Προς το περιεχόμενο

'Ελληνες καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής

MiDi_MiLiZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Δημιουργω αυτο το τοπικ κυριως για να γινουν γνωστες οι δουλειες διαφορων Ελληνων καλλιτεχνων που ασχολουνται με την ηλεκτρονικη μουσικη. Μιλαω κυριως για ψιλοψαγμενες εκλεπτυσμενες καταστασεις και οχι τους κλασσικους νταπα ντουπα τυπου G-Pal, CYAN και δε συμαζευεται.

Αρχιζοντας εγω, εχω να προτεινω:

-Omega vibes

-Palyrria http://www.myspace.com/palyrria

-D. Batistatos http://www.dbatistatos.com http://www.myspace.com/dbatistatos

-SideLiner http://www.myspace.com/mendark

Δημοσ.

Το να βαζεις G-Pal και CYAN στην ιδια κατηγορια ειναι σαν το γνωστο για τις βουρτσες με τις......Εχουμε ξεφυγει απο τις εποχες των τσιφτετελιων, dont get me wrong και εγω στα νιατα μου ημουν φανατικος psychedellas, αλλα μιλαμε για τελη 90ς. Πλεον υπαρχουν τοσο πολλα περισοτερα και ποιο ποιοτικα ηλεκτρονικα ειδη που να αναφερεις τον cyan ως δειγμα μου φανταζει αστειο, οπως το να τον βαζεισ στο ιδιο σακουλι με gpal, ο οποιος ειναι πολυ καλο ονομα στο εξωτερικο με κυκλοφοριες στην τεραστια εταιρια PLASTIC CITY και πλεον και με την δικια του swift records με πολυ καλα ελληνικα και ξενα ονοματα!!. Οι ελληνες επισης εχουν κανει τεραστια αλματα προοδου στο χωρο της ηλεκτρονικης μουσικης και εχουν και μεγαλη αποδοχη και στο εξωτερικο. Ονοματα οπως kosmas e, nicola gala, Tone Depth & sultan, nikos diamantopoulos, stell, cristian cambas, chris nemmo, B.i.g., Axel Karakasis, Dousk, John Dalagelis, Mihalis Safras,Alex Celler.........Οι περισοτεροι απο αυτους με πετυχημενη καριερα στο εξωτερικο και με καλη μουσικη και οχι παπαριες. Δεν χανεις τιποτα να ψαξεις κοματια τους να δεις οτι μιλαμε για καλη μουσικη και οχι τσιφτετελια. Αλλα δεν ειναι και αυτο που ζητας καθως μαλλον ψαχνεις για ποιο εθνικ ελεκτρονικ. Αλλα νομιζω οτι τα αλμπουμ των B.I.G, kai chris nemmo θα σου αρεσουν, ειναι ποιο λαιτ, λιγο house, ligo ambient...αν και προτιμο dousk kai kosmas epsilon αλλα ισως ειναι βαρια για τα γουστα σου.

Δημοσ.
Το να βαζεις G-Pal και CYAN στην ιδια κατηγορια ειναι σαν το γνωστο για τις βουρτσες με τις......Εχουμε ξεφυγει απο τις εποχες των τσιφτετελιων, dont get me wrong και εγω στα νιατα μου ημουν φανατικος psychedellas, αλλα μιλαμε για τελη 90ς. Πλεον υπαρχουν τοσο πολλα περισοτερα και ποιο ποιοτικα ηλεκτρονικα ειδη που να αναφερεις τον cyan ως δειγμα μου φανταζει αστειο, οπως το να τον βαζεισ στο ιδιο σακουλι με gpal, ο οποιος ειναι πολυ καλο ονομα στο εξωτερικο με κυκλοφοριες στην τεραστια εταιρια PLASTIC CITY και πλεον και με την δικια του swift records με πολυ καλα ελληνικα και ξενα ονοματα!!. Οι ελληνες επισης εχουν κανει τεραστια αλματα προοδου στο χωρο της ηλεκτρονικης μουσικης και εχουν και μεγαλη αποδοχη και στο εξωτερικο. Ονοματα οπως kosmas e, nicola gala, Tone Depth & sultan, nikos diamantopoulos, stell, cristian cambas, chris nemmo, B.i.g., Axel Karakasis, Dousk, John Dalagelis, Mihalis Safras,Alex Celler.........Οι περισοτεροι απο αυτους με πετυχημενη καριερα στο εξωτερικο και με καλη μουσικη και οχι παπαριες. Δεν χανεις τιποτα να ψαξεις κοματια τους να δεις οτι μιλαμε για καλη μουσικη και οχι τσιφτετελια. Αλλα δεν ειναι και αυτο που ζητας καθως μαλλον ψαχνεις για ποιο εθνικ ελεκτρονικ. Αλλα νομιζω οτι τα αλμπουμ των B.I.G, kai chris nemmo θα σου αρεσουν, ειναι ποιο λαιτ, λιγο house, ligo ambient...αν και προτιμο dousk kai kosmas epsilon αλλα ισως ειναι βαρια για τα γουστα σου.

