Str Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ 1!!!!!!!! στην αλλη περιπτωση μπορεις απλα να αναλαβεις εσυ τη βρωμικη δουλεια... εθνικη οδος: α. τσοπερας "γαμω-και-εσας-και-τα-αμαξια-σας-και-το-γρυλο-σας-ο-δρομος-μου-ανηκει" που παει με 80 και εχει σχεδον καβαλησει τη διπλη διαχωριστικη, οταν πας να τον προσπερασεις βγαινει ΑΚΟΜΑ πιο αριστερα και σχεφτεσαι πως θα πεισεις το δικαστη οτι ηταν ατυχημα β. εθνικη με γομενα που στην πρωτη λακουβα "δεν αισθανεται καλα...", με το που πατας 100 "δεν αισθανεται καλα...", με το που παιρνεις μια στροφή που θα την επαιρνε και τραινο χωρις ραγες και πανω στον παγο χωρις να εχει προβλημα "δεν αισθανεται καλα...", με το που ανοιγεις κλιματιστικο "δεν αισθανεται καλα..." και γενικα αν δεν οδηγας σαν και αυτη (βλεπε ποστ #3) "ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ... ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΛΙΓΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?????"
De@th L0rd Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ 1!!!!!!!! στην αλλη περιπτωση μπορεις απλα να αναλαβεις εσυ τη βρωμικη δουλεια... εθνικη οδος: α. τσοπερας "γαμω-και-εσας-και-τα-αμαξια-σας-και-το-γρυλο-σας-ο-δρομος-μου-ανηκει" που παει με 80 και εχει σχεδον καβαλησει τη διπλη διαχωριστικη, οταν πας να τον προσπερασεις βγαινει ΑΚΟΜΑ πιο αριστερα και σχεφτεσαι πως θα πεισεις το δικαστη οτι ηταν ατυχημα β. εθνικη με γομενα που στην πρωτη λακουβα "δεν αισθανεται καλα...", με το που πατας 100 "δεν αισθανεται καλα...", με το που παιρνεις μια στροφή που θα την επαιρνε και τραινο χωρις ραγες και πανω στον παγο χωρις να εχει προβλημα "δεν αισθανεται καλα...", με το που ανοιγεις κλιματιστικο "δεν αισθανεται καλα..." και γενικα αν δεν οδηγας σαν και αυτη (βλεπε ποστ #3) "ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ... ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΛΙΓΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?????" Το Β φυσικά!Πωπω λόγος για να αποκτήσει το τζάμι του συνοδηγού κόκκινη στάμπα. 1)Κωμόπολη γεμάτη μπουρζτόβλαχους που αγνοούν όλα τα σήματα κυκλοφορίας, 2) Ηλίθιοι σε σκοτεινούς επαρχιακούς δρόμους με φώτα Μουφο-Xenon + προβολάκια "ομίχλης" xenon που σε γκαβώνουν από 2 χιλιόμετρα μακριά.
steliospal Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 το 1 νομίζω, τι είναι χειρότερο : α ) ο π@παρας που κορνάρει με το παραμικρό και συνήθως χωρίς λόγο και για πολύ ώρα? β ) ο ηλίθιος που σταματάει στο φανάρι πάνω στη διάβαση και κάνεις ζιγκ ζαγκ για να περάσεις ? (αν και το ένα δεν αποκλείει το άλλο)
KaizerSoze Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 το 1 νομίζω,τι είναι χειρότερο : α ) ο π@παρας που κορνάρει με το παραμικρό και συνήθως χωρίς λόγο και για πολύ ώρα? β ) ο ηλίθιος που σταματάει στο φανάρι πάνω στη διάβαση και κάνεις ζιγκ ζαγκ για να περάσεις ? (αν και το ένα δεν αποκλείει το άλλο) To β εννοειται Σπας τη μουρη 1. Του μαλακα που κορναρει με το που σβησει το κοκκινο πριν προλαβει να αναψει το πρασινο 2. Του μαλακα που παει τοσο αργα στο πορτοκαλι ωστε να περασει αυτος και σενα να σε πιασει κοκκινο
gdriver Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 το β λεω.συνεχιζω στην παραλια α) οι σφιχτερμαν που με την 1η ευκαιρια μενουν για ωρες ορθιοι για να δειξουν κορμια ενω ολοι στην παρεα ειναι καθιστοι? β) οι γοπες πανω στο χωμα να κανουν πασαρελα μπροστα στη μουρη σου?
