Προς το περιεχόμενο

Bottleneck

Drop_Dead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια :-),

θα ηθελα να με διαφωτισετε σε κατι που με απασχολει.

Ποτε εχει μια καρτα γραφικων πιο πολυ bottleneck ?

Οταν χρησιμοποιω τετραπυρηνο ή δυπηρινο ? :rolleyes:

Δηλαδη στο bottleneck τι ειναι αυτο που μετραει ? Πυρηνες και ή mhz ?

Εγω εχω ενα amd x4 940 και ενας φιλος μου 8600 . Σε ποιον θα εχει λιγοτερο bottleneck η 4870Χ2 (και αλλες τετοιες καρτες θυρια) ?

Ξερω κανω πολλες ερωτησεις αλλα με καιει το θεμα:o

Δημοσ.

Το bottleneck δεν ειναι κατι τοσο απλο...

Το οριζεις(η κανει την εμφανιση του)αναλογος με την εφαρμογη..

Για παραδειγμα στο συγκεκριμενο τομεα που ψαχνεσαι(παιχνιδια) στην πλειονοτητα των περιπτωσεων θα εκμεταλλευετε καλυτερα ο c2d 8600 λογο αρχιτεκτονικης.

Ομως...Σε καναδυο (οπως gta iv) που εκμεταλλευοντε τετραπυρηνους θα εισαι καλυτερα με τον phenom χ4.

(Και δειχνει πως ολες οι εφαρμογες θα εκμεταλλευοντε πολυπυρηνους -4+ επεξεργαστες στο κοντινο μελλον )

Δημοσ.

Το 3dmark φιλε μου απλα μετραει τι δυναμη του υπολογιστη σου θελεις ενα αρκετα καλο PC για να το τρεξεις μπορεις να δεις μαλιστα αν σου κανει και botleneck ο σκληρος η το cpu για παραδειγμα

Δημοσ.
xmm μαλιστα. Και με το 3D mark (ο6) τι γινεται ??

Σε ποια κατηγορια κατατασεται αυτο ??:-)

Είναι πολυπύρηνη εγαρμογή, αλλά αυτό μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι.

Δίνει πολλούς πόντους για την επεξεργαστική ισχύ. Μπορεί κάποιος με διπύρηνο και HD4870 να βρεθεί πίσω απο κάποιον με τετραπύτρηνο και HD4850, πράγμα που δεν θα ανταποκρίνεται σε αυτά που βλέπουν όταν παίζουν.

Ούτε για στρεσάρισμα κάνει ιδιαίτερα, αφού υπάχουν άλλα τεστ που καταπονούν πολύ περισσότερο την κάρτα γραφικών και τον επεξεργαστή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...