Typhoon Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2002 Έχω ένα μικρό πρόβλημα σχετικά με τους υπότιτλους, ίσως να έχει ξαναναφερθεί, πάντως δεν βρήκα κάτι σχετικό. Κατέβασα από το insomnia τους υπότιτλους για την ταινία Requiem For A Dream. Είναι σε Subrip format. Το πρόβλημα είναι ότι ούτε μπορώ να τους δω, ούτε να τους μετατρέψω σε κάποιο άλλο format. Το Subrip ούτε που τους ανοίγει, το Subadjust λέει unknown source file & το MicroDVD μου λέει: General Error(wrong format?) Line Number: 2108 (αυτή είναι η τελευταία γραμμή του αρχείου). Ξέρει κανείς τι φταίει ?
nakostyphoon Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2002 Δοκίμασες να τους ανοίξεις με το vobsub ;Εγώ τους υπότιτλους *.srt (subrip) τους ανοίγω με το vobsub μια χαρά.Ρίξε και μιά ματιά ανοίγοντάς τους με έναν text editor(wordpad, text file).
Decadence Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Den mporeis na tous anoi3eis giati den einai subrip alla subviewer 1 (ligo palio format gia subs) kai den gnwrizw kapoio prog pou na kanei conversion apo ayto to format se allo.Sou esteila tous ellhnikous subs se subrip se mail.
Kontos_Harry Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Akou file ...anoi3e tous me to notepad kai phgene sth grammh 2108 (apo to edit/go Ctrl+G) kai 8a deis to sfalma...px exei keno metajy 1hs kai 2hs grammhs h to # toy ypotitlou einai kolhmeno me ton xrono...ftia3to kai eisai ok
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.