Προς το περιεχόμενο

Εκρύγνηνται τα iPhone και τα iPods;;;

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά διάβασα το άρθρο από το news24:

http://www.news247.gr/a/5!96529

και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι, επειδή και στο παρελθόν έχω ακούσει για εκρήξεις των συγκεκριμένων προϊόντων.

Όντως υπάρχει κάποιο κατασκευαστικό πρόβλημα σε αυτές τις συσκευές ή σε συγκεκριμένες παρτίδες των συσκευών αυτών;

Ελπίζω μόνο να μην ανατιναχτεί ο iMac μου!!!!:confused::fear:

Δημοσ.

Εντάξει χωρίς πλάκα υπάρχουν πιθανότητες να συμβεί, πόσες φορές ακούμε για ανάκληση μπαταριών ή μερικές φορές και ολόκληρων αυτοκινήτων..!

Δημοσ.

Και άλλα προϊόντα τραβάνε τα ίδια ζόρια, αλλά ειδικά με τα iPods γίνεται χαμός αναφορών στο διαδίκτυο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Να μην ξεχνάμε επίσης ότι πολλές φορές η αιτία είναι ορισμένα αξεσουάρ που αγοράζουμε από τους αλλοδαπούς στα ...φανάρια!

B)

Δημοσ.

Χωρίς πλάκα, σίγουρα θα πρέπει να είναι σπάνιο φαινόμενο. Αν πάντως συνέβαινε στο παιδί μου καλό θα ήταν να μην ανοίγανε το μαγαζί την επόμενη μέρα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Χωρίς πλάκα, σίγουρα θα πρέπει να είναι σπάνιο φαινόμενο. Αν πάντως συνέβαινε στο παιδί μου καλό θα ήταν να μην ανοίγανε το μαγαζί την επόμενη μέρα.

Χωρίς πλάκα όμως δεν θα έφταιγε το μαγαζί για το πρόβλημα! Και τώρα που γράφεις στο pc, μπορεί να σκάσει και το μισό να ενσωματωθεί ...πάνω σου!

B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...