Moderators stormrain Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Το 2 οι ταρίφες. Ασυζητητί! Είσαι φιλοξενούμενος σε χωριό-δεν-το-βλέπει-ήλιος φίλου σου και θέλεις οπωσδήποτε να βγεις το βράδυ (βλ. μαζοχιστικες τάσεις). Ποια είναι χειρότερη επιλογή α) Ελληναδικο με τελειωμένη μουσική που δεν την ακούει ούτε ο φανατικότερος σκύλας αν δεν κατεβάσει 2 μπουκάλια και ανάλογο κόσμο να σε χτυπάει στην πλάτη του τύπου "τίνος εισι συ είπαμι;" και ποτά πετρέλαιο εννοείται. β) Κλαμπ με ξένη "μουσική" πριόνια, που δεν καταλαβαίνεις πότε άλλαξε το τραγούδι (αν άλλαξε), τα αυτιά σου φωνάζουν "κλεισε μας", και έχεις θέαμα κψμ από όλους τους νεαρούς καγκουρες του χωριού κ των τριγύρω ίσως, τα ποτά επίσης πετρόλαδο. Εδώ να δώσω συγχαρητήρια στον topic starter για το θέμα αυτό που προβλέπω να γίνεται κ sticky κάποια στιγμή.
ghostgr_a_n Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Το 2ο. Έλεος αγοράζεις ένα ms. Ξεχασα να βαλω την λεπτομερια να μην δεχετε μεγαλητερο m$. Ετσι για να το κανω δυσκολοτερη επιλογη. Αλλα παλι μπορει καπια στιγμη να σπασει και το 5.51(υπαρχει ηδη exploit) οποτε....
KaizerSoze Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Το 2 οι ταρίφες. Ασυζητητί!Είσαι φιλοξενούμενος σε χωριό-δεν-το-βλέπει-ήλιος φίλου σου και θέλεις οπωσδήποτε να βγεις το βράδυ (βλ. μαζοχιστικες τάσεις). Ποια είναι χειρότερη επιλογή α) Ελληναδικο με τελειωμένη μουσική που δεν την ακούει ούτε ο φανατικότερος σκύλας αν δεν κατεβάσει 2 μπουκάλια και ανάλογο κόσμο να σε χτυπάει στην πλάτη του τύπου "τίνος εισι συ είπαμι;" και ποτά πετρέλαιο εννοείται. β) Κλαμπ με ξένη "μουσική" πριόνια, που δεν καταλαβαίνεις πότε άλλαξε το τραγούδι (αν άλλαξε), τα αυτιά σου φωνάζουν "κλεισε μας", και έχεις θέαμα κψμ από όλους τους νεαρούς καγκουρες του χωριού κ των τριγύρω ίσως, τα ποτά επίσης πετρόλαδο. Εδώ να δώσω συγχαρητήρια στον topic starter για το θέμα αυτό που προβλέπω να γίνεται κ sticky κάποια στιγμή. Το β. Το 1ο ειναι πιο γελοιο και θα το διασκεδασεις και λιγο Χειροτερη απογοητευση μετα απο ξενυχτι 1. Η καντινα εκλεισε, πηγε 6... 2...6?Ωχ σε 1 ωρα πιανω δουλεια
stavi Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Ε... με κλάσατε λίγο. α γιαυτό μόλις μπήκα στο ινσόμνια κάτι μου μύρισε.. εγώ δε σ'έκλασα.... βασικά όλοι οι τύποι που ανέφερες είναι ανυπόφοροι, γι'άυτό και είπα ότι αν δεν πας μαζί τους διακοπές για λίγο μπορεί και να τους ανεχτείς ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:04 ---------- To βου.Το "α" άλλωστε δεν έχει και πολλές επιλογές επιβίωσης. Το κάνω πιο δύσκολο: Υπέροχος κώλος σε απάλευτη βράκα ή απάλευτος κώλος σε υπέροχο εσώρουχο; (σκεφτείτε το λίγο πριν απαντήσετε, είναι tricky question). α) string να σου μπαίνει το πωπώ και να το αισθάνεσαι όλην την ημέρα, αλλά σέξυ; ή β) βράκα ωραία και παχιά, ξενέρωτη αλλά βολική
liopyr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 α) string να σου μπαίνει το πωπώ και να το αισθάνεσαι όλην την ημέρα, αλλά σέξυ; ή β) βράκα ωραία και παχιά, ξενέρωτη αλλά βολική Η απάντηση με ερώτηση είναι εκτός κανονισμών. Κατά τ'αλλα, περί ορέξεως κωλο-κυθόπιτα
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Το β. Το 1ο ειναι πιο γελοιο και θα το διασκεδασεις και λιγο Χειροτερη απογοητευση μετα απο ξενυχτι 1. Η καντινα εκλεισε, πηγε 6... 2...6?Ωχ σε 1 ωρα πιανω δουλεια Το 2 Τι σας την σπαει πιο πολύ, 1) μποξεράκι που σας έχει μπει στον ... οσο περπατάτε 2) Τα παπούτσια και οι κάλτσες έχουν γίνει μούσκεμα και περπατάτε πλατσουρίζοντας
stavi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 περί ορέξεως κωλο-κυθόπιτα γιατί τώρα λες έτσι; τα βρεμένα παπούτσα είναι πολύ σπάσιμο πλιφτσ α) σέξι χορός και αδέξιο στριπτίζ (ξέρετε αυτό που πιάνεται από την μπάρα αλλά γλυστράει και σκάει σα σκατό κάτω) από τη δικιά σάς ή β) lap dance από επαγγελματία στριπτιζού
Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Εννοείς αν μας τη σπάει στριπτίζ απ' τη δικιά μας ή αν μας νευριάζει επαγγελματικό; 1) Οι στόκοι που δεν μπορούν να καταλάβουν το θέμα μιας συζήτησης ή 2) Οι στόκοι που δεν προσπαθούν ενώ μπορούν;
stavi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Εννοείς αν μας τη σπάει στριπτίζ απ' τη δικιά μας ή αν μας νευριάζει επαγγελματικό; 1) Οι στόκοι που δεν μπορούν να καταλάβουν το θέμα μιας συζήτησης ή 2) Οι στόκοι που δεν προσπαθούν ενώ μπορούν; στόκο πες με ότι θες πες με εγώ μια φορά δεν κατάλαβα δε γκουστάρει στριπτίζ???? άστο κατάλαβα αργώ αλλά τα πιάνω.. ε τέλος πάντων, έχω προφανώς ένα θέμα με το να μένω ον τοπικ αλλά θέλω να μάθω... στριπτιζ από τη δικιά σας λέει?
