Προς το περιεχόμενο

Το τοπικ της μιρλας

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνδιασμος "Τι μου τι σπαει" και "pick one lieave one"

Παει ως εξης

Α: Τι σας την σπαει πιο πολυ στην παραλια, οι ρακετιστες ή οι σφιχτερμαν?

Β: Οι ρακετιστες. Τα ξέκωλα ή οι παρθενοπιπιτσες?

γ: oι παρθενοπιπιτσες

κτλ.

Ξεκιναω

Τι σας τι σπάει ποιο πολυ

Κάγκουρας με Μακροπουλο στη διαπασον σε Ραλί ή καγκουρας με μπομπακι με τρυπια εξατμιση?

• Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κάγκουρας με μπομπάκι με τρύπια εξάτμιση.

Τι σας την σπάει πιο πολύ?

Γυναίκα οδηγός σε επαρχιακό δρόμο που πάει με 40 και στρίβει με την βαρύτητα ή Νέος ωραίος με BMW που σε 2 λωρίδες εθνική και με κίνηση λόγω έργω σας παίζει τα φώτα ενώ μπροστά και δίπλα πάνε όλοι με 80?

Δημοσ.

Ωωωω, το δυσκολεψε ο Ντακον

Θα διαλεξω την γυναικα γιατι ο bmw παντα εχει μια μικρη πιθανοτητα να σκοτωθει στα 100μ για να το χαρω

Πιο σπαστικο

Μπαρ επαρχιακο με πορτα καλοκαιρινη χεσε-μας-ρε-φιλε-που-2-μηνες-νιωθεις-μαγκας-που-πιανεις-10-πελατες ή κλαμπ χυμα στο κυμα μπειτε μαντραχαλαιοι με αποτελεσμα να ειναι χειροτερο ΚΨΜ και απο του Πυροβολικου?

Και για σας τους large ναι, καλα, κοροιδευτε λιγο τους εαυτους σας πως 9/10 δεν πατε να δειτε και κανα μπουτακι

Δημοσ.

Οτιδήποτε έχει άνθρωπο σε ρόλο πόρτας... Οτιδήποτε όμως.

Χώρος: Τουαλέτα

Διάλεξε ποιο σκηνικό είναι το χειρότερο. Εγώ αδυνατώ.

Α) Τελείωσε το χαρτί και δεν το πρόσεξες πριν ξεκινήσεις.

Β) Έχει κάτω νερά απο το μπάνιο που έκανε ο προηγούμενος.

Γ) Έχει βρεχτεί η άκρη απο το χαλάκι που ακουμπάει στο σιφόνι (Έτσι δεν το λένε?), και καταλάθος την πατάς με μάλλινη κάλτσα

Δημοσ.
Οτιδήποτε έχει άνθρωπο σε ρόλο πόρτας... Οτιδήποτε όμως.

Χώρος: Τουαλέτα

Διάλεξε ποιο σκηνικό είναι το χειρότερο. Εγώ αδυνατώ.

Α) Τελείωσε το χαρτί και δεν το πρόσεξες πριν ξεκινήσεις.

Β) Έχει κάτω νερά απο το μπάνιο που έκανε ο προηγούμενος.

Γ) Έχει βρεχτεί η άκρη απο το χαλάκι που ακουμπάει στο σιφόνι (Έτσι δεν το λένε?), και καταλάθος την πατάς με μάλλινη κάλτσα

Διαλεγω το Α.

Τι σας τη σπαει πιο πολυ?

Κλασσικος καγκουρας, με μαλλι σηκωμενο και μεγαλη χαιτη βαμμενη ξανθια ή (wannabe)emo πουτανιτσες που γραφουν με στυλ "ax pl telia picOOla"?

Δημοσ.

Δυσκολο διλημμα,αλλα μαλλον το Β.Ειναι για πολυ ξυλο τετοιες γκομενες...

Α.Υστερω/μιρλα γκομενα με την οποια δουλευετε στον ιδιο χωρο?

Β.Υστερω/μιρλας τυπος με τον οποιο δουλευετε στον ιδιο χωρο?

(ο καθενας εννοειται με τα κομπλεξ/ανασφαλειες/δηθεν προβληματα που αντιστοιχουν στο προφιλ του)

Δημοσ.

Το 1ο ρε, τον δευτερο μια παναγια για αθλητικα τον εχεις

1. Αμερικανια κλισαδουρα με Τσακ Νορις

2. Χαζοκωμωδια American Burger με 9χρονο γλυφοτετοιο σε Big Mac?

Δημοσ.
Την αμερικάνικη χαζοκωμωδία!

Α) Κλάμπ σάντουιτς με γύρο γάτα ή,

Β) Λαχταριστό μπιφτέκι σκύλου;

Το Α. Τα μπιφτέκια τρώγονται άνετα ασχέτου προελεύσεως.

