Till Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Λες να βάλουν και αυτοί linux στην apple? :Ρ Το έργο το έχουμε ξαναδεί και στα λειτουργικά υπολογιστών. Το imac ήταν η μόστρα και η μούρη της υπόθεσης και τα linux ήταν η ουσία. Θέλω να πιστεύω (επειδή άλλο λογισμικό σε pc και άλλο σε smart phone) τώρα που υπάρχει αρκετό κεφάλαιο (βλέπε google) να παίξει καλά το μάρκετινγκ και να γίνει και το android εμπορικό, όχι για να βλέπω στον δρόμο να κυκλοφορούν τα ίδια κινητά με το δικό μου, αλλά για να αναπτυχθεί περισσότερο αυτή η ριμάδα η αγορά applications... Γιατί καλοί είναι οι ψαγμένοι που το κάνουν από χόμπι ή χαβαλέ αλλά αν δεν πέσει σοβαρό χρήμα στην ανάπτυξη εφαρμογών κανείς δεν θα βγάλει σοβαρή εφαρμογή μόνο "για τη ψυχή της μάνας του". ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:21 ---------- P.S. Ειδικά τώρα που θα χωθεί και η NVidia μέσα, με google-androids-nvidia-htc απλά θα γίνει κόλαση... ότι και να κάνει η apple... που μακάρι να παραμείνει στον ανταγωνισμό γιατί αν αποσυρθεί τότε και οι άλλοι θα επαναπαυθούν ... Να βάλει Linux η Apple; Μα το macOS (και κατά συνέπεια το λειτουργικό του iPhone) ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ λειτουργικό τύπου UNIX απο το 2002 και το macOS X. Οπότε για ποιό λόγο να αλλάξει η Apple το UNIX σύστημα της με ένα άλλο UNIX σύστημα; και σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, το iMac ήταν ταυτόχρονα μούρη/ μόστρα ΚΑΙ ουσία (πρωτοποριακό design + UNIXtype λειτουργικό)...
euklidis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Να βάλει Linux η Apple; Μα το macOS (και κατά συνέπεια το λειτουργικό του iPhone) ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ λειτουργικό τύπου UNIX απο το 2002 και το macOS X. Οπότε για ποιό λόγο να αλλάξει η Apple το UNIX σύστημα της με ένα άλλο UNIX σύστημα; και σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, το iMac ήταν ταυτόχρονα μούρη/ μόστρα ΚΑΙ ουσία (πρωτοποριακό design + UNIXtype λειτουργικό)... Oντως. Οταν περνας πακετακια στο iphone εχουν καταληξη .deb. το περιεργο ειναι οτι θεωρητικα τρεχει bsd και οχι debian...
SpyrosR Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Oντως. Οταν περνας πακετακια στο iphone εχουν καταληξη .deb. το περιεργο ειναι οτι θεωρητικα τρεχει bsd και οχι debian... Μα το APT και τα .deb πακετάκια δεν έχουν να κάνουν με το τι σύστημα τρέχει από κάτω. Και σε Windows desktop θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν, αν κάποιος έκανε port τον package manager. Στην ουσία ένα .deb πακέτο περιέχει κάποια αρχεία και οδηγίες για το που πρέπει να τοποθετηθούν στο σύστημα. Τίποτε παραπάνω.
diakoman Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Να βάλει Linux η Apple; Μα το macOS (και κατά συνέπεια το λειτουργικό του iPhone) ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ λειτουργικό τύπου UNIX απο το 2002 και το macOS X. Οπότε για ποιό λόγο να αλλάξει η Apple το UNIX σύστημα της με ένα άλλο UNIX σύστημα; και σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, το iMac ήταν ταυτόχρονα μούρη/ μόστρα ΚΑΙ ουσία (πρωτοποριακό design + UNIXtype λειτουργικό)... Προφανώς είναι UNIX τα MacOS , και προφανώς δεν θα γίνει να μπουν ποτέ linux σε Mac (επίσημα) όπως και δεν θα μπουν ποτέ MacOS σε εξαγωγές της Microsoft. Δεν το ανέφερα σοβαρά αυτό Όσο για την ουσία που λες δεν σε καταλαβαίνω... Επειδή είναι UNIX το λειτουργικό της apple δεν το κάνει αμέσως ουσία, γιατί το έχουν κάνει και αυτό (όπως και μερικές εκδόσεις των linux φυσικά) ετοιματζίδικο. Δεν αντιλέγω πάντως για τις καλές αποδώσεις (συγκριτικά με οποιοδήποτε Windows). Επίσης δεν αντιλέγω για το πρωτοποριακό design του iMac... Πολύ θα ήθελα να πάρω το νέο μοντέλο αλλά ακόμα δεν μου υπολείπονται τα 3 χιλιάρικα :Ρ