slipknot Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Πολύ παγίδα η ερώτηση. Δεν υπάρχει πάντα ξεκάθαρη απάντηση, αναλόγως τη περίπτωση ζυγίζεις πόσο στόκος είναι ο καθένας. Θα πω το 2 γιατί σε αντίθεση με τους άλλους, θα μπορούσαν να συνεισφέρουν. α) Οργισμένος fanboy συγκροτήματος ή solo τραγουδιστή που καταντά γραφικός. β) Άτομο που δε ξέρει τίποτα για το συγκρότημα ή τον solo τραγουδιστή και το παίζει fanboy.
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Το 2, o πρώτος τουλάχιστον έχει τις απαραίτητες γνώσεις. Α) Αδιακρίτες και ηλίθιες ερωτήσεις από άτομα του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος, που παρόλο που μπαίνεις στον πειρασμό να απαντήσεις σαρκαστικά και απότομα δεν το κάνεις γιατί αφενός εκείνοι δεν θα το πιάσουν, αλλά και αυτοί που θα το πιάσουν θα σου αρχίσουν την μιρλα μετά. Β) Ηλίθιες ερωτήσεις από άτομο που μόλις μπήκε στην παρέα και αναγκάζεσαι να φιλτραρεις τις απαντήσεις σου για να μην γίνεις ο ξινος της υπόθεσης και αναγκαστικά τον τρως στην μαπα.
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 γιατί τώρα λες έτσι; τα βρεμένα παπούτσα είναι πολύ σπάσιμο πλιφτσ α) σέξι χορός και αδέξιο στριπτίζ (ξέρετε αυτό που πιάνεται από την μπάρα αλλά γλυστράει και σκάει σα σκατό κάτω) από τη δικιά σάς ή β) lap dance από επαγγελματία στριπτιζού Λοιπόν κάτσε να καταλάβω τι λές. Αν μου την σπάει στριπτήζ από την κοπέλα μου έστω και αδέξιο η οποία τυχγάνει να έχει και μπάρα στο σπίτι της ή αν μου την σπάει το στριπτηζ από επαγγελματία? Τίποτα από τα δύο δεν μου την σπάει σε αυτό το σύμπαν τουλάχιστον και αν σε κάποιον την σπάει μάλλον είναι αχάριστος και κρυφογκει. Και δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μια αχάριστη κρυφή αδερφή. Μέχρι και οι γκει θα στο πουν αυτό
giorgos147 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Λοιπόν κάτσε να καταλάβω τι λές. Αν μου την σπάει στριπτήζ από την κοπέλα μου έστω και αδέξιο η οποία τυχγάνει να έχει και μπάρα στο σπίτι της ή αν μου την σπάει το στριπτηζ από επαγγελματία? Τίποτα από τα δύο δεν μου την σπάει σε αυτό το σύμπαν τουλάχιστον και αν σε κάποιον την σπάει μάλλον είναι αχάριστος και κρυφογκει. Και δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μια αχάριστη κρυφή αδερφή. Μέχρι και οι γκει θα στο πουν αυτό You are addicted to gaybooks, or it is my idea? Φακ, ξέχνα το
BaLsAmoMenos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Τι σας την σπαει πιο πολυ, 1) να τρωτε οταν πεινατε 2) η να κοιμαστε οταν νυσταζετε? Yes, this is a parody to stavi's post.
million_voices Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Λοιπόν κάτσε να καταλάβω τι λές. Αν μου την σπάει στριπτήζ από την κοπέλα μου έστω και αδέξιο η οποία τυχγάνει να έχει και μπάρα στο σπίτι της ή αν μου την σπάει το στριπτηζ από επαγγελματία? Τίποτα από τα δύο δεν μου την σπάει σε αυτό το σύμπαν τουλάχιστον και αν σε κάποιον την σπάει μάλλον είναι αχάριστος και κρυφογκει. Και δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μια αχάριστη κρυφή αδερφή. Μέχρι και οι γκει θα στο πουν αυτό ελα ρε εχει η κοπελα σου μπαρα? ναις ναις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.