arxaggelos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 PSP 3000 στα 91 ευρώ Η έκπτωση φυσικά είναι πλασματική αλλά η τελική τιμή φαίνεται καλή. Πείτε μου εσείς γιατί εγώ από κονσόλες δεν ξέρω γρι Το winshop το είχα εντοπίσει και το είχαμε ξανασυζητήσει παλαιότερα και φαινόταν μούφα οι προσφορές τους, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Άψογη τιμή ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 στα 182 το βλεπω εγω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Σε μένα το δείχνει στα 91,00... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 πολλή φτηνό είναι, κάτι δεν πάει καλά...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 πολλή φτηνό είναι, κάτι δεν πάει καλά...!!! "To προϊον διατίθεται αποκλειστικά από το winshop.gr με 50% έκπτωση μόνο μέχρι την Κυριακή 9/8/2009 και σε περιορισμένα τεμάχια!'' ίδωμεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Moderators Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Και σε μενα 182 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Τώρα πλέον μου το βγάζει κι εμένα στα 182Ε. Όποιος πρόλαβε και παρήγγειλε ελπίζω να το πάρει (εγώ δεν πήρα γιατι δεν με ενδιαφέρει έτσι κι αλλιώς) οπότε guyz αν θέλετε ποστάρετε να μας πείτε αν ήρθε τελικά. Πάντως την προηγούμενη φορά που είχε καλή προσφορά και την είχα εντοπίσει, κάποιος που παρήγγειλε PS3 αρκετά φθηνά (δεν θυμάμαι πια πόσο) το είχε πάρει. Το νήμα έχει σβηστεί γιατί ήταν στο παλιό thread με τις προσφορές, που το έφαγε η μαρμάγκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 εμενα πριν μου το έβγαζε 91 euro τώρα μου το βγάζει 182 euro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Άρχισε να βρωμάει...Χαίρομαι που τουλάχιστον υπάρχει το screen του katcos γιατί βλέπω να μου λένε ότι κάνω απλά διαφήμιση...:eek: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Πήρα και ένα screen ακόμα,στις 08:30 σήμερα το πρωί στα 91,00 ... Τώρα , αν είχαν λίγα και τα έδωσαν ή αν δεν έδωσαν κανένα , ποιός ξέρει... Όπως είπε και ο arxaggelos , αν το πάρει κάποιος ας ποσταρει εδώ . Έτσι και αλλιώς όμως μπράβο στον arxaggelos για την προσφορά που εντόπισε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Thanx dude. Ό,τι μπορούμε για την κοινότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panbil Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 πηρα τηλ γυρω στις 09.30 το πρωι και μου ειπαν δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα πλεον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
special Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 καλημερα παιδια σημερα ειδα οτι εβαλαν ανακοινωση σχετικα με την προσφορα μια και περιμενα να δω εαν θα γινει και ημουν ετοιμος να παρω ενα τηλεφωνο να δω.Σας την παραθετω εδω μαζι με το λινκ https://www.winshop.gr/news_more.php?s=NR4Pww Για την προσφορά του Sony PSP με 50% έκπτωση! Αναρτήθηκε: 2009-08-05 Το winshop.gr στο πλαίσιο του "Winshop Sunday Offer" και θέλοντας να ευχαριστήσει τους χιλιάδες των πελατών του προσέφερε την φορητή κονσόλα Sony PSP με 50% έκπτωση (λιανική τιμή μόλις 91 ευρώ!). Όλες οι παραγγελίες που έγιναν από τους πελάτες λιανικής θα πραγματοποιηθούν κανονικά και οι κονσόλες θα αρχίσουν να αποστέλλονται από την ερχόμενη βδομάδα. Επειδή πολλοί ρωτούν εάν τα προϊόντα είναι μεταχειρισμένα ή εάν είναι πραγματική η προσφορά σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία "Winshop Sunday Offer" έχει ΜΟΝΟ καινούρια προϊόντα από την επίσημη αντιπροσωπεία τους. Απόφαση του winshop.gr να επιβραβεύει σημαντικά τους πιστούς πελάτες του δίνοντας κάτω του κόστους κάποια προϊόντα ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Τέλος, επειδή υπήρξαν περιπτώσεις που καταστήματα πληροφορικής έκαναν παραγγελίες για το Sony PSP - προφανώς προς μεταπώληση - ενημερώνουμε πώς αυτές οι παραγγελίες ΔΕΝ θα πραγματοποιηθούν. Το winshop.gr θέλοντας να προφυλάξει τους πελάτες του - και αφού υπάρχουν συγκρεκριμένα τεμάχια της κονσόλας - δεν μπορεί να διαθέσει μεγάλες ποσότητες σε εταιρίες πώλησης Η/Υ προκειμένου οι ίδιες να έχουν μεγαλύτερο κέρδος από τη μεταπώληση της εν λόγω προσφοράς. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, Νίκος Σιδηρόπουλος, CEO Παντως μπραβο στο winshop γιατι δεν κρυφτηκε ουτε ειπε δικαιολογιες του στυλ λαθος η δεν φτανουν τα κομματια και τετοιες απατεωνιες που κανουν μεγαλα καταστηματα που για μενα εχουν φαει μαυρο και δοκιμαζω ποιο μικρα καταστηματα και μεσα σε αυτα προσθεσα και το winshop.H μονοι διαφορα ειναι δυστηχως η παραδοση μια και δεν στοκαρουν οπως κανουν το e-shop η πλαισιο με αποτελεσμα η παραγγελιες να κανουν 2-5 μερες αναλογα την παραδοση με κουριερ η οχι.Εχουν επισης και μια διαφορα 5-10 ευρω αλλα για εμενα προσωπικα προτιμο να τα δωσω σε μια μικρη επιχειρηση που σεβετε τους πελατες τις παρα σε μεγαλες αλυσιδες που κανουν "κολπα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Το θέμα αποκτά ενδιαφέρον. Keep us posted! Πως καταλαβαίνουν όμως ποιές από τις παραγγελίες αφορούν καταστήματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.