djuan1988 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 εγώ που έχω πάρει htc hero σου λέω μακριά. Το menu όλη την ώρα κολλάει και οι εφρμογές αργούν υπεβολικά να ανοίξουν. Μάλιστα σκέφτομαι να το πουλήσω και να πάρω iphone 3gs. Μάλλον κάνεις κάποιο λάθος...
Constant1ne Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Ένα συγκριτικό [ame= ]http://www.youtube.com/watch?v=xa1zvj5YDy4[/ame]
afanoulis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Διαβασα ολο το thread... Αρκετα ενδιαφερουσες αποψεις.. Ας πω κ εγω την γνωμη μου σαν κατοχος του hero ( σε 2 μερες), developer και λατρης της τεχνολογιας...!!! Α καλως σας βρηκα κιολας μιας και εγινα μολις μελος!!!! Λοιπον απο αυτα που συγκρατησα και διαφωνω.. ειναι: 1) Ο καθενας παιρνει κινητο αναλογα την τσεπη και το τι θελει να κανει.. καποιος ανεφερε πως δεν τον νοιαζει να σερφαρει απο το κινητο του.. (μα συγνωμη φιλε.. αλλα οταν παιρνεις ενα κινητο του τυπου iphone 3gs, hero, omnia) και ολα τα παρομοια και δεν σερφαρεις, διαχειριζεσαι mail τοτε τι το παιρνεις;; για να το βαζεις στο τραπεζι οταν πας για καφε;;; 2) Οι 3 κατηγοριες που εχουμε δημιουργησει ειναι το android, windows mobile, apple.. το καθενα εχει τις ιδιαιτεροτητες του: apple: σοβαρη και δοκιμασμενη συνταγη, κανεις την δουλεια ευκολα κ γρηγορα, WM: το χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι επαγγελματιες μιας και νιωθουν πιο ανετα με την νοοτροπια του pc τους.. (καποιος ανεφερε οτι ποσο θα αντεξει ακομη το wm.. πανω σε αυτο να πω πως οι κατοχοι smartphone με wn ειναι οι τελευταιοι που θα αλλαξουν την πλατφορμα τους μιας τους βολευει απολυτα με τις οποιες παραξενιες του στην καθημερινοτητα τους.) και τελος εχουμε το android: ανοιχτου λογισμικου πλατφορμα που σου επιτρεπει την πληρη παραμετροποιηση.. πραγμα που σημαινει.. οτι ειναι η χαρα των developer..!!!! οπως βλεπουμε αναλογα με το τι θελουμε εχουμε το αναλογο..! Σαν συσκευες τωρα.. σε ολα μπορεις να βαλεις οτι θελεις ειτε αυτο λεγεται root, jailbrake, η cooked roms. Και κατι τελευταιο που θυμηθηκα απο αυτα που διαβασα: οτι το hero ειναι πολυ αργο σε συγκριση με το iphone 3gs (γιατι το hero βγηκε για να παλεψει με το 3gs και οχι με το 2g ή 3g). Αυτο ειναι μεγα λαθος για τον λογο οτι οταν φορτωνεις οτι αχρηστη εφαρμογη βρισκεις στο μαρκετ λογικο ειναι να μπουκωσει.. σε αντιθεση με το αν εχεις οτι βασικο χρειαζεται ειναι πολυ γρηγορο εξισου σαν το iphone 3gs. αυτααααα!!! η γνωμη μου στηριζεται σε διαβασμα, συζητηση και πολλα βιντεο απο γνωμες αλλων.. απλως ηταν η αποψη μου πανω σε καποιες γνωμες.. κ δεν εχω κατι με τα παιδια που τα ειπαν.. πιστευω να το καταλαβουν..
