Προς το περιεχόμενο

HTC Hero ή iPhone 3GS?

diakoman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δέν μου απάντησες...omnia είχες ποτέ?:rolleyes:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:27 ----------

Δέν περιέχει τίποτα καλύτερο από το Omnia και είναι και κακάσχημο. Πρέπει να είσαι λίγο android για να το πρωτιμήσεις!:lol:

xxaxaxa όντως δίκιο έχεις... αλλά χίλιες φορές να είμαι android παρά να έχω τα ίδια κριτήρια με γκόμενα που μπαίνει στον γερμανό να αγοράσει κινητό ασορτί με της γόβες της ;)

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
xxaxaxa όντως δίκιο έχεις... αλλά χίλιες φορές να είμαι android παρά να έχω τα ίδια κριτήρια με γκόμενα που μπαίνει στον γερμανό να αγοράσει κινητό ασορτί με της γόβες της ;)

αυτό ακριβώς κάνεις αγοράζοντας ένα Iphone...! Είναι και ένας από τους λόγους που θα πατώσει το Hero λίγο δύσκολο να ταιριάξει με τις γόβες κάποιας. Για καμιά με παντόφλες μπορεί..!

Δημοσ.
αυτό ακριβώς κάνεις αγοράζοντας ένα Iphone...! Είναι και ένας από τους λόγους που θα πατώσει το Hero λίγο δύσκολο να ταιριάξει με τις γόβες κάποιας. Για καμιά με παντόφλες μπορεί..!

Ούτε η παντόφλα μου δεν ανέχομαι να έχει δευτεράτζα λογισμικό ... φαντάσου!! :-D

Όσο για τη μόδα στις γόβες δεν ξέρω... Ταιριάζει βέβαια σε ξυπόλητους-ες αλλά είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή για τέτοια χρήση οπότε άστο :)

-----------------

Anyway Πάντως, είπες την γνώμη σου φίλε αλλά επειδή δεν έχω τη συνήθεια να παρασύρομαι από , όπως διαπίστωσαν και οι υπόλοιποι, ότι να ναι σχόλια, ας λήξει εδώ το θέμα σου γιατί δεν έχει να κάνει καθόλου με το θέμα του τίτλου που ΕΒΑΛΑ. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και να το χαίρεσαι. :))

Δημοσ.
Δέν μου απάντησες...omnia είχες ποτέ?:rolleyes:

Ναι, για λιγο, αλλα επειδη δεν ημουν καλος στην σκοποβολη,το εδωσα..

Και το κακο ειναι οτι εχει κ τραγικη τιμη μεταπωλησης..

Αλλα αναγνωριζω οτι μπορει να βολευει ατομα που πηραν SMARTPHONE αλλα ΔΕΝ κανουν BROWSING απο το κινητο, που ειναι καλοι στην σκοποβολη, που δεν εχουν προβλημα να χανουν αρκετη ωρα για να στειλουν ενα απλο μηνυμα ή να κανουν scrolling στον καταλογο (απλες λειτουργιες που τις κανουμε πολλες φορες την ημερα), που τους αρεσουν οι οθονες ζουμπιγματος και οχι αφης, που τους αρεσουν τα πενακια/οδοντογλυφιδες,που δεν θελουν multitouch κλπ..

Απλα τυχαινει να ειναι λιγα αυτα τα ατομα, εξου και η τραγικη τιμη μεταπωλησης που εχει.

Δημοσ.

Παιδιά μη γ@μ@τε το thread. Το αν είναι ωραίο το hero η όχι είναι αντικειμενικό. Εγώ πάντως δεν θα αγόραζα ένα κινητό βάση της εμφάνισης. Πρώτα θα κοίταζα το λειτουργικό και μετά το υλικό και στο τέλος το μέγεθος με την εμφάνιση. Η Apple τα έχει καταφέρει πολύ καλά ειδικά με το λειτουργικό. Αν ήταν πιο φτηνό θα είχα πάρει ένα. Τα windows mobile 6.5 δεν είναι και τόσο χρηστικά σε σχέση με το iphone και το android. Άλλους όμως μπορεί να τους βολεύει. Το android πάλι είναι σε πολύ νέο στάδιο αλλά τα έχει καταφέρει πολύ καλά. Έχοντας από πίσω τη htc, Samsung κ.τ.λ. τώρα και την NVIDIA με τους επεξεργαστές tegra τον μέλλον της φαίνεται πολύ καλό. Επίσης σαν open source έχει και όλους εμάς βγάζοντας ίσως όχι και τόσο φοβερές εφαρμογές αλλά αρκετά χρηστικές π.χ. ελληνικό πληκτρολόγιο apple 3 χρόνια, android λίγους μήνες.

