ikaruga24 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Το 2, o πρώτος τουλάχιστον έχει τις απαραίτητες γνώσεις.Α) Αδιακρίτες και ηλίθιες ερωτήσεις από άτομα του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος, που παρόλο που μπαίνεις στον πειρασμό να απαντήσεις σαρκαστικά και απότομα δεν το κάνεις γιατί αφενός εκείνοι δεν θα το πιάσουν, αλλά και αυτοί που θα το πιάσουν θα σου αρχίσουν την μιρλα μετά. Β) Ηλίθιες ερωτήσεις από άτομο που μόλις μπήκε στην παρέα και αναγκάζεσαι να φιλτραρεις τις απαντήσεις σου για να μην γίνεις ο ξινος της υπόθεσης και αναγκαστικά τον τρως στην μαπα. To A 100%. Στο B μπορεις ανετα να εκφραστεις ελευθερα "και σε οποιον αρεσεις" και στα @@ σου κιολας. Στους ανθρωπους του οικογενειακου σου περιβαλλοντος τι ακριβως να πεις? Χωρια που στα πρηζουνε κανονια "αντε να βρεις μια καλη κοπελα να παντρευτεις"......Ε ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΤΕΥΤΩ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΛΛΕΣ (την μια μετα την αλλη, οχι ταυτοχρονα) ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ PASSIONATE ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΠΡΙΝ ΤΑ 35 ΜΟΥ!!!! Αντε να τους το πεις να το καταλαβουν κατι τετοιο και αν τους το πεις θα σου ξεκινησουν κυρηγμα που ΠΑΛΙ δεν μπορεις να αποφυγεις.
χάπι Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δευτέρα πρωί με νύστα απέραντη ? ή Κυριακή βράδυ με αϋπνια ?
Harkon Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 δευτέρα πρωί και χωρίς νύστα εξίσου σπαστική είναι.. τι σας την σπάει πιο πολύ; 1) οδηγοί που δεν σέβονται τους πεζούς και δεν χαμηλώνουν ταχύτητα/σταματούν για να περάσουν απο διαβάσεις 'η 2) πεζοί που δεν σέβονται τους οδηγούς και πετάγονται από όπου να 'ναι και συνήθως περνάνε τις διαβάσεις με το που ανάψει πράσινο στα αυτοκίνητα;
χάπι Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Οι οδηγοί που δε σέβονται (έστω και τους αυτοκαταστροφικούς) πεζούς. (δεν έχω γκρινίτσα ακόμα...)
gdriver Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 δευτέρα πρωί και χωρίς νύστα εξίσου σπαστική είναι.. τι σας την σπάει πιο πολύ; 1) οδηγοί που δεν σέβονται τους πεζούς και δεν χαμηλώνουν ταχύτητα/σταματούν για να περάσουν απο διαβάσεις 'η 2) πεζοί που δεν σέβονται τους οδηγούς και πετάγονται από όπου να 'ναι και συνήθως περνάνε τις διαβάσεις με το που ανάψει πράσινο στα αυτοκίνητα; το α) ειναι πολυ σπαστικο αηδιαστικο αλλα τυχαινει α)να εισαι σε λεωφορειο και σε σε πιανει εμμετος και να το σταματας β) να ποναει η κοιλια σου και να σε πηγαινει κοψιμο μεσα
frenzy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Το β γιατί το να ξερνάς δημοσίως είναι και έκφραση διαμαρτυρίας. να μασάς ζαχαρίτσες στο φραπέ που μόλις έφτιαξες ή να πίνεις κατά λάθος αφρό από το φραπέ που μόλις τελείωσες;
χάπι Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Θάνατος στις ζαχαρίτσες ! Να μασάς ζαχαρίτσες στο Μοχίτο ? ή Να σου κάνει λέκτουρ ο μπαρμαν περί της αυθεντικότητας του Μοχίτο και της χρήσης μαύρης ζάχαρης στην παρασκευή του ?
insomniaK Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Του πα να μιλήσει; Έκανε η μύγα, κώλο κι έγινε μπάρμαν. Όχι δε με ενδιαφέρει τι έχεις να πεις, ρε μπάρμαν, πες τα στους κολλητούς σου. Καλύτερα να μασάω τις ζαχαρίτσες μου. Α. Αφεντικό χαλαρό και πάντα καθυστερημένοι στο να κάνετε, οτιδήποτε; Β. Αφεντικό δυνάστης που δίνει συγκεκριμένες οδηγίες και παίρνει και την ευθύνη της όποιας καθυστέρησης και βέβαια μετά σε πηδάει. ε;
million_voices Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 ευκολα Α Α. Χαζη και κουκλαρα β. εξυπνη και βλεπεται ps για σαυρες δεν το συζηταω καν
slipknot Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Το β αν και το βλέπεται είναι σχετικό. Καλοκαίρι Χειμώνας (τι σας τι σπάει πιο πολύ ε)
χάπι Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Ο χειμώνας ... Και μόνο ότι σε κλείνει μέσα, αρκεί για να μου τη σπάσει ! Χειμώνας σε "μικρό" (όχι Ρόδο-Κρήτη-Κέρκυρα) νησί ? ή Καλοκαίρι στη μεγάλη πόλη ?
eu@ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 νησι διαβασμα μα8ηματικα ή ιστορια?(μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα)
Jethro Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Ιστορία, Τα Γαλλικά ή Γερμανικά Fixed, my bad..
Dakonblackblade Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Σύνοψη. Τι σας την σπάει πιο πολύ είναι το Thread παλικάρια. Εκτός και αν σας την σπάει το Scuba και το Sky Divining
stavi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 εκτός από την πατάτα που έκανα εγώ οι άλλοι μια χαρά το πάνε ρε γιατί? μπορώ να γράψω πάλι οφ τοπικ? ΟΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, ουστ! Καλά πάω στο τοπικ που είναι για το οφ τοπικ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.