p8denu Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 1 εδώ μιλάμε για λειτουργικό κινητών και όχι υπολογιστών. 2 το iphone είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί (με το jailbrake φυσικά). 3 τα android κινητά μέχρι τώρα δεν μπορούσαν να το ανταγωνιστούν με εξαίρεση το htc hero. Αλλά και αυτό με το υπάρχων android market δεν είναι αρκετό. 4 τα windows mobile πιστεύω θα μπουν δυναμικά στο παιχνίδι και πολύ πιθανόν λόγο των χρόνων που είναι στην αγορά να επικρατήσουν. Όσο για τον επεξεργαστή Nvidia Tegra είναι το καλύτερο χαρτί το οποίο θα υποστηρίζει Android και Windows mobile. Η μάχη μόλις άρχισε με πρωτοπόρο την apple. Αξίζει συγχαρητήρια για αυτή της την κίνηση αλλά δεν νομίζω να αντέξει για πολύ. Και θα σας πω γιατί. 1 γιατί είναι μόνη της ενώ windows mobile και android προσέχουν το λειτουργικό και υπόλοιπες εταιρίες htc, Samsung, κτλ το hardware. 2 το μεγάλο της χαρτί είναι η γρήγορη ανταπόκριση και αυτό με τον επεξεργαστή Nvidia Tegra νομίζω θα το χάσει. 3 όσο για το apple store μέχρι τώρα τα πάει καλά. Αλλά και πάλι μόνη της δεν μπορεί να τα βάλει με εταιρίες όπως ΕΑ που ετοιμάζει παιχνίδια για τo Android και Windows Mobile και δεν είναι μόνο τα παιχνίδια. Αν δεν ανοίξει λίγο θα το χάσει το παιχνίδι.
ApoelAndreas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 1 εδώ μιλάμε για λειτουργικό κινητών και όχι υπολογιστών.2 το iphone είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί (με το jailbrake φυσικά). 3 τα android κινητά μέχρι τώρα δεν μπορούσαν να το ανταγωνιστούν με εξαίρεση το htc hero. Αλλά και αυτό με το υπάρχων android market δεν είναι αρκετό. 4 τα windows mobile πιστεύω θα μπουν δυναμικά στο παιχνίδι και πολύ πιθανόν λόγο των χρόνων που είναι στην αγορά να επικρατήσουν. Όσο για τον επεξεργαστή Nvidia Tegra είναι το καλύτερο χαρτί το οποίο θα υποστηρίζει Android και Windows mobile. Η μάχη μόλις άρχισε με πρωτοπόρο την apple. Αξίζει συγχαρητήρια για αυτή της την κίνηση αλλά δεν νομίζω να αντέξει για πολύ. Και θα σας πω γιατί. 1 γιατί είναι μόνη της ενώ windows mobile και android προσέχουν το λειτουργικό και υπόλοιπες εταιρίες htc, Samsung, κτλ το hardware. 2 το μεγάλο της χαρτί είναι η γρήγορη ανταπόκριση και αυτό με τον επεξεργαστή Nvidia Tegra νομίζω θα το χάσει. 3 όσο για το apple store μέχρι τώρα τα πάει καλά. Αλλά και πάλι μόνη της δεν μπορεί να τα βάλει με εταιρίες όπως ΕΑ που ετοιμάζει παιχνίδια για τo Android και Windows Mobile και δεν είναι μόνο τα παιχνίδια. Αν δεν ανοίξει λίγο θα το χάσει το παιχνίδι. Η EA εβγαλε παιχνιδι και στο App Store... Αν και πιστευω οτι δεν ειναι τετοια πραγματα που θα παιξουν ρολο... Ουτε το οτι τα WM και Android προσεχουν το λειτουργικο και οι υπολοιπες εταιριες... Κατα την γνωμη μου, αυτο που θα παιξει ρολο ειναι αν θα κανει η Apple το βημα να βγαλει ενα αρκετα καλυτερο κινητο, οταν δει οτι η HTC εβγαλε ενα ανταξιο μοντελο με το υπαρχον Iphone... Ειναι λογικο οτι η Apple μπορουσε να βγαλει ενα καλυτερο μοντελο αλλα δεν το εκανε για marketing στρατηγικες.. Αν "σπασει" για λιγο αυτη τη στρατηγικη μπορει να βγαλει ενα απιθανο κινητο..
