lyckos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Κατέβασα μια ταινία και ο ήχος ειναι απελπιστικά χαμηλός. Πως μπορώ να τον ανεβάσω; (Με πρόγραμμα εννοώ)
parsifal Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Κάτι που είχα γράψει παλιότερα: Mini tutorial: Εξομάλυνση στάθμης ήχου σε avi με mp3 audio stream Πλέον φαντάζει πολύ παρωχημένο, τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα, καθώς χρησιμοποιώ τον Media Player Classic - HomeCinema για αναπαραγωγή video: Παρόμοιες δυνατότητες μπορούμε να έχουμε και με την χρήση του audio-related μέρους του ffdshow-tryouts codec...
lyckos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Ε λοιπον αυτό που λες το έχει και το Media Player Classic το απλό το οποίο το έχω! Αμα όμως βαριέμαι να ψάξω καλα να πάθω! Βέβαια χρησιμοποιώ τον MP 9 για να δω ταινίες αλλά αυτό ειναι εντελώς δικιά μου παραξενιά. Αν ομως κατάλαβα καλά αυτή η αλλαγή δεν ειναι μόνιμη, ετσι; Που σημαίνει οτι αν εγώ θέλω να δω την ταινία στο DVD του σπιτιού θα πρέπει να χρησιμοποιήσω κάτι άλλο που να επιφέρει μονιμη αλλαγή; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:19 ---------- Ε λοιπον αυτό που λες το έχει και το Media Player Classic το απλό το οποίο το έχω!Αμα όμως βαριέμαι να ψάξω καλα να πάθω! Βέβαια χρησιμοποιώ τον MP 9 για να δω ταινίες αλλά αυτό ειναι εντελώς δικιά μου παραξενιά. Αν ομως κατάλαβα καλά αυτή η αλλαγή δεν ειναι μόνιμη, ετσι; Που σημαίνει οτι αν εγώ θέλω να δω την ταινία στο DVD του σπιτιού θα πρέπει να χρησιμοποιήσω κάτι άλλο που να επιφέρει μονιμη αλλαγή; Μην κάνεις τον κόπο να απαντησεις, διαβάζω αυτή τη στιγμή το mini tutorial
tolkki Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Mε το Steinberg Nuendo. Κανεις import το βιντεο και σου βγαζει 2 καναλια. Ενα με το βιντεο και ενα με τον ηχο.Κανεις το καναλι του ηχου normalise στο επιπεδο που θες και το κανεις export
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.