KuGaSh1rA Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Γεια σας. Άκουσε ένας φίλος μου εχτές (Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2009) στα νέα του Ant1 πως η Hellas Online ετοιμάζει πακέτο Internet με ταχύτητες 100Mbps και θα είναι έτοιμο μέχρι τον Δεκέμβρη. Ισχύει το συγκεκριμένο η όχι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. KuGaSh1rA.
dermitzos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Το είδα και εγώ. Μιλούσε για την Οπτική ίνα στο σπίτι που σχεδιάζει η κυβέρνηση.
KuGaSh1rA Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Ανέφερε τίποτα σχετικό με την Hellas Online και πως θα έχουμε 100mbps μέχρι το τέλος του χρόνου?
SpellStormer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 εγώ είδα χτες στην net να λέει για το αυτό το θέμα (δεν ανάφερε την χολ είπε γενικά για ταχύτητες 100mbps και τεχνολογία οπτικών ινών) όμως είπε και την αλήθεια ότι αυτό το σχέδιο υπολογίζεται να είναι έτοιμο μέσα στα 7 επόμενα χρονια... μέχρι τότε ποιος ζει ποιος πεθαίνει..
dermitzos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Θα σε γελάσω. Στο site του ΑΝΤ1 δείχνει τις χθεσινές ειδήσεις. Μπορείς να δεις και να μας πεις
KuGaSh1rA Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 εγώ είδα χτες στην net να λέει για το αυτό το θέμα (δεν ανάφερε την χολ είπε γενικά για ταχύτητες 100mbps και τεχνολογία οπτικών ινών) όμως είπε και την αλήθεια ότι αυτό το σχέδιο υπολογίζεται να είναι έτοιμο μέσα στα 7 επόμενα χρονια... μέχρι τότε ποιος ζει ποιος πεθαίνει.. Και αν θυμάμαι καλά, αυτό το άκουσα τις ειδήσεις της ΝΕΤ πριν 1,5 χρόνο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 θα έλεγα bollocks...
Blitz Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Εννοούσε το "σχέδιο" της κυβέρνησης για Fiber To Home , δεν νομίζω όμως να είναι αποκλειστικά HOL , εκτός και εάν λόγω της εμπείριας της (έχει το 2ο μεγαλύτερο ιδιόκτητο - μετά από ΟΤΕ - οπτικών ινών) να έγινε εργολάβος του έργου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.