Προς το περιεχόμενο

Το τοπικ της μιρλας

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτιμώ το κλανίδι κι ας μη συμβαίνει στο τραπέζι μου, είναι πιο μερακλίδικο.

- Να μην έχεις σχέση εδώ και 5 μήνες ή να μην έχεις χέσει εδώ και 5 μέρες;

• Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το δεύτερο. Πονάει...

Να σε "κλάνει" άτομο που νοιάζεσαι ή να σε κλάνει κάποιος κυριολεκτικά (να έρχεται κυριλέ και να την αμολάει δηλαδή);

Δημοσ.
Το δεύτερο. Πονάει...

Να σε "κλάνει" άτομο που νοιάζεσαι ή να σε κλάνει κάποιος κυριολεκτικά (να έρχεται κυριλέ και να την αμολάει δηλαδή);

Το πρωτο ΧΑΛΑΡΑ μιας και η δικια μου μου ειχε ψησει το ψαρι στα χειλη δεν ξερω και εγω ποσο καιρο και ξερω καλα ποσο ποναει, στη δευτερη περιπτωση μπορεις να τον πλακωσεις στο ξυλο, να τον διωξεις η απλα να φυγεις εσυ.

Δημοσ.
Πάντως εγώ εννοούσα ότι το να μη χέζεις για 5 μέρες πονάει...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
Πάντως εγώ εννοούσα ότι το να μη χέζεις για 5 μέρες πονάει...

πονάει μετά το πέρας των 5 ημερών έτσι;

Δημοσ.
πονάει μετά το πέρας των 5 ημερών έτσι;

σας παρακαλω σταματηστε! δε μπορω αλλο! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

α) Με το που κουμπώνεις την όπισθεν - γυρίζεις πίσω να κοιτάξεις και πας να ξεκινήσεις, "φυτρώνει" γιαγιά με μπαστούνι ή μαμά με καροτσάκι ή ανυποψίαστη γκόμενα που αποφάσισε ότι θέλει να ψάξει για ταξί ακριβώς πίσω απο το αμάξι σου την ώρα που μαρσάρεις για να καταλάβει άλλα.... αικιου ραδικιού

β) Σάτιρος που πετάγεται από το πουθενά και περνάει τον δρόμο χοροπηδώντας ελαφρά όλο χάρη την ώρα που σε έχει κόψει κρύος ιδρώτας και ώσπου να πατήσεις φρένα αυτός βρίσκεται απέναντι.

Το α μου συμβαίνει 99 φορές στις 100... :-(

Δημοσ.
α) Με το που κουμπώνεις την όπισθεν - γυρίζεις πίσω να κοιτάξεις και πας να ξεκινήσεις, "φυτρώνει" γιαγιά με μπαστούνι ή μαμά με καροτσάκι ή ανυποψίαστη γκόμενα που αποφάσισε ότι θέλει να ψάξει για ταξί ακριβώς πίσω απο το αμάξι σου την ώρα που μαρσάρεις για να καταλάβει άλλα.... αικιου ραδικιού

β) Σάτιρος που πετάγεται από το πουθενά και περνάει τον δρόμο χοροπηδώντας ελαφρά όλο χάρη την ώρα που σε έχει κόψει κρύος ιδρώτας και ώσπου να πατήσεις φρένα αυτός βρίσκεται απέναντι.

Το β.

Αν και δεν οδηγω ειναι για πολυ ξυλο οσοι το κανουν αυτο.

Ενω κανεις bios update τι ειναι χειροτερο?

1. Να πεσει το ρευμα(και να μην εχεις ups ενοειτε)?

η

2. Να κολησει το προγραμα που κανει update(σε dos παντα οχι σε win που μπορεις να το ξανατρεξεις)?

Δημοσ.

Να περιμένεις να περάσει ο πεζός. Δεν φτάνει που ανεχόμαστε τα αυτοκίνητα σας, γκρινιάζετε κ από πάνω.

α)Αρρωστημένος τζογαδόρος

β)Πρεζάκιας

Δημοσ.
nick[;2856960']Να περιμένεις να περάσει ο πεζός. Δεν φτάνει που ανεχόμαστε τα αυτοκίνητα σας' date=' γκρινιάζετε κ από πάνω.

α)Αρρωστημένος τζογαδόρος

β)Πρεζάκιας[/quote']

Στο πρώτο ανέφερα την λέξη "φυτρώνει" και στο δεύτερο την λέξη "σάτιρος"που από μόνες τους λένε πολλά για την συνήδειση και την εξυπνάδα των πεζών εκείνη την ώρα. Respect και νεύμα "πέρασε με την ησυχία σου" στον πεζό που είναι νόμιμος ή φέρεται έξυπνα. Ρώτησα τι είναι πιο σπαστικό (αυτό είναι άλλωστε το θέμα του thread) και όχι την γνώμη για τους οδηγούς γενικότερα.

On topic τώρα το α) αρρωστημένος τζογαδόρος. Ο πρεζάκιας έχει πιθανότητα επιστροφής στην κανονική ζωη ο τζογαδόρος δεν το κόβω...

Δημοσ.

κατι που εχει σχεση με φορουμ

1. να τρως μονιμο ban και να μη ξερεις και το λογο που το εφαγες

2. να σε ετοιμαζουν για ban με το που μπηκες σε αλλο

Δημοσ.
κατι που εχει σχεση με φορουμ

1. να τρως μονιμο ban και να μη ξερεις και το λογο που το εφαγες

2. να σε ετοιμαζουν για ban με το που μπηκες σε αλλο

Στην περίπτωση σου, και τα 2.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...