτα σου, αν υπαρχουν διαθεσιμα.

Δημοσ.

στο https://www.winbank.gr ( τραπεζα πειραιος ) βλεπω τα 45 ευρο αλλα στο paypal βλεπω μονο 1,5 ευρο που και αυτο πριν καμια ωρα εμφανιστηκε .

η αγορα που θελω ειναι 40 ευρο αλλα αμα το αγορασω δεν θα μου πει πως δεν εχω λευτα στο paypal ?

Δημοσ.

πρώτα επιλέγεις τι προϊόν θέλεις να αγοράσεις και μετά κάνεις το λεγόμενο : checkout ..δηλαδή η paypal θα τραβήξει τα 40 euro απο την κάρτα σου , αν την έχεις προσθέσει...

Δημοσ.

φιλε το checκ out τι ειναι ? παντως εχω βρει απο ποιον θα αγορασω .

την καρτα την εχω βαλει στο paypal αλλα λεει οτι εχει 1,5 ευρο .

αλλα υπολοιπα ευρο θα τα παρει απο τον λογαριασμο και ας μην τα "βλεπει"¨το paypal ?

φιλε σε ευχαριστω που βοηθας

Δημοσ.

εκεί που βρήκες τι θα αγοράσεις,πατάς πάνω στο προϊόν ή δίπλα σε κανένα κουμπάκι paypal ή pay out ή checkout,που λογικά θα έχει ,και μετά σε οδηγεί στην αποπληρωμή του προϊόντος απο μόνο του..

Δημοσ.

Το paypal σου δείχνει τα λεφτά που έχεις φορτώσει με την κάρτα σου! δηλ. αυτό το 1,5 € που παίρνει στην αρχή για να διαπιστώσει ότι ο λογαριασμός είναι δικός σου. ΔΕΝ δείχνει τα χρήματα που έχει η κάρτα σου.

Δημοσ.
Το paypal σου δείχνει τα λεφτά που έχεις φορτώσει με την κάρτα σου! δηλ. αυτό το 1,5 € που παίρνει στην αρχή για να διαπιστώσει ότι ο λογαριασμός είναι δικός σου. ΔΕΝ δείχνει τα χρήματα που έχει η κάρτα σου.

εκει ειχα κολλησειφιλε . ευχαριστω αρχισα για τα καλα τις αγορες μου :-D

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:27 ----------

παιδια τα χενον ταχυδρομηθηκαν !

γινεται να βλεπω απο καπου σε περιπου ποσες μερες θα ερθουνε ?

θα μου τα φερουνε σπιτι ? αν λειπω θα αφησουνε χαρτι να παω να τα παρω ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...