Death_In_Paradise Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Γι αυτο πολλοί έχουνε πακέτα απο αλβανία τουλάχιστον για τα αθλητικα είναι οτι πρέπει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feodor Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Γι αυτο πολλοί έχουνε πακέτα απο αλβανία τουλάχιστον για τα αθλητικα είναι οτι πρέπει.... Nαι, αλβανικα ξερς??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo29 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 και του λεω οχι φιλε μου κατεβαζω .και μου λεει με ενα παραπονιαρικο υφος,και εγω τι θα κανω? δηλαδη αυτοι που εχουν videoclub η δισκοπολοια τη πρεπει να κανουν ελεοςςςςςςς μ αυτους τους μαυρους off topic αλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labista Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 ρε παιδιά πολλοί χτίζουν τα μπουκέτα τους σε αθλητικά γεγονότα που λίγους πρέπει να ενδιαφέρουν για μένα το παιχνίδι πχ. στο κομμάτι του αθλητισμού είναι στο ελληνικό πρωτάθλημα και το champions league και την F1. Τώρα για τη Λίγκ Κα και το Ίντι Καρ ποιος νοιάζεται; Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλοι πέσανε να κάνουν τηλεόραση αλλά το παιχνίδι θα παιχτεί μεταξύ 2 άντε 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 τον αγωνα αρη-ατρομητου που εδειχνε το skai την κυριακη, διαφημιζε οτι αν το δεις μεσω ιντερνετ θα ηταν σε HD... το ειδε κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexskot Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 εγω εχω την αλλη απορια.πως γινεται με συνδεση 8 mbps να βλεπεις ταινια σε υψηλη αναλυση? εδω ακομα και με 14mbps απο youtube τρωμε κοληματα... πως σου κολλάει, εδώ με 8 δεν κολλάει. Και τα υψηλής ανάλυσης βίντεο του youtube είναι hd ready και όχι full hd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 κολλάει γιατί το youtube το βλέπει από εξωτερικό ενώ την ipTV θα την βλέπει μέσω εσωτερικού δικτύου...διαφορετικό routing διαφορετικό available bandwidth κτλπ κτλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SainTNighTmarE Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε παιδια κανενα site να βλεπουμε live αγωνες? π.χ. premier league? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα