Antonis_Sp Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Ε δεν μπορεί κάποιος να παραγγέλνει 10 PSP για προσωπική χρήση...
George! Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 καλημερα παιδια σημερα ειδα οτι εβαλαν ανακοινωση σχετικα με την προσφορα μια και περιμενα να δω εαν θα γινει και ημουν ετοιμος να παρω ενα τηλεφωνο να δω.Σας την παραθετω εδω μαζι με το λινκ https://www.winshop.gr/news_more.php?s=NR4Pww Για την προσφορά του Sony PSP με 50% έκπτωση! Αναρτήθηκε: 2009-08-05 Το winshop.gr στο πλαίσιο του "Winshop Sunday Offer" και θέλοντας να ευχαριστήσει τους χιλιάδες των πελατών του προσέφερε την φορητή κονσόλα Sony PSP με 50% έκπτωση (λιανική τιμή μόλις 91 ευρώ!). Όλες οι παραγγελίες που έγιναν από τους πελάτες λιανικής θα πραγματοποιηθούν κανονικά και οι κονσόλες θα αρχίσουν να αποστέλλονται από την ερχόμενη βδομάδα. Επειδή πολλοί ρωτούν εάν τα προϊόντα είναι μεταχειρισμένα ή εάν είναι πραγματική η προσφορά σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία "Winshop Sunday Offer" έχει ΜΟΝΟ καινούρια προϊόντα από την επίσημη αντιπροσωπεία τους. Απόφαση του winshop.gr να επιβραβεύει σημαντικά τους πιστούς πελάτες του δίνοντας κάτω του κόστους κάποια προϊόντα ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Τέλος, επειδή υπήρξαν περιπτώσεις που καταστήματα πληροφορικής έκαναν παραγγελίες για το Sony PSP - προφανώς προς μεταπώληση - ενημερώνουμε πώς αυτές οι παραγγελίες ΔΕΝ θα πραγματοποιηθούν. Το winshop.gr θέλοντας να προφυλάξει τους πελάτες του - και αφού υπάρχουν συγκρεκριμένα τεμάχια της κονσόλας - δεν μπορεί να διαθέσει μεγάλες ποσότητες σε εταιρίες πώλησης Η/Υ προκειμένου οι ίδιες να έχουν μεγαλύτερο κέρδος από τη μεταπώληση της εν λόγω προσφοράς. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, Νίκος Σιδηρόπουλος, CEO Παντως μπραβο στο winshop γιατι δεν κρυφτηκε ουτε ειπε δικαιολογιες του στυλ λαθος η δεν φτανουν τα κομματια και τετοιες απατεωνιες που κανουν μεγαλα καταστηματα που για μενα εχουν φαει μαυρο και δοκιμαζω ποιο μικρα καταστηματα και μεσα σε αυτα προσθεσα και το winshop.H μονοι διαφορα ειναι δυστηχως η παραδοση μια και δεν στοκαρουν οπως κανουν το e-shop η πλαισιο με αποτελεσμα η παραγγελιες να κανουν 2-5 μερες αναλογα την παραδοση με κουριερ η οχι.Εχουν επισης και μια διαφορα 5-10 ευρω αλλα για εμενα προσωπικα προτιμο να τα δωσω σε μια μικρη επιχειρηση που σεβετε τους πελατες τις παρα σε μεγαλες αλυσιδες που κανουν "κολπα". Ναι αλλά δεν μας λέει και πόσα άτομα έκαναν την παραγγελία. Δεν πρόλαβαν να βάλουν την προσφορά και αμέσως την εξαφάνισαν. Αν π.χ. το παρήγγειλαν 5 άτομα, τότε είναι κοροιδία και όλο αυτό έγινε για να διαφημίσουν το κατάστημά τους.
arxaggelos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Ε δεν μπορεί κάποιος να παραγγέλνει 10 PSP για προσωπική χρήση... Έχεις δίκιο man. Στην αρχή σκέφτηκα πήπως κάποιοι ζήτησαν τιμολόγια και όχι απόδειξη αλλά αυτό που λες είναι πιό προφανές
special Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Ναι αλλά δεν μας λέει και πόσα άτομα έκαναν την παραγγελία. Δεν πρόλαβαν να βάλουν την προσφορά και αμέσως την εξαφάνισαν. Αν π.χ. το παρήγγειλαν 5 άτομα, τότε είναι κοροιδία και όλο αυτό έγινε για να διαφημίσουν το κατάστημά τους. κοιτα απο την στιγμη που εκαναν μια προσφορα σε σφραγισμενο psp (κραταω μια επιφυλαξη μολις παραλαβω) σε τετοια τιμη ακομα και 1 κομματι να ειναι ειναι προσφορα.Ετσι και αλλιως δεν το διαφημισαν πουθενα παρα μονο στο σιτε τους και αμφιβαλω εαν ειναι μονο 5 κομματια.Η προσφορα τους ηταν μονο για την κυριακη οπως κανουν προσφορες καθε φορα και εαν κρινουμε απο τα λεγομενα τους καποιοι δεν πηραν μονο 1 αλλα πολλα εαν υποθεσουμε οτι μπηκαν και μαγαζια μεσα.Παντως δεν περιμενα να τρεξει η προσφορα μια και περιμενα κατι αντιστοιχο του e-shop οπου ακυρωνετε λογου δηθεν λαθους η πλαισιο με ξεστοκαρισμα χωρις σωστες συσκευασιες η επιστροφες η δεν υπαρχει αποθεμα. Στην ανακοινωση λενε οτι οσοι παραγγειλαν λιανικη θα παρουν κανονικα και οχι ακυρωση οποτε εαν δωσουν 1 ξερο-κομματο psp στον καθενα και ακυρωσουν τις μεγαλες τοτε μιλαμε για πανω απο 5 σιγουρα.Εγω εχω παραγγειλη και αναμενω μολις παραλαβω θα σας απαντησω και με φωτο βεβαια. Μην ξεχναμε και την δυνατοτητα του καταστηματος γιατι δεν το κοβω τις ταξεις του τζιρου του e-shop και πλαισιο οποτε και 5 να εδωσε μπραβο του γιατι εκανε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ 50% και οχι πλασματικη εκπτωση.βεβαια εαν ειναι σκετο base pack ειναι κατι λιγοτερο απο 50% αλλα με 91 ευρω δεν βρισκεις ουτε μεταχειρισμενο 3000 psp.
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Τελικα το παρελαβε κανεις;
special Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Τελικα το παρελαβε κανεις; Δυστηχως ακομα οχι.Αν και σε τηλεφωνικη μου επικοινωνια μου ειχαν πει οτι θα τα στελνανε αυτην την εβδομαδα χθες που επικοινωνησα μαζι τους να δω τι εγινε γιατι ειμαι διακοπες και το περιμενα εκει μου ειπαν οτι τελικα η αποστολη θα γινει στις 20 αυγουστου Το θεμα ειναι οτι η χρεωση στην καρτα μου εχει γινει κανονικα απο την τριτη.Για να δουμε .......στις 20 τι θα γινει.......
xristakits Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 να πω με την σειρα μου, οτι παρελαβα το psp την παρασκευη. ειχαν επικοινωνησει μαζι μου πριν περιπου 15 μερες και με ειχαν ενημερωσει οτι θα το στειλουν. μπραβο λοιπον στο winshop που δειχνει οτι σεβεται τους πελατες του! υ.γ. οποιος ενδιαφερεται το δινω στην τιμη που το πηρα, γιατι τελικα δεν το χρειαζομαι.
arxaggelos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Πάνω που αναρωτιόμουν τι έγινε με αυτήν την ιστορία....Ήταν και η τελευταία αξιοπρεπής προσφορά του Winshop βέβαια.
special Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια σημερα παρελαβα και εγω το psp αλλα με καποιες εκπληξεις.Η συσκευασια ΔΕΝ ηταν σφραγισμενη με αποτελεσμα να επιβεβαιωθουν η φοβοι μου.Το δικο μου psp τουλαχιστον δεν ειναι καινουργιο και σφραγισμενο.Εχει αρκετες γραντζουνιες μπροστα στην οθονη και ιδιαιτερα πισω που γραφει PSP πανω στο UMD drive.H μπαταρια ηταν ηδη τοποθετημενη επισης ετσι πληροφοριακα ειναι το PSP-2004 εκδοση.Σιγουρα το psp αυτο ειναι απο πριν μεταχειρισμενο με τα καλωδια του φορτιστη να ειναι πιασμενα με tireup η οπως τα λενε.Κριμα και ηταν για δωρο και το περιμενα τοσο καιρο και ηταν η ευκαιρια να το δωσω δωρο τωρα που αρχισαν τα σχολεια.
tzotzo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 τωρα που αρχισαν τα σχολεια θα το δωσεις?
gRim Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια σημερα παρελαβα και εγω το psp αλλα με καποιες εκπληξεις.Η συσκευασια ΔΕΝ ηταν σφραγισμενη με αποτελεσμα να επιβεβαιωθουν η φοβοι μου.Το δικο μου psp τουλαχιστον δεν ειναι καινουργιο και σφραγισμενο.Εχει αρκετες γραντζουνιες μπροστα στην οθονη και ιδιαιτερα πισω που γραφει PSP πανω στο UMD drive.H μπαταρια ηταν ηδη τοποθετημενη επισης ετσι πληροφοριακα ειναι το PSP-2004 εκδοση.Σιγουρα το psp αυτο ειναι απο πριν μεταχειρισμενο με τα καλωδια του φορτιστη να ειναι πιασμενα με tireup η οπως τα λενε.Κριμα και ηταν για δωρο και το περιμενα τοσο καιρο και ηταν η ευκαιρια να το δωσω δωρο τωρα που αρχισαν τα σχολεια. Στην προσφορά έλεγαν για μεταχειρισμένο προϊόν; Δε νομίζω. Επικοινώνησε με το κατάστημα να σου δώσουν καινούριο και αν δεν δεχθούν κάνεις καταγγελία. Απλά τα πράγματα.
special Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Στην προσφορά έλεγαν για μεταχειρισμένο προϊόν; Δε νομίζω. Επικοινώνησε με το κατάστημα να σου δώσουν καινούριο και αν δεν δεχθούν κάνεις καταγγελία. Απλά τα πράγματα. Θελετε και το καλυτερο.Σημερα το ανακαλυψε η ανηψια μου οπου προοριζονταν χωρις να ειμαι εκει.Καταλαβαινετε οτι το μονο που δεν την ενοιαξε ηταν η γραντζουνιες.Απλως με πηρε τηλεφωνο για να με ευχαριστηση για το psp και το παιχνιδι και την καρτα 4 gb!!!!Μαλιστα μεσα εχουν ξεχασει-αφησει μια καρτα 4gb.Οταν μου το ειπε επεσα απο τα συνεφα.Οταν τις εξηγησα οτι δεν ειναι δικο της αλλα θα παμε να παρουμε αλλο λογο γραντζουνιων απογοητευτηκε οποτε πριν λιγο γυρισα απο πλαισιο με ενα PSP με 4 gb memorystick ολοκαινουργιο να τις δωσω σημερα το βραδυ και οχι τις γυφτιες του winshop που για να καλυψουν την προσφορα πηγαν και αγορασαν ενα μεταχειρισμενο.Δεν ξερω ποσοι αλλοι εχουν παρει την προσφορα αυτη για να δουμε εαν ειναι μεμονομενο γεγονος. Αυτην την στιγμη δεν σκοπευω να ασχοληθω αλλο με το winshop ουτε θα τηλεφωνησω γιατι δεν μπορω να κρατησω του καλους μου τροπους σε καποια μπουρδα που θα ακουσω.Τις ακουγα ενα μηνα τωρα.Τωρα πως καποιος μπορει να δικαιολογηση την αποστολη ενος μεταχειρισμενου προιοντος για καινουργιο τι να πω.Στα στοιχεια για να φανταστειτε γραφει northwest στο wifi και προφιλ.Το απογευμα θα το τσεκαρω και εγω αλλα δεν εχω κανεναν λογο να μην την πιστεψω,απλως λογο χρονου το εβαλα να φορτιζει το ανοιξα να δω οτι δουλευει και μεχρι εκει η απογοητευση μου δεν με αφησε να συνεχισω.Ευτυχως που εχουν φορμαρει και την καρτα και δεν βρηκε τιποτα η ανηψια μου μεσα να εχει και τιποτα να γινω ρεζιλι.
arxaggelos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Θελετε και το καλυτερο.Σημερα το ανακαλυψε η ανηψια μου οπου προοριζονταν χωρις να ειμαι εκει.Καταλαβαινετε οτι το μονο που δεν την ενοιαξε ηταν η γραντζουνιες.Απλως με πηρε τηλεφωνο για να με ευχαριστηση για το psp και το παιχνιδι και την καρτα 4 gb!!!!Μαλιστα μεσα εχουν ξεχασει-αφησει μια καρτα 4gb.Οταν μου το ειπε επεσα απο τα συνεφα.Οταν τις εξηγησα οτι δεν ειναι δικο της αλλα θα παμε να παρουμε αλλο λογο γραντζουνιων απογοητευτηκε οποτε πριν λιγο γυρισα απο πλαισιο με ενα PSP με 4 gb memorystick ολοκαινουργιο να τις δωσω σημερα το βραδυ και οχι τις γυφτιες του winshop που για να καλυψουν την προσφορα πηγαν και αγορασαν ενα μεταχειρισμενο.Δεν ξερω ποσοι αλλοι εχουν παρει την προσφορα αυτη για να δουμε εαν ειναι μεμονομενο γεγονος. Αυτην την στιγμη δεν σκοπευω να ασχοληθω αλλο με το winshop ουτε θα τηλεφωνησω γιατι δεν μπορω να κρατησω του καλους μου τροπους σε καποια μπουρδα που θα ακουσω.Τις ακουγα ενα μηνα τωρα.Τωρα πως καποιος μπορει να δικαιολογηση την αποστολη ενος μεταχειρισμενου προιοντος για καινουργιο τι να πω.Στα στοιχεια για να φανταστειτε γραφει northwest στο wifi και προφιλ.Το απογευμα θα το τσεκαρω και εγω αλλα δεν εχω κανεναν λογο να μην την πιστεψω,απλως λογο χρονου το εβαλα να φορτιζει το ανοιξα να δω οτι δουλευει και μεχρι εκει η απογοητευση μου δεν με αφησε να συνεχισω.Ευτυχως που εχουν φορμαρει και την καρτα και δεν βρηκε τιποτα η ανηψια μου μεσα να εχει και τιποτα να γινω ρεζιλι. Η Northwest είναι η "μαμά" εταιρία της Winshop από ότι έχω καταλάβει. Οπότε κάποιος το σκάλισε μέσα στο μαγαζί με το δικό τους WiFi. Μιλάμε για μεγάλη τσατσιά, και, παρόλο που καταλαβαίνω ότι δεν θέλεις να κατεβάσεις καντήλες για 91Ε, εγώ θα τους είχα ξεχέσει πατόκορφα. Έτσι βγαίνει το κακό όνομα σε ένα μαγαζί.
gRim Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Θελετε και το καλυτερο.Σημερα το ανακαλυψε η ανηψια μου οπου προοριζονταν χωρις να ειμαι εκει.Καταλαβαινετε οτι το μονο που δεν την ενοιαξε ηταν η γραντζουνιες.Απλως με πηρε τηλεφωνο για να με ευχαριστηση για το psp και το παιχνιδι και την καρτα 4 gb!!!!Μαλιστα μεσα εχουν ξεχασει-αφησει μια καρτα 4gb.Οταν μου το ειπε επεσα απο τα συνεφα.Οταν τις εξηγησα οτι δεν ειναι δικο της αλλα θα παμε να παρουμε αλλο λογο γραντζουνιων απογοητευτηκε οποτε πριν λιγο γυρισα απο πλαισιο με ενα PSP με 4 gb memorystick ολοκαινουργιο να τις δωσω σημερα το βραδυ και οχι τις γυφτιες του winshop που για να καλυψουν την προσφορα πηγαν και αγορασαν ενα μεταχειρισμενο.Δεν ξερω ποσοι αλλοι εχουν παρει την προσφορα αυτη για να δουμε εαν ειναι μεμονομενο γεγονος. Αυτην την στιγμη δεν σκοπευω να ασχοληθω αλλο με το winshop ουτε θα τηλεφωνησω γιατι δεν μπορω να κρατησω του καλους μου τροπους σε καποια μπουρδα που θα ακουσω.Τις ακουγα ενα μηνα τωρα.Τωρα πως καποιος μπορει να δικαιολογηση την αποστολη ενος μεταχειρισμενου προιοντος για καινουργιο τι να πω.Στα στοιχεια για να φανταστειτε γραφει northwest στο wifi και προφιλ.Το απογευμα θα το τσεκαρω και εγω αλλα δεν εχω κανεναν λογο να μην την πιστεψω,απλως λογο χρονου το εβαλα να φορτιζει το ανοιξα να δω οτι δουλευει και μεχρι εκει η απογοητευση μου δεν με αφησε να συνεχισω.Ευτυχως που εχουν φορμαρει και την καρτα και δεν βρηκε τιποτα η ανηψια μου μεσα να εχει και τιποτα να γινω ρεζιλι. Δεν νομίζω να είναι δύσκολο ένα τηλεφώνημα στο winshop. Το μηχάνημα είναι μεταχειρισμένο...πάρτε το πίσω και φέρτε μου ένα καινούριο. Το παίρνεις βάζεις μια αγγελία και το πουλάς σαν καινούριο. Πάντως ότι και να κάνουν από δω και πέρα όσοι διάβασαν το συγκεκριμένο thread κατάλαβαν πολλά για το συγκεκριμένο μαγαζάκι. Blacklisted από μένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.