Δημοσ.

Μια παρένθεση :-)

stoneiat.jpg

Τη συγκεκριμένη εικόνα την βρήκα τυχαία στο web και μου φάνηκε αστεία. Δεν ξέρω ποιο κινητό την έχει μεγαλύτερη, ούτε παίρνω θέση

Δημοσ.
Μια παρένθεση :-)

stoneiat.jpg

Τη συγκεκριμένη εικόνα την βρήκα τυχαία στο web και μου φάνηκε αστεία. Δεν ξέρω ποιο κινητό την έχει μεγαλύτερη, ούτε παίρνω θέση

Γι'αυτο υπαρχουν τα firmwares και το jailbreak. Αν η Apple εβγαζε ενα τελιο μοντελο, μολις το δευτερο κινητο που βγαζει τι θα κερδιζε? Επιτυχια χωρις μελλον.

Δημοσ.

Εσύ ήσουν Apoel που έκρινες αυστηρά το πρώτο android :P Αλλά γιατί να πρέπει να επέμβεις στο λογισμικό του iphone (jailbrake) για να γίνει χρήσιμο; Και αν το κάνεις πλέον δεν θα έχεις εγγύηση από την apple...

Δημοσ.
Εσύ ήσουν Apoel που έκρινες αυστηρά το πρώτο android :P Αλλά γιατί να πρέπει να επέμβεις στο λογισμικό του iphone (jailbrake) για να γίνει χρήσιμο; Και αν το κάνεις πλέον δεν θα έχεις εγγύηση από την apple...

Εκρινα αυστηρα?? Εμενα μου αρεσε πολυ το Hero, μαλιστα σκεφτομουν πιο απο τα δυο να παρω... Επισης, αν κανεις jailbreak και μετα restore απο Itunes χανεται το jailbreak και εχεις την εγγυηση. Το jailbreak το κανεις σε 5 λεπτα, ακομα και εμενα που ηταν η πρωτη μου φορα. :P Επισης, η Apple μπορουσε να βγαλει κατι πολυ καλυτερο αλλα οπως ειπα πριν, θα ειχε επιτυχια χωρις μελλον, γιατι αναγκαστικα στο επομενο μοντελο δεν θα ειχε και τιποτα σπουδαιο να προσθεσει, απλα μονο να αναβαθμισει.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:00 ----------

Επισης, ναι ειναι το πρωτο android, ειναι ομως το πρωτο κινητο της HTC. Μπα δεν νομιζω.

Δημοσ.
Και ιδού η απορία...

Η αλήθεια είναι ότι το 3GS σαν πιο εμπορικό έχει αρκετές apps (χρεώσημες και μη) αλλά πιστεύω πολύ στα androids. Επίσης ανάμεσα σε Mac και Linux πάντα προτιμούσα τα 2ρα...

Μιας και η επένδυση δεν θα είναι τόσο μικρή, ζητάω την βοήθεια του κοινού! :-)

Συγνώμη που το κάνω λίγο πιο περίπλοκο, αλλά γιατί Hero και όχι Magic? Έχετε δει το Hero?Αυτή η επικλινής κάτω μεριά του, το κάνει πάρα πολύ άχημο κατά την γνώμη μου. iPhone 3GS για δοκιμασμένα πλέον πράγματα...και ένα από τα htc για πιο ψαγμένες καταστάσεις - διαφορετικούς χρήστες. Από θέμα ομορφιάς όμως το iPhone μπορεί να μετράει 2,5 χρόνια, αλλά δεν συγκρίνεται δυστυχώς. Το καλό είναι ότι κανένα από τα 2 (και το 3ο που πρότεινα εγώ δεν χρειάζεται γραφίδα). Το θέμα είναι να δουλέψεις και τα 2 που σε ενδιαφέρουν. Έτσι θα αποφασίσεις καλύτερα.

Δημοσ.