Προς καπνιστές καπνού-στριφτού η ερώτηση:

Α)Εχεις καπνό αλλά έχουν τελειώσει τα χαρτάκια.

Β)Έχεις καπνό και χαρτάκια αλλά δεν βρίσκεις φωτιά να ανάψεις.

Δημοσ.

Εξαρταται, αν η βοηθεια ειναι κοντα. Γενικα με το στριψιμο περναει η ωρα οποτε ας μην εχω χαρτακια, θα στριψω 10 τσιγαρα μεχρι να ερθει καποιος(αν και η αληθεια ειναι οτι ετοιμο τσιγαρο χωρις φωτια ειναι πικρα)

Προς ποδοσφαιρανθρωπους

Μεγαλυτερη "τι σφυριξες γαμω την..."

-Πεναλτυ μουφα στον αντιπαλο

-Κομμενο οφσαιντ δικο σου

Δημοσ.

Καλά ποδοσφαιράνθρωπος δεν είμαι.. αλλα σίγουρα το "πέναλτυ μούφα στον αντίπαλο". Όλοι θυμούνται τα μούφα πέναλτυ. Λίγοι θυμούνται τα μούφα offside.

Πρωινό που δεν έχεις να κάνεις τίποτα και επιτέλους μπορείς να κοιμηθείς σαν άνθρωπος. Ξυπνάς απο:

Α. Το τηλέφωνο. Έχεις ξεχάσει το ασύρματο στο σαλόνι. Σηκώνεσαι απο το κρεββάτι, πας το σηκώνεις και είναι απο την τράπεζα για να σε ενημερώσουν για τις νέες προσφορές...

Β. Τον γείτονα. Ο γα%$#@%@νος καρφώνει κάτι. Σταματάει για λίγο και πάνω που πάει να σε πάρει πάλι ο ύπνος συνεχίζει. Δις.

True stories αμφότερα.

Δημοσ.

Θανατος σε ολους τους γειτονες.

Γυρνας σπιτι κουρασμενος, βγαζεις παπουτσια/ρουχα και αραζεις.

Α.Εχεις ξεχασει το κινητο στο αμαξι και πρεπει να πας να το παρεις.

Β.Ηπιες την τελευταια Guiness χτες και ξεχασες να παρεις αλλες για να την απολαυσεις μαζι με την αγαπημενη σου σειρα.

Δημοσ.

Κλασσικος καγκουρας, με μαλλι σηκωμενο και μεγαλη χαιτη βαμμενη ξανθια ή (wannabe)emo πουτανιτσες που γραφουν με στυλ "ax pl telia picOOla"?

+1 και συνεχιζω.......

Παρταλο-γκομενα που την εχει παρει ολο το χωριο/πολη/περιοχη/wtf και νομιζει οτι ειναι ωραια απο αυτο.......εχει τουπε κτλ κτλ........:X:X:X

Καγκουροσηζητησεις για αυτοκινητα/μηχανες/κτλ

Καγκουροσηζητησεις για παρταλο-ελληνικη μουσικη και οτι εχει σχεση με αυτη......μπουζουκια-μαγαζια-τραγουδιστες(ο θεος(εαν υπηρχε) να τους κανει.....)

Αυτο με το στρηφτο που την εσπαγε και εμενα παρα πολυ αλλα πλεον εχω εξεληχτει σε πολυ αριστουργηματικο στρηφτη και δεν εχω προβλημα οσο και να κωλοχτυπιουνται γυρω μου!!!!!:P:p:p:p:p

Δημοσ.

Δεν μου τη σπάει τίποτα από τα παραπάνω του Andrea γιατί στο 1ο αν την έπερνες και εσύ δεν θα είχες κανένα πρόβλημα και στο 2ο πάντα υπάρχει η δυνατότητα να το γυρίσεις στο humor . Απαντάω στου MementoMori λέγοντας πως το α) είναι χειρότερο μακράν.

1) Η γυναίκα/άντρας παγοκολώνα στο κρεβάτι

2) Η γυναίκα/άντρας που προσπαθεί αλλά δεν ξέρει από που πανε τα τέσσερα και μασουλάει την τριανταφυλλένια/ τον τζουτζούκο σας.

Δημοσ.

Μου την σπάνε οι παγοκολώνες...

Στην δεύτερη περίπτωση μπορείς να την γλυτώσεις εάν το άτομο που έχεις απέναντι σου σε ακούσει και το κάνει όπως του πεις...

1) Να νιώθεται ότι ο άλλος υποκρίνεται στο κρεβάτι

2) Να του λέτε πάμε 69 και να σου λέει τι είναι αυτό? (μη γελάτε καθόλου μου έχει τύχει mad.png)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...