Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 αυτό το SSB είναι emulator?? από που το κατεβάζω και πως μπορώ να παίξω τα games ας μου στείλει ένα pm κάποιος που ξέρει
Ozone Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 τωρα που το λεται καλυτερα που δεν παιζει το μαριο στο 360 διοτι στο τελος θα τσακωνομασταν ποιος θα καθοταν και να επαιζε. μπα wii δεν νομιζω να παρουμε. ισως γινει κατι με κανενα emulator...
gherudos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 αυτό το SSB είναι emulator?? από που το κατεβάζω και πως μπορώ να παίξω τα games ας μου στείλει ένα pm κάποιος που ξέρει SSB=Super Smash Bros Dolphin=Nintendo Wii/Gc Emulator. http://www.google.com <-Ψάξε το.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 SSB=Super Smash BrosDolphin=Nintendo Wii/Gc Emulator. http://www.google.com <-Ψάξε το. thanks θα το ψάξω
Antretng Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 To Super mario galaxy δοκίμασα και το SSB και έπαιζαν κανονικά σε core 2 duo 2.6Ghz και μια 9600GT. Καλή φάση. Έχω wii αλλά είναι χρήσιμο να ξέρεις ότι υπάρχει playable emulator. Θα το δοκιμάσω και εγώ αλλά δεν ξέρω αν θα στέκεται η κάρτα γραφικών (8500GT)
ghostgr_a_n Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δεν ηξερα οτι παιζει κανονικα τα games. Εχω μηνει πισω. (και δεν εχω και χειρηστηρειο wii για να το δοκιμασω )
Antretng Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δεν ηξερα οτι παιζει κανονικα τα games.Εχω μηνει πισω. (και δεν εχω και χειρηστηρειο wii για να το δοκιμασω ) Καλύτερα να δανειστείς κανένα χειριστήριο να το δοκιμάσεις πρώτα και μετά αν είναι αγοράζεις κιόλας... όπως και να χει μιλάμε για ένα σχετικά πρώιμο emulator.
ghostgr_a_n Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Καλύτερα να δανειστείς κανένα χειριστήριο να το δοκιμάσεις πρώτα και μετά αν είναι αγοράζεις κιόλας... όπως και να χει μιλάμε για ένα σχετικά πρώιμο emulator. Ενταξει δεν θα μπω στον κοπο να το δοκιμασω. Αν ηθελα games του wii θα πηγενα να αγορασω wii.
deus Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 μπορείς να της δείξεις το halo και να της πείς ότι είναι ο mario μέ κράνος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.