frenzy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Σιχαίνομαι το 2 περισσότερο. Κανα δυο 1 που έχω γνωρίσει είναι καλά παιδιά. Χειρότερο να ποστάρεις μαλακίες σε καλό θρεντ ή να ποστάρεις ωραίες ιδέες σε μαλακία θρεντ
Freakster Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Το α.Άμα κλείσει η μπαταρία δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Μπλέκεις με: Κόρη μπάτσου; Κόρη καραβανά; με τη μάνα της /highfive (μάλλον β ενιουεη) να έρχονται όλα μαζί τα κακά της μοίρας σου ή ένα ένα και να σε σκοτώνει η αναμονή; edit: frenzy χαλλαρά β
liopyr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Μπλέκεις με: Κόρη μπάτσου; Κόρη καραβανά; Σιχαίνομαι το 2 περισσότερο. Κανα δυο 1 που έχω γνωρίσει είναι καλά παιδιά. frenzy, διαβάζει η γυναίκα σου τι γράφεις στο insomnia ή να ανησυχούμε για τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις;
frenzy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Γιατί ρε τι είπα; οι κόρες είναι καλά παιδιά όχι οι μπάτσοι. Από τη στιγμή που παντρεύτηκα προφανώς εγκατέλειψα και όποιες σεξουαλικές προτιμήσεις.
ghostgr_a_n Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Μπλέκεις με: Κόρη μπάτσου; Κόρη καραβανά; Το 1. Γιατι αν το μαθει(ειδικα αν κανεις καμια μ@λ@κι@ με την κορη του) θα σου σπασει τα(να μην πω χειροτερη λεξη) νευρα(με πολλους τροπους). Το 2 αν δεν εισαι στρατιωτικος και εχεις παει ηδη στρατο δεν εχεις προβλημα. Ενω ανοιγεις xbox360 τι ειναι χειροτερο? 1. Να σπασεις πλαστικο? 2. Να σκισεις καταλαθος το αυτοκολητο του case? 3. Να σκισεις καταλαθος το αυτοκολητο του dvd-rom? (υποψην εχω παθει και τα 3 :Ρ )
frenzy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Σιχαίνομαι το 2 περισσότερο. Κανα δυο 1 που έχω γνωρίσει είναι καλά παιδιά. Χειρότερο να ποστάρεις μαλακίες σε καλό θρεντ ή να ποστάρεις ωραίες ιδέες σε μαλακία θρεντ Εδώ είχαμε μείνει για να μην ξεχνιόμαστε
liopyr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Γιατί ρε τι είπα; οι κόρες είναι καλά παιδιά όχι οι μπάτσοι. Όλοι καλά παιδιά είναι, ποιος μπλέκει με μπάτσο μπαμπά κόρης είναι το θέμα. Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι, έχει και τα θετικά της η υπόθεση. Από τη στιγμή που παντρεύτηκα προφανώς εγκατέλειψα και όποιες σεξουαλικές προτιμήσεις. Το παραπάνω το εκλαμβάνω ως: -Ναι ρε παπάρα, διαβάζει αυτά που γράφω, πόσο λιανά να το κάνω;
frenzy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Έχει διαβάσει μια δυο φορές αυτά που γράφω, γελάει συγκαταβατικά σα να είμαι πολύ μαλάκας και δεν έχει ξανασχοληθεί. Κατα τ' άλλα έχω απαντήσει ον τόπικ αλλά με παίζεις οffside trap
liopyr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Nα δικαιολογήσω και κάπως τα offtopic: Χειρότερο να ποστάρεις μαλακίες σε καλό θρεντ ή να ποστάρεις ωραίες ιδέες σε μαλακία θρεντ Tο πρώτο είναι χειρότερο, αλλά άκρως πιο διασκεδαστικό. Μπορείτε να συνεχίσετε με το δίλλημα του ghostgr_a_n Τι ωραία που τα μανάτζαρα πάλι ο πόστης, φτου μου.
frenzy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Tο πρώτο είναι χειρότερο, αλλά άκρως πιο διασκεδαστικό. Τι ωραία που τα μανάτζαρα πάλι ο πόστης, φτου μου. Ου πολύ ωραία τα μανατζάρησες, μόνο δεν κατάλαβα τι προτιμάς να μην σου συμβαίνει. payback motherfucker
pj20 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 ενα αλλο που μου συνεβη σημερα: 1.να καθεσε στο εστιατοριο και ο δικος σου να ρεβεται την ωρα που τρωει? 2.ο αλλος στο απεναντι τραπεζι την ωρα του φαγητου να αεριζεται?
Tilemaxx Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 ενα αλλο που μου συνεβη σημερα: 1.να καθεσε στο εστιατοριο και ο δικος σου να ρεβεται την ωρα που τρωει? 2.ο αλλος στο απεναντι τραπεζι την ωρα του φαγητου να αεριζεται? Ποιό απ' τα δύο σου συνέβη?
liopyr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Ου πολύ ωραία τα μανατζάρησες, μόνο δεν κατάλαβα τι προτιμάς να μην σου συμβαίνει. payback motherfucker Eκδικητικέ παλιοφτοπικέ νηματοκαταστροφέα , διάλεξα το πρώτο ως χειρότερο, παρά το τεράστιο πλεονέκτημά του!
pj20 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Ποιό απ' τα δύο σου συνέβη? και τα δυο! και μαλιστα ταυτοχρονα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.