waves Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Παιδιά διάβασα το άρθρο από το news24: http://www.news247.gr/a/5!96529 και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι, επειδή και στο παρελθόν έχω ακούσει για εκρήξεις των συγκεκριμένων προϊόντων. Όντως υπάρχει κάποιο κατασκευαστικό πρόβλημα σε αυτές τις συσκευές ή σε συγκεκριμένες παρτίδες των συσκευών αυτών; Ελπίζω μόνο να μην ανατιναχτεί ο iMac μου!!!!
status Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Αυτό θα πει προϊόν που κάνει "μπαμ!" Αλλά fear not δεν είναι μόνο η apple, υπάρχει και η dell
Drop_Dead Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Τα ipods/iphones να φοβασαι που ειναι πιο μικρες συσκευες. Θα μου εκραγει καμια εκει που μιλαω
status Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Εντάξει χωρίς πλάκα υπάρχουν πιθανότητες να συμβεί, πόσες φορές ακούμε για ανάκληση μπαταριών ή μερικές φορές και ολόκληρων αυτοκινήτων..!
waves Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Και άλλα προϊόντα τραβάνε τα ίδια ζόρια, αλλά ειδικά με τα iPods γίνεται χαμός αναφορών στο διαδίκτυο.
nibagi Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δεν είναι τυχαίο ότι τα ipod είναι το αγαπημένο gadget του οσαμα μπιιν λαντεν
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Να μην ξεχνάμε επίσης ότι πολλές φορές η αιτία είναι ορισμένα αξεσουάρ που αγοράζουμε από τους αλλοδαπούς στα ...φανάρια!
nibagi Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Χωρίς πλάκα, σίγουρα θα πρέπει να είναι σπάνιο φαινόμενο. Αν πάντως συνέβαινε στο παιδί μου καλό θα ήταν να μην ανοίγανε το μαγαζί την επόμενη μέρα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Χωρίς πλάκα, σίγουρα θα πρέπει να είναι σπάνιο φαινόμενο. Αν πάντως συνέβαινε στο παιδί μου καλό θα ήταν να μην ανοίγανε το μαγαζί την επόμενη μέρα. Χωρίς πλάκα όμως δεν θα έφταιγε το μαγαζί για το πρόβλημα! Και τώρα που γράφεις στο pc, μπορεί να σκάσει και το μισό να ενσωματωθεί ...πάνω σου!
Merdock Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Και να έσκαγαν μόνο τα Iphone καλά θα ναι. http://www.sankakucomplex.com/2009/02/20/chair-kills-boy-by-anal-penetration/ Τη δικιά μου μετά από αυτό την έλεγξα και ευτυχώς είναι γερό σκαρί
klainmaingr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Anal penetration? Oh crap... Αυτός είναι πραγματικά τραγικός θάνατος.. Δε Αθανάσιος Διάκος γουέι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.