Προς το περιεχόμενο

Το τοπικ της μιρλας

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(Αυτό με την αδερφή και τη γκόμενα μου δημιούργησε προβλήματα.)

Κι εγώ νομίζω το προσπεράσαμε χωρίς αρκετή σκέψη...

• Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κι εγώ νομίζω το προσπεράσαμε χωρίς αρκετή σκέψη...

Εικάζω πως η επεξεργασία της επιλογής ΒΟΥ στο post του dimitris36 έγινε στα κεφάλια μας, μεμονωμένα.

Δημοσ.
nick[;2883612']β. υπερένταση' date=' φλερτάρεις περισσότερο με την τρέλα, επομένως και πιο επικίνδυνο.

α.αλουστος για μια βδομαδα.

β.απλυτος για μια βδομαδα.[/quote']

το α. Με το μαλλί κάτι θα κάνεις: το φέρνεις απο δω, το πας απο'κει, το μαζεύεις κοτσίδα... Κάτι γίνεται. Στην τελική, παίρνεις μπουκάλια εμφιαλωμένο και λούζεσαι. Το σώμα όμως...

α. Να έχεις πολύ δουλειά κι ο συνάδελφος να μη βάζει γλώσσα μέσα, όλη μέρα.

β. Να μην έχεις καθόλου δουλειά και να επικρατεί απόλυτη μούγκα κι ερημιά.

Δημοσ.

α. Να ξύπνας πριν την ώρα σου, μες στα άγρια χαράματα, και να μην μπορείς να ξανακοιμηθείς...

β. Να μην μπορείς να ξυπνήσεις με κανένα τρόπο κι ας χτυπιέται κινήτο/ ξυπνητήρι/ η μαμά σου/ ό,τι...

Δημοσ.

Το α, τουλάχιστον το ενδεχόμενο να κοιμηθείς λίγο παραπάνω παύει να υπάρχει από "φυσικά αίτια" και όχι από μηχανές του σατανά.

α) Να βαριέσαι να κάνεις οτιδήποτε.

β) Να έχεις τόσα πολλά να κάνεις που να μην ξέρεις από που να αρχίσεις.

• Moderators
Δημοσ.
Το α, τουλάχιστον το ενδεχόμενο να κοιμηθείς λίγο παραπάνω παύει να υπάρχει από "φυσικά αίτια" και όχι από μηχανές του σατανά.

α) Να βαριέσαι να κάνεις οτιδήποτε.

β) Να έχεις τόσα πολλά να κάνεις που να μην ξέρεις από που να αρχίσεις.

το α με διαφορα! Τουλαχιστον στο β ειναι μεχρι να το παρεις αποφαση...

Κατι αναλογο: Στην δουλεια α) Να εχεις πολλη δουλεια (πελατες αν εισαι σε καταστημα, projects κλπ) και να μην εχεις χρονο να κατσεις...

β) Να μην εχεις τιποτα απολυτως να κανεις με αποτελεσμα ο χρονος να κυλαει με ρυθμο χελωνας με δεκανικια...

@peravrexei και εμενα, αλλα μαλλον εχεις χασει το νοημα του θεματος...

Δημοσ.

α) Να πιάνουν τη ψιλή κουβέντα στη βιβλιοθήκη;

β) Μόλις τους κάνεις παρατήρηση για τα αυτονόητα πάνε να βγούν κι από πάνω;

Δημοσ.
α) Να πιάνουν τη ψιλή κουβέντα στη βιβλιοθήκη;

β) Μόλις τους κάνεις παρατήρηση για τα αυτονόητα πάνε να βγούν κι από πάνω;

το β να εχει και ενδιαφερον:-D

• Μαλακας ταριφας που γουσταρει να εχει το κολοταξι του διαγωνια στους στενους κολοδρομους και να μην μπορεις να περασεις με το μηχανακι ενω περιμενεις μεσα στον ηλιο...
  • Γερος παει με 50 χλμ και δε μπορεις να τον περασεις με το αμαξι..

Δημοσ.

Τι υποτίθεται πρέπει να διαλέξουμε; Το χειρότερο , το λίγο χειρότερο ; Τέλος πάντων θα διαλέξω το α του απο πάνω , γιατί λατρέυω πολύ τους ταρίφες.

Εμπνευσμένα από τον μεγάλο δάσκαλο Edward A. Murphy

α) Να ξεχάσεις να γράψεις κάτι σε ένα γράμμα ενώ έχεις κλήσει το γράμμα...

β) Να είσαι αεροσυνοδός και να σε βρίσκουν τα κενά αέρος την ώρα που σερβίρεις καφε....

εδιτ, το διορθώνω γιατί δεν το έπιασα απο την αρχή το ύφος.. λολ :

λοιπον :

α) Να αλλάξεις ουρά (οχι αυτήν του σκύλου) , η οποία τελικά θα αρχήσει να κινείται πιο γρήγορα από την ουρά που βρίσκεσαι τώρα.

β) Να ξανααλλάξεις ουρά , η οποία τελικά θα κινείται πιο αργά από αυτήν που άλλαξες την πρώτη φορά.

Δημοσ.
α) Να αλλάξεις ουρά (οχι αυτήν του σκύλου) , η οποία τελικά θα αρχήσει να κινείται πιο γρήγορα από την ουρά που βρίσκεσαι τώρα.

β) Να ξανααλλάξεις ουρά , η οποία τελικά θα κινείται πιο αργά από αυτήν που άλλαξες την πρώτη φορά.

Μου τη σπάει γενικώς η μεγάλη κινητικότητα (στην αλλαγή ουράς) οπότε θα διαλέξω το β. σα χειρότερη κατάσταση...

Εργάσιμη :

α. Δευτέρα

ή

β. Τετάρτη

(ποια σας τη σπάει περισσότερο ?)

Δημοσ.
Μου τη σπάει γενικώς η μεγάλη κινητικότητα (στην αλλαγή ουράς) οπότε θα διαλέξω το β. σα χειρότερη κατάσταση...

Εργάσιμη :

α. Δευτέρα

ή

β. Τετάρτη

(ποια σας τη σπάει περισσότερο ?)

Χαλαρα η Δευτερα η χειροτερη. Η Τεταρτη σαν μεσοβδομαδα εχεις παρει "φορα" και το μυαλο σου εχει μπει στο λουκι οποτε δεν τιθεται θεμα. Ειδικα αν περασες και καλα το ΣΚ η Δευτερα ειναι η χειροτερη "προσγειωση" σε μια -μακρια- εβδομαδα παλι.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

και συνεχιζω.

α) ακατασχετο φτερνισμα και καταρροη;

β) να εισαι απελπισμενα διαψασμενος και μολις πινεις νερο να πνιγεσαι και να βηχεις σπαστικα μεχρι να φυγει το νερο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...