Vasilisxd Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 +1 από εμένα στο 3Gs Πάρε τώρα ένα προϊόν που θεωρείτε Ολοκληρωμένο και TOP στην κινητή τηλεφωνία και άσε την Android πλατφόρμα να πάρει τα πάνω της, σε ένα χρόνο ίσως , όταν θα ξανά - αλλάξεις συσκευή. Από Browsing , e-mail , Office , και κάθε λογής εργαλείο θα είσαι καλυμμένος με το 3Gs , θα βρεις εφαρμογές για κάθε χρήση. Επίσεις θα εκτιμήσεις την Απλότητα του iPhone καθώς θα μπορείς εύκολα να κάνεις τηλεφωνήματα σε δύσκολες συνθήκες (οδήγηση ...κτλπ)
p8denu Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Καλό το 3GS αλλά πανάκριβο άσε που πρέπει να είσαι συνέχεια με ένα φορτιστή στο χέρι. Και για κάποιον που δε διαθέτει τόσα λεφτά ή σκοπεύει να κρατήσει το κινητό για πολλά χρόνια το hero είναι η καλύτερη λύση. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:02 ---------- Συγκριτικό οθονών μεταξύ αυτών htc hero I phone 3gs Omnia 2, Omnia Hd, Htc Pro 2, iPhone 3gs, HTC Hero, Galaxy - Outdoor And Indoor display comparison [ame] [/ame]Βάλτε το σε HD και full screen για να το δείτε καλύτερα
ApoelAndreas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Καλό το 3GS αλλά πανάκριβο άσε που πρέπει να είσαι συνέχεια με ένα φορτιστή στο χέρι. Και για κάποιον που δε διαθέτει τόσα λεφτά ή σκοπεύει να κρατήσει το κινητό για πολλά χρόνια το hero είναι η καλύτερη λύση. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:02 ---------- Συγκριτικό οθονών μεταξύ αυτών htc hero I phone 3gs Omnia 2, Omnia Hd, Htc Pro 2, iPhone 3gs, HTC Hero, Galaxy - Outdoor And Indoor display comparison Βάλτε το σε HD και full screen για να το δείτε καλύτερα Χμμ.. Απλα επειδη δεν γνωριζω επειδη ειμαι απο Κυπρο, ποσα κανει το Htc Hero στην Ελλαδα? Σε καταστημα Γερμανου ή Κοσμοτε ή Vodafone, οχι Skroutz και τετοια..
p8denu Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Χμμ.. Απλα επειδη δεν γνωριζω επειδη ειμαι απο Κυπρο, ποσα κανει το Htc Hero στην Ελλαδα? Σε καταστημα Γερμανου ή Κοσμοτε ή Vodafone, οχι Skroutz και τετοια.. Δεν έχει έρθει ακόμα Ελλάδα.
ApoelAndreas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δεν έχει έρθει ακόμα Ελλάδα. Τοτε τι λες για τιμες?? Εδω στην Κυπρο κανει 600 Ευρω το Htc Hero... Το Iphone πολυ πιο ακριβο επειδη δεν υπαρχει επισημος διανομεας, αλλα για τα HTC φανταζομαι υπαρχει. Πως λες οτι το iPhone ειναι πανακριβο ενω δεν εχει κυκλοφορησει ακομα το Hero??
Vasilisxd Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 0) Όσο για τον επεξεργαστή Nvidia Tegra είναι το καλύτερο χαρτί το οποίο θα υποστηρίζει Android και Windows mobile. 1 γιατί είναι μόνη της ενώ windows mobile και android προσέχουν το λειτουργικό και υπόλοιπες εταιρίες htc, Samsung, κτλ το hardware. 2 το μεγάλο της χαρτί είναι η γρήγορη ανταπόκριση και αυτό με τον επεξεργαστή Nvidia Tegra νομίζω θα το χάσει. 3 όσο για το apple store μέχρι τώρα τα πάει καλά. Αλλά και πάλι μόνη της δεν μπορεί να τα βάλει με εταιρίες όπως ΕΑ που ετοιμάζει παιχνίδια για τo Android και Windows Mobile και δεν είναι μόνο τα παιχνίδια. Αν δεν ανοίξει λίγο θα το χάσει το παιχνίδι. 0) Και γιατί παρακαλώ να μην μπει στο επόμενο iPhone ο Tegra της Nvidia ; Αφού η Apple έχει συνεργασία σε όλη την σειρά των Mac με την Nvidia είναι πάρα πολύ πιθανό να βάλει και αυτό το Chipset. 1) Μήπως είναι καλύτερα να φτιάχνει ΜΙΑ Εταιρία και το Υλικό και το Λειτουργικό ; Λέω μήπως , για να δένει καλύτερα η συνταγή ; 2) Μην ξεχνάς πως ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Ένας επεξεργαστής μόνος του δεν μπορεί να κάνει πολλά. Θέλει και το κατάλληλο λογισμικό. 3) Ενδεικτικά η EA έχει 14 τίτλους για το iPhone. Επίσεις η Blizzard έχει λογισμικό για iPhone. Υ.σ FFS
Alexskot Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 εγώ που έχω πάρει htc hero σου λέω μακριά. Το menu όλη την ώρα κολλάει και οι εφρμογές αργούν υπεβολικά να ανοίξουν. Μάλιστα σκέφτομαι να το πουλήσω και να πάρω iphone 3gs.
Tilemaxx Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 εγώ που έχω πάρει htc hero σου λέω μακριά. Το menu όλη την ώρα κολλάει και οι εφρμογές αργούν υπεβολικά να ανοίξουν. Μάλιστα σκέφτομαι να το πουλήσω και να πάρω iphone 3gs. Έπρεπε να το είχες κάνει ήδη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.