Τελικά αυτού του είδους οι συζητήσεις καταλήγουν πάντα στο να βγάζουν πολύ γέλιο... Αν υπάρχει σήμερα ένα λειτουργικό σύστημα για smartphones το οποίο είναι εκτος εποχής και διατηρήται με ψιλομπαλώματα, αυτό είναι το Mobile. Είναι απορίας άξιον το πως καταφέρνουν ακόμα Samsung και HTC να πουλάνε συσκευές με Mobile, φαίνεται θα οφείλεται στις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κάνουν για να βελτιώσουν το user inteface επεμβαίνοντας στο λειτουργικό και προσθέτοντας gadgets στην αρχική οθόνη. Μιλαμε για Mobile 6.1, ένα λειτουργικό που ουσιαστικά είναι το Mobile 5 με ένα μικρό ρετουσάρισμα. Εδώ ακόμα και το Mobile 6.5 ένα ημίμετρο είναι, και δεν υπάρχει reviewer που να το τέσταρε και να μην απογοητεύτηκε... Όταν θα καταφέρει επιτέλους η Microsoft να τελειώσει το Mobile 7, τότε τα λέμε ξανά. Μέχρι τότε, δεν έχει νόημα να μιλάμε για ένα λειτουργικό το οποίο απλά δεν μπορεί να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό... Α, και κάποιος είπε για 160000 εφαρμογές για Mobile: Λυπάμαι, αλλά την τελευταία φορά που μέτρησα στα διάφορα μεγάλα Mobile App Stores που φιλοξενούν εφαρμογές για Windows Mobile, δεν έβγαιναν παραπάνω απο 4-5 χιλιάδες... Ναι, είναι περισσότερες απο τις 2-3 χιλιάδες εφαρμογές για Symbian, αλλά please, αφήστε τις συγκρίσεις με το iStore...

Δημοσ.

παιδια καθησα και ειδα την συζητηση και καταλαβα οτι ο φιλος gredy η οτι ειναι τελος παντων μαλλον ειναι απο τους "κολλημενους" .Εγω προσωπικα αν ειχα τα λεφτα θα επαιρνα το hero λογω android γιατι πραγματικα ειναι ενα λογισμικο πολλα υποσχομενο στο μελλον ακομα και σε συγκριση με το iphone.Στην τελικη iphone θα παρω γιατι το βρηκα σε πιο χαμηλη τιμη.Το νεο ui που ειναι εγκατεστημενο στο hero ειναι απλα ενα εργαλειο.Εχει τις πολλαπλες επιφανειες εργασιες που μπορεις να τις χρησημοποιησεις για καθετι που θελεις.στο μελλον και με καποιες μετατροπες πιστευω πως θα χτυπησει το Iphone τα σιγουρα.το android με το που ανοιξεις το κινητο ειναι ετοιμο για τρελο λιωσιμο.Δεν εχει σιγουρα τις εφαρμογες του iphone αλλα πιστευω η νεα μοδα ειναι το android.Ειναι καθαρα για ψαγμενους που θελουν να ξεζουμισουν το κινητο τους.Οσο για το Omnia θα ηθελα πολυ να εκανα ενα review με iphone,htc hero και ομνια και οτι θελεις μαγειρεψε μετα για να φτασεις το επιπεδο των κινητων αυτων.αυτα και καλω μαγειρεμα....

Δημοσ.

Ναι ομως, αλλα τι μπορει να δουμε στο επομενο iPhone? Λεμε λεμε λεμε για το τι μπορει να κανει στο μελλον το Android, αλλα δεν ειπαμε τι μπορει να κανει το iPhone.. Δεν νομιζω να μεινουν με σταυρωμενα τα χερια..:-)

Δημοσ.

Λες να βάλουν και αυτοί linux στην apple? :Ρ Το έργο το έχουμε ξαναδεί και στα λειτουργικά υπολογιστών. Το imac ήταν η μόστρα και η μούρη της υπόθεσης και τα linux ήταν η ουσία. Θέλω να πιστεύω (επειδή άλλο λογισμικό σε pc και άλλο σε smart phone) τώρα που υπάρχει αρκετό κεφάλαιο (βλέπε google) να παίξει καλά το μάρκετινγκ και να γίνει και το android εμπορικό, όχι για να βλέπω στον δρόμο να κυκλοφορούν τα ίδια κινητά με το δικό μου, αλλά για να αναπτυχθεί περισσότερο αυτή η ριμάδα η αγορά applications... Γιατί καλοί είναι οι ψαγμένοι που το κάνουν από χόμπι ή χαβαλέ αλλά αν δεν πέσει σοβαρό χρήμα στην ανάπτυξη εφαρμογών κανείς δεν θα βγάλει σοβαρή εφαρμογή μόνο "για τη ψυχή της μάνας του".

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:21 ----------

P.S. Ειδικά τώρα που θα χωθεί και η NVidia μέσα, με google-androids-nvidia-htc απλά θα γίνει κόλαση... ότι και να κάνει η apple... που μακάρι να παραμείνει στον ανταγωνισμό γιατί αν αποσυρθεί τότε και οι άλλοι θα επαναπαυθούν ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...