kirileman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Και μόνο το σκρολινγκ να δει κανείς του Hero (χωρίς έξτρα πειράγματα/προγράμματα), θα διαπιστώσει ότι δε συγκρίνεται με την αμεσότητα και την ταχύτητα του 3gs. Οποιοδήποτε μα οποιοδήποτε βίντεο στο διαδίκτυο το οποίο θα αναφέρεται σε οποιαδήποτε εφαρμογή (browsing, photos, menus) μπορεί να το επαληθεύσει, oμοίως για τα pan/zoom κ.α. Ακόμα καλύτερα, μια βόλτα στο κοντινότερο κατάστημα ηλεκτρονικών... (τα παραπάνω αφορούν προφανώς γενικότερα τα δυο λειτουργικά)
alexis333 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Το 3gs εχει χαμηλη αυτονομια απο οτι ακουσα. Θα το φορτωνεις συνεχως
afanoulis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 εχετε απολυτο δικιο Kirileman και alexis333 σε αυτα που ειπατε! Και επισης αλλη μια ιδιαιτεροτητα ειναι η υποστηριξη του sense UI που σου δινει κορυφαια αισθηση!!! πλεον ειναι διαθεσιμο και για το magic αλλα κ για το iphone!!!!
flik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ όπως έχω αναφέρει και αλλού έχω το Magic με rom του hero. Αυτό προσφέρει multitouch+flash και sense ui γενικά. Πριν είχα iphone. Να πω οτι όντως η ταχύτητα σε scrolling και η απόκριση σε scrolling δεν συγκρίνονται. Το iphone υπερτερει καθαρά, λογω λειτουργικού. Η ταχύτητα στο pan/zoom με multitouch δεν είναι άμεσα συγκρίσιμη. Αυτό γιατί όταν στο iphone περνας μια φωτογραφία 5 ή 8 mp, το itunes την κατεβάζει σε ποιότητα/μέγεθος. Αυτό αμέσως κανει ευκολότερη την επεξεργασία και προβολή εικόνων. Σε σελίδες internet, συμβαίνει κατι ανάλογο. Το magic/hero,καθε φορά που ζουμάρεις κάνε render ξανά την σελίδα, και σε πηγαίνει στο κομμάτι/παράγραφο που μαντεύει οτι θελεις να ζουμάρεις. Σαν να κάνει ξανά στοίχιση κτλ είναι. Οποτε μερικές φορές (όχι πάντα) κανει μια καθυστέρηση. ΑΛΛΑ, έχω δει οτι εγκαθιστά εφαρμογές πολύ πιο γρήγορα απο το iphone, και οτι αν ανοίξεις 2-3 εφαρμογές ταυτόχρονα δεν καταλαβαίνεις μείωση ταχύτητας. Αν το κανεις αυτο στο iphone (με το backgrounder) ταχύτητα πέφτει αισθητά. Τέλος να ξαναπώ για χιλιοστή φορά, οτι εντάξει, το andoid είναι πολύ μωρό ακόμα μπροστά στο mac os του iphone. Αλλά επειδή είναι open source, είναι πολύ λογικό να ασχοληθούν πολοί developers πανω του, και να γίνει σπουδαίο λειτουργικό. Μεχρι τοτε..το iphone λόγω πλήθους εφαρμογών υπερτερεί. Αλλά γούστα είναι, πχ εγώ μονο με την ιδέα οτι κρατάω κινητό με ανοιχτότατο λειτουργικό, με γοητεύει παρα πολύ. Αλλους δεν τους νοιάζει, έτσι είναι όμως
kirileman Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Όπα! Έχω ανοίξει τώρα Igo, Navigon, google maps, μετοχές, το Ipod παίζει Duffy, η μνήμη έχει πέσει στα 44 MB και γυροφέρνω στα μενού ή σκρολάρω τις φωτογραφίες σα να μη συμβαίνει τιίποτα! Τώρα μπήκα και σε μια ιστοσελίδα με Safari (μνήμη στα 31 ΜΒ!!!), πάλι αέρα τα zoom, pan, άνοιγμα σελίδων κλπ. Ποια αισθητή πτώση ταχύτητας; Το μόνο που παρατηρεί κανείς είναι ένα "δαγκωματάκι" στο άνοιγμα/κλείσιμο των προγραμμάτων (στο εφέ της μεγιστοποίησης/ελαχιστοποίησης). Όταν είσαι μέσα στο πρόγραμμα, δεν βλέπεις διαφορά. Πχ, το γύρισμα της αριθμομηχανής από portrait σε landscape γίνεται ομαλότατα.