jason_rethymno Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 το β λεω.συνεχιζωστην παραλια α) οι σφιχτερμαν που με την 1η ευκαιρια μενουν για ωρες ορθιοι για να δειξουν κορμια ενω ολοι στην παρεα ειναι καθιστοι? β) οι γοπες πανω στο χωμα να κανουν πασαρελα μπροστα στη μουρη σου? :lol: το πρωτο οντως συμβαίνει χαχαχα
Evgenios1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 το β λεω.συνεχιζωστην παραλια α) οι σφιχτερμαν που με την 1η ευκαιρια μενουν για ωρες ορθιοι για να δειξουν κορμια ενω ολοι στην παρεα ειναι καθιστοι? β) οι γοπες πανω στο χωμα να κανουν πασαρελα μπροστα στη μουρη σου? Το β . Α) (δεν μπορω να το περιγραψω, μου ετυχε μια εικονα 12312312312 λεξεις) Β) Μικροπωλητες στην παραλια... ( Παρε ομπρελα παρε βρακι παρε σκουλαρικι κπλ κλπ)
Nomikaria Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Το β . Α) (δεν μπορω να το περιγραψω, μου ετυχε μια εικονα 12312312312 λεξεις) [ATTACH]19565[/ATTACH] Β) Μικροπωλητες στην παραλια... ( Παρε ομπρελα παρε βρακι παρε σκουλαρικι κπλ κλπ) :confused: To α!Τρομακτικό... Α)Greek καμάκι,τρίχα-θάμνος,καδένα και τα συναφή.. ή Β) Διακριτικό φλερτ από Άγγλο-ξενέρωτο-->νανούρισμα;;
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 :confused: To α!Τρομακτικό... Α)Greek καμάκι,τρίχα-θάμνος,καδένα και τα συναφή.. ή Β) Διακριτικό φλερτ από Άγγλο-ξενέρωτο-->νανούρισμα;; Το α, το β τουλάχιστον δεν τραβάει τόσο την προσοχή. Δεν ξέρω βέβαια οι κοπέλες τι θα έλεγαν... Τι είναι χειρότερο στην διπλανή παρέα,δωμάτιο ξενοδοχείου κλπ α) παρέα γυναικών που μιλάνε δύνατα κ νιαουριστά με φωνή που σου τρυπάει τον εγκέφαλο (άσχετα αν πλησιάζουν τα 30 ή τα έχουν πατήσει) και συνήθως γκρινιάζουν για τα πάντα ή συζητάνε για το πόσοι τους την έπεσαν στο κλαμπ κ τι μακιγιάζ να κάνουν το βράδυ. β) παρέα γυναικών νταλικιέρηδων που μιλάνε με μεγαλύτερη νταβραντιλα από τον Μπάμπη τον χασάπη συνήθως για το ποια "γκομενακια" τους αρέσουν κ αναρωτιούνται για το πότε θα κάνουν κίνηση κ παράλληλα τραβάνε τζούρα από το τσιγάρο που πιάνουν με τον δείκτη κ τον αντίχειρα.
De@th L0rd Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Το α, το β τουλάχιστον δεν τραβάει τόσο την προσοχή. Δεν ξέρω βέβαια οι κοπέλες τι θα έλεγαν... Τι είναι χειρότερο στην διπλανή παρέα,δωμάτιο ξενοδοχείου κλπ α) παρέα γυναικών που μιλάνε δύνατα κ νιαουριστά με φωνή που σου τρυπάει τον εγκέφαλο (άσχετα αν πλησιάζουν τα 30 ή τα έχουν πατήσει) και συνήθως γκρινιάζουν για τα πάντα ή συζητάνε για το πόσοι τους την έπεσαν στο κλαμπ κ τι μακιγιάζ να κάνουν το βράδυ. β) παρέα γυναικών νταλικιέρηδων που μιλάνε με μεγαλύτερη νταβραντιλα από τον Μπάμπη τον χασάπη συνήθως για το ποια "γκομενακια" τους αρέσουν κ αναρωτιούνται για το πότε θα κάνουν κίνηση κ παράλληλα τραβάνε τζούρα από το τσιγάρο που πιάνουν με τον δείκτη κ τον αντίχειρα. To α) Ασυζητητεί
BaLsAmoMenos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Ο γιος σου να ειναι... α) φουστης η Β) πρεζας ???
