Προς το περιεχόμενο

προβλημα με xd card

Ntonalnd_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.εχω μια olympus και περνει xd καρτα.

Κατα λαθος η αδερφη μου,μου εσβησε ολες τις φωτογραφιες απο την xd.

Υπαρχει τροπος να τις επαναφερω??

Ευχαριστω

Δημοσ.

Αν έχεις card reader στον υπολογιστή βάλε την κάρτα και δοκίμασε με κανένα πρόγραμμα επαναφοράς δεδομένων, αλλά αν η αδερφή σου έκανε διαμόρφωση και όχι απλά σβήσιμο μην ελπίζεις και πολλά. Πάντως μέχρι να δοκιμάσεις, μην βγάλεις άλλες φωτό γιατί οι καινούριες μπορεί να καλύψουν τα "ιχνη" από τις παλιές (αν υπάρχουν ακόμη) και να μην μπορείς σίγουρα να τις ανακτήσεις.

Δημοσ.
Αν έχεις card reader στον υπολογιστή βάλε την κάρτα και δοκίμασε με κανένα πρόγραμμα επαναφοράς δεδομένων, αλλά αν η αδερφή σου έκανε διαμόρφωση και όχι απλά σβήσιμο μην ελπίζεις και πολλά. Πάντως μέχρι να δοκιμάσεις, μην βγάλεις άλλες φωτό γιατί οι καινούριες μπορεί να καλύψουν τα "ιχνη" από τις παλιές (αν υπάρχουν ακόμη) και να μην μπορείς σίγουρα να τις ανακτήσεις.

εχω card reader,ξερεις κανενα προγραμα για ανακτηση??

Δημοσ.

Δεν ξέρω ποιό θεωρείται καλό γιατί δεν χρειάστηκα (ευτυχώς) ακόμη κανένα, αλλά μπορείς να πας στο sub-forum με τις "μονάδες αποθήκευσης" στο τμήμα hardware, και να κάνεις μια αναζήτηση με όρους "data recovery", "ανάκτηση δεομένων", κλπ. Μη σου πω και να ποστάρεις κατευθείαν εκεί...

Δημοσ.

Καλα τα λεει ο φιλος εδω και συμπληρωματικα βρηκα αυτο το προγραμμα μηπως και σε βοηθησει!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...