el02154 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο script είτε σε php είτε σε js ωστέ να μεταφέρεται δυναμικά καποιο κείμενο ή εικόνα σε μια σελίδα χωρίς να είναι ανάγκη να αλλάξεις χειροκίνητα τον html κώδικα. Δηλαδή π.χ να διαβάζει νέες προσθήκες νέων από κάποιο αρχείο και να τιος εμφανίζει ή να ανανεώνεται μία γκάλερυ όταν έχεις προσθεσει μία εικόνα σε κάποιο φάκελω ή βάση δεδομένων.
antonisid Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Θα πρεπει να χρησιμοποησεις καποιο cms νομιζω οπως joomla.Εκει το περιμεχομενο προστιθεται δυναμικα απ την βαση δεδομενων στη σελιδα.Την έχεις φτιαξει την βαση καταρχειν?
the_eye Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Σε php μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα. Τι ακριβός έχεις εσύ site, blog, cms ;
el02154 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Εγώ έχω ένα δύο sites τα οποία φτιάχνω με dreamweaver. Την βάση δεν είναι δύσκολο να την φτιάξω μιας και δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αυτό που θέλω. Και γω σε php προσανατολιζόμουν αλλά ήθελα ν αξέρω αν υπάρχει κάτι ήδη 'εκεί έξω'...
zipos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτά που ζητάς είναι ουσιαστικά εφαρμογές της php. Αν μάθεις την γλώσσα θα μπορείς εύκολα να τα κάνεις όπως ακριβώς το έχεις στο μυαλό σου.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Αν βαλεις joomla θα πρεπει να κανεις ολα απο την αρχη... Για αυτο μαθε απλα Php και αργοτερα κανενα framework Patterns ktl ktl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.