Προς το περιεχόμενο

Τσαι

Evgenios1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα επεσε στα χερια μου ενα τετοιο τσαι.

post-103086-129063017755_thumb.jpg

Ξερετε που θα βρω να αγορασω για τα φιλαρακια μου;

**Στα συστατικα που ειδα, λεει οτι δεν εχει thc αρα δε μιλαμε για ναρκωτικα.

Δημοσ.

Σε διάφορα μίνι μάρκετ με διάφορες τέτοιες μλκείες που πουλάνε ακριβές αηδίες σε wannabe pot users. Το συγκεκριμένο εκτός απο ακριβό και με τραγική γεύση δεν έχει σίγουρα τίποτα άλλο να προσφέρει. Θα το βρείς σε μαγαζιά που πουλάνε καπνούς για ναργιλέδες με γεύσεις, έξτρα long χαρτάκια για στριφτά και τέτοια. Δύσκολα σε σούπερ μάρκετ και δύσκολα σε κάβες.

Δημοσ.

Το είχα πετύχει στο περίπτερο έξω από τον σταθμό "Περισσός".

Θα συμφωνήσω με τον κλαιν.

Δημοσ.
Σε διάφορα μίνι μάρκετ με διάφορες τέτοιες μλκείες που πουλάνε ακριβές αηδίες σε wannabe pot users. Το συγκεκριμένο εκτός απο ακριβό και με τραγική γεύση δεν έχει σίγουρα τίποτα άλλο να προσφέρει. Θα το βρείς σε μαγαζιά που πουλάνε καπνούς για ναργιλέδες με γεύσεις, έξτρα long χαρτάκια για στριφτά και τέτοια. Δύσκολα σε σούπερ μάρκετ και δύσκολα σε κάβες.

Εγώ θα διαφωνίσω μαζί σου :P Στην πάτρα έχει σε αρκετά περίπτερα, στην αθήνα σε κανά 2 έχω δει τυχαία. btw -off topic- το κλάιν σημαίνει κάτι και το λέτε όλη την ώρα εκεί βόρεια ?

Δημοσ.

το συγκεκριμένο σκεύασμα είναι άθλιο :P

επίσης χωρίς THC... where is the fun?

στον πειραιά το έχει ένα περίπτερο στην πλατιά φρεατίδας (πάνω από την Ζέα) μαζί με τζιβανες ρολά ktlp

:P αλλα ακριβά τα έχει :P

επίσης ψάχνοντας καιρό για τους νομους για Headshop στην ελλάδα η φήμη που κυκλοφορούσε είναι ότι το επτάφυλλο δεν πρέπει να υπάρχει σε κοινη θεα από ανηλικους...το κουτάκι του πιάνεται?

Δημοσ.
Εγώ θα διαφωνίσω μαζί σου :P Στην πάτρα έχει σε αρκετά περίπτερα, στην αθήνα σε κανά 2 έχω δει τυχαία. btw -off topic- το κλάιν σημαίνει κάτι και το λέτε όλη την ώρα εκεί βόρεια ?

Άνευ ουσίας ή σημασίας. «Τρέχα γύρευε». «Καλά, χαιρετίσματα». Χρησιμοποιείται κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα.

1. - Γιατί δεν πάς στο άλλο βενζινάδικο που την έχει πιο φθηνή;

- Ε τώρα για 5 φράγκα... κλάιν μάιν...

2. - Πώς ήταν το πάρτυ;

- Εμείς κι εμείς ήμασταν. Κλάιν μάιν...

http://www.slang.gr/lemma/show/klain_main_253

Δημοσ.

επίσης χωρίς THC... where is the fun?

Το αυτό...

Άνευ ουσίας ή σημασίας. «Τρέχα γύρευε». «Καλά, χαιρετίσματα». Χρησιμοποιείται κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα.

1. - Γιατί δεν πάς στο άλλο βενζινάδικο που την έχει πιο φθηνή;

- Ε τώρα για 5 φράγκα... κλάιν μάιν...

2. - Πώς ήταν το πάρτυ;

- Εμείς κι εμείς ήμασταν. Κλάιν μάιν...

http://www.slang.gr/lemma/show/klain_main_253

Το αυτό...

Προσωπικά το χρησιμοποιώ κατα βάση για στ@@δισμο...

"Εκείνος έκανε αυτό και είπε αυτό για σένα"

"Κλάιν μάιν.. στ @@δια μου"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...