IoNik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Αναρωτιέμαι ρε π*&%%^ μου, μετοχές της Apple έχετε και λυσάτε έτσι.. Eγώ έχω το Hero, είπα την άποψη μου και τελείωσε.. Τελικά όντως η Apple έχει τους πιο κολλημένους fanboys.. Μήπως είστε και Μπαόκια κιόλας? .. σ.σ: δεν είμαι αντιapple, έχω ένα macbook το οποίο το εξυμνώ συνεχώς αλλά ξέρω πως δεν είναι και τέλειο.. Ενώ το iphone εε...
afanoulis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 και εγω μολις το παρελαβα κ το εβαλα να φορτισει χωρις να το ανοιξω καν!!! σιγουρα υπαρχουν παντα λυσεις για κατι δυνατοτερο.. το θεμα ειναι τι θελεις να κανεις!!! πιθανον οι κατοχοι apple να νομιζουν οτι αυτο που βλεπουν ειναι το πιο δυνατο κ γρηγορο... αλλα γι αυτους που ψαχνονται και ασχολουνται με το αντικειμενο ξερουν οτι με λιγοτερο ή το ιδιο κοστος μπορεις να φτιαξεις κατι εξισου ή κ δυνατοτερο συστημα!!!
Constant1ne Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Αναρωτιέμαι ρε π*&%%^ μου, μετοχές της Apple έχετε και λυσάτε έτσι.. Eγώ έχω το Hero, είπα την άποψη μου και τελείωσε.. Τελικά όντως η Apple έχει τους πιο κολλημένους fanboys.. Μήπως είστε και Μπαόκια κιόλας? .. σ.σ: δεν είμαι αντιapple, έχω ένα macbook το οποίο το εξυμνώ συνεχώς αλλά ξέρω πως δεν είναι και τέλειο.. Ενώ το iphone εε... Αν έχω παρατηρήσει κάτι με τη μικρή μου ενασχόληση είναι πως αν κάποιοι είναι πιο πορωμένοι από τους κολλημένους με το iphone είναι οι κολλημένοι κατά του iphone. Δηλαδή μιλάμε για μίσος. Πιο πολύ για Ολυμπιακός μου κάνει αυτο
Faidhonas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Τελικα το προβλημα με το lag του Hero είναι στο λογισμικό... Ενα ROM update βελτιώνει πολύ την ταχύτητα: http://theunlockr.com/2009/09/01/htc-hero-gets-an-official-update-and-what-that-means-for-hero-roms/ Λογικά, όλα τα νέα Hero θα έχουν τη βελτιωμένη έκδοση (θα βγει σε μερικές εβδομάδες, συμφωνα με την HTC), και λένε πως κάνει τη συσκευή μια κλάση ανώτερη. http://android.modaco.com/content/android-news/292402/htc-hero-rom-2-73-405-5-is-here/ EEΠ (Ειρήσθω Εν Παρόδω), Στην Αμερική το Hero θα κυκλοφορήσει χωρίς το πηγουνάκι του (μοιάζει πιό πολύ με Magic).
Faidhonas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Επίσης, ακόμα και στην Engadget που είχαν θάψει το Hero κανονικά, τώρα μετά την αναβάθμιση δείχνουν ενθουσιασμένοι: http://www.engadgetmobile.com/2009/09/08/htc-hero-firmware-rescue-mission-arrives-plucks-device-from-mur/ Βέβαια τότε έλεγαν ότι έφταιγε το hardware, αλλά τώρα τα ψιλομασάνε. Τελικά, πόσα απο αυτά είναι αλήθεια, και πόσα κατευθυνόμενα;
IoNik Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Βέβαια τότε έλεγαν ότι έφταιγε το hardware, αλλά τώρα τα ψιλομασάνε. Τελικά, πόσα απο αυτά είναι αλήθεια, και πόσα κατευθυνόμενα; Engadget/Gizmodo = apple lackeys..
dark_banishing Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Engadget/Gizmodo = apple lackeys.. quoted for truth .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.