slipknot Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Ο γιος σου να ειναι...α) φουστης η Β) πρεζας ??? Το α φυσικά αν με το β εννοείς τον blogger prezatv. Αν ήταν να βιώσετε ένα μαρτύριο, ποιο θα επιλέγατε; α)Διαδρομή Πειραιάς-Μαρούσι με τον ηλεκτρικό, απέναντι από έναν τύπο με αμάνικο που είναι ιδρωμένος και το air condition κατευθύνει όλη τη μυρουδιά στα υπερευαίσθητα ρουθούνια σας. β)Παρακολούθηση συναυλίας του αγαπημένου σας συγκροτήματος με υπέρβαρους, τριχωτούς, ιδρωμένους μεταλάδες να πέφτουν πάνω σας και να τρίβονται προσπαθώντας να δημιουργήσουν pit 50 μέτρα απ' τη σκηνή.
giorgos147 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Το α φυσικά αν με το β εννοείς τον blogger prezatv. Αν ήταν να βιώσετε ένα μαρτύριο, ποιο θα επιλέγατε; α)Διαδρομή Πειραιάς-Μαρούσι με τον ηλεκτρικό, απέναντι από έναν τύπο με αμάνικο που είναι ιδρωμένος και το air condition κατευθύνει όλη τη μυρουδιά στα υπερευαίσθητα ρουθούνια σας. β)Παρακολούθηση συναυλίας του αγαπημένου σας συγκροτήματος με υπέρβαρους, τριχωτούς, ιδρωμένους μεταλάδες να πέφτουν πάνω σας και να τρίβονται προσπαθώντας να δημιουργήσουν pit 50 μέτρα απ' τη σκηνή. Φυσικά το Β, γιατί και γω μεταλάς θα είμαι αν πάω εκεί, και θα κωλο/βυζο/κοιλοτρίβομαι με τους άλλους ------------------------ Είσαι με κοπέλα έτοιμος να κάνεις αυτό που ήθελες τόσο καιρό μαζί της, και ξεχνάς οτι δεν έχεις πάνω σου προφυλάξεις. Τα περίπτερα/φαρμακεία δε λειτουργούν επειδή το Κράτος δε τους πλήρωσε καλά και θυμήθηκαν εκείνη την άγια νύχτα/μέρα να κάνουν απεργία. Τι κάνεις; Αφήνεις την νύχτα/μέρα και λες αστο για άλλη μέρα, ή φτιάχνεις κάτι χειροποίητο; ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑΙΛΟΝ ΣΑΚΟΥΛΙΤΣΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΖΕΛΟΤΕΙΠ ΓΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
miner_2000 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Φυσικά το Β, γιατί και γω μεταλάς θα είμαι αν πάω εκεί, και θα κωλο/βυζο/κοιλοτρίβομαι με τους άλλους ------------------------ Είσαι με κοπέλα έτοιμος να κάνεις αυτό που ήθελες τόσο καιρό μαζί της, και ξεχνάς οτι δεν έχεις πάνω σου προφυλάξεις. Τα περίπτερα/φαρμακεία δε λειτουργούν επειδή το Κράτος δε τους πλήρωσε καλά και θυμήθηκαν εκείνη την άγια νύχτα/μέρα να κάνουν απεργία. Τι κάνεις; Αφήνεις την νύχτα/μέρα και λες αστο για άλλη μέρα, ή φτιάχνεις κάτι χειροποίητο; ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑΙΛΟΝ ΣΑΚΟΥΛΙΤΣΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΖΕΛΟΤΕΙΠ ΓΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ Θα τις έκανα μόνο τα προκαταρκτικά για να περιμένουμε με παραπάνω αγωνία το καλό Τι σε τσαντίζει πιο πολύ από τα αυτά Α) Να είσαι σε ένα club που γίνεται της πουτάνας από κόσμο και να κάνεις νόημα στον barman μισή ώρα κυριολεκτικά για να παραγγείλεις ποτό και να σε γράφει ? Β) Να πηγαίνεις να μιλήσεις σε μια κοπέλα και να στο παίζει ενοχλημένη ενώ καταβάθος έχει ψωνιστεί τέρμα και απολαμβάνει κάθε στιγμή του πεσίματος σου ? Γ) Να είσαι στην παραλιακή σάββατο βράδυ τέρμα κίνηση και να πηγαίνεις σημειωτόν με το αμάξι και να φτάνεις στο club στις 2 ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.