Μπηκες στον κοπο να διαβασεις το ποστ μου εστω και 1 φορα?

Ειπα πως δεν θελω προτασεις τυπου CYAN και εσυ μου κανεις κηρυγμα για τους CYAN και ποσο ξεπερασμενοι ειναι.

Ναι χαιρω πολυ, το ιδιο λεω και εγω γιαυτο εγραψα ο δυσμοιρος (τι το θελα) οτι ΔΕΝ θελω προτασεις τετοιου ειδους. Τι ακριβως προσπαθεις να μου πεις λοιπον?

Λεγοτας δεν θελω CYAN η G-PAL εννοω οτι δε θελω 1ον. εμπορικη μουσικη (το διευκρινιζω μαλιστα, που να μη το ελεγα κιολας...) 2ον. τσιφτετελια . Ουτε στο ιδιο καζανι τους εβαλα, αλλο συμπερασμα και τουτο. Οπως θελεις διαβαζεις τα ποστ μου φαινεται. Αρκει να μπεις και να γραψεις αυτο που θες, οπως το θες.

Οσο για τον G-PAL δε διαφωνω με οσα λες οτι μπορει να ειναι μαω ταω, αλλα ρε φιλε γουστα ειναι αυτα. Στο ποστ μου ειπα ας εξαιρεθουν τετοιες περιπτωσεις μιας και δεν ειναι του δικου μου γουστου. Σωνει και καλα να κραξεις για το γουστο μου, επειδη δεν ταιριαζει με το δικο σου? Η να μου επιβαλεις οτι εχει και γ@μω τις μουσικες? Εγω δεν ακουω αυτο το στυλ μουσικης, οποτε κρατα τη γνωμη σου για τον εαυτο σου, η αν θες να το συζητησουμε ποσταρε με διαφορετικο υφος.

Αθανατη Ελλαδα με τα φορουμς σου...Τι μπαινω και ποσταρω για ηλεκτρονικη μουσικη εδω μεσα, ηταν βεβαιο οτι καποιος θα βρεθει να πει τα δικα του και δοξα τω θεω αυτος ηταν ο πρωτος που ποσταρε. /disgusted, το thread χαλασε εν τη γενεσει του.

Συνεχισε λοιπον...

Δημοσ.

για πες μου που σε εκραξα?? Ειναι το θεμα ελληνες ηλεκτρονικοι παραγωγοι η οχι?? Ξεκινας με το να λες δεν θελω cyan h g pal. Αυτο απλα υποδυκνειη σε μενα οτι ισως εχεις μπερδεψει λιγο τα διαφορα ηλεκτρονικα ειδη και τα βαζεις ολα στην κατηγορια νταμπα ντουμπα οπως ο ιδιος αναφερες. Οποτε απλα θελησα να κανω ενα διαχωρισμο, να τονισο ποσο διαφορετικα ειναι τα δυο ονοματα που αναφερες και να σου αναφερω μερικα αλλα ωστε να δωσεις μια δευτερη ευκαιρια στο ειδος νταμπα ντουμπα αλλα g pal. Ουτε σε εκραξα ουτε τιποτα! Ισως να παρεξηγησες οτι λεω οτι η αναφορα σε cyan ειναι αστεια, δεν ειπα δα και σενα αστειο. Απλα ειναι κατι τοσο ξεπερασμενο και κιτς που δεν στεκει καν να λες οτι δεν θελω τετειες προτασεις, κατι που ισως μου δειχνει οτι δεν εχεις ψαχτει και δεν εχεις δει ποσο εχει προχωρησει η ηλεκτρονικη μουσικη και το ποσα νεα καλα ονοματα εχουν βγει. Ολλα τα ονοματα που σου προτεινα ειναι ελληνες και επιτυχημενοι στο εξωτερικο και οχι με ανουσιο νταμπα ντουμπα. Και ενοειται οτι δεν ειναι εμπορικη μουσικη και σιγουρα δεν ειναι mainstream στην ελλαδα. Ουτε ο gpal που ειναι ο ποιο γνωστος εντος συνορων θα ελεγα οτι θεωρειται εμπορικος.

Μου λες αν διαβασα το ποστ, φυσικα και το διαβασα και ακουσα λιγο τα λινκ που εδωσες, γι αυτο αλλωστε κατεληξα στο συμπερασμα οτι προτιμας κατι ποιο εθνικ ελεκτρονικ και γι αυτο απο τα ονοματα που αναφερα σου επελεξα μερικα ποιο κοντα σε αυτο που ζητας. Εσυ μπηκες στον κοπο να τα ψαξεις?? η απλα αρπαζεσαι γαι την αιωνια ελλαδα με τα φορουμς της (αντιδραση που μαλλον ειναι οτι κατηγορεις!). Ακου εκει disgusted, σιγα ρε μεγαλε, σορυ που μπηκαμε στον κοπο να γραψουμε δυο αραδες και να σου κανουμε και δυο προτασεις!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...