GReddyRx7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Απλά λολ... μόλις κέρδισες 100 χρόνια απεριόριστες παροχές από την google! Ανακάλυψες έναν πράκτορά της. :cry::cry:
haHa Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Καλύτερα να γίνεις Σεφ φίλε παρά δραπέτης από την φυλακή!:lol: Μπα, δραπετης απο την φυλακη δεν χρειαζεται να γινεις για να εχεις αυτο που κανεις καθε μερα: ανετο scrollαρισμα! Αντιθετα οπως μονος σου ειπες στο omnia χρειαζεσαι "μαγειρεμενη" Rom , πενακια και οδοντογλυφιδες για να κανεις απλα ανετα μια τηλεφωνικη κληση απο τον καταλογο.. Ολοι Σεφ λοιπον! Υ.Γ.: Βλεπω επισης οτι εχουμε αφησει το σερφαρισμα απο εξω στην συγκριση με το omnia.. Γιατι αραγε???
ApoelAndreas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Αλήθεια γιατί μας το παίζεις τόσο απόλυτος και σοβαρός? Μήπως έχεις κανένα κέρδος από την όλη υπόθεση? Απόψεις εκφράζει ο καθένας και νομίζω είναι συγκεκριμένα τα επειχηρήματά μου αλλά τα αποφεύγετε όλοι και κάνετε κύκλους γύρω τους. Κινητό κρατάς στο χέρι σου όχι κανένα ομόλογο...Όπως και εγώ...Αλλά εμένα έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες από το δικό σου όπως και πολύ περισσότερες επιλογές παραμετροποίησεις. Chill out λίγο και δές το λίγο ποιό σφαιρικά το πράγμα! Γελιο... Πολυ γελιο... Ποση ωρα σου λεω να δωσεις επιχειρηματα και αυτο που λες εσυ ειναι "να μιλησω για την μπαταρια ή να μιλησω για την αυτονομια?".. Ε μιλα ρε φιλε μου επιτελους, μην κανεις αυτες τις ερωτησεις... Οσο για τις δυνατοτητες εχεις δικαιο... Σε αυτες αναφερθηκε ο haHa πιο πριν... Σκοποβολη, σεφ κτλ... Μπα, δραπετης απο την φυλακη δεν χρειαζεται να γινεις για να εχεις αυτο που κανεις καθε μερα:ανετο scrollαρισμα! Αντιθετα οπως μονος σου ειπες στο omnia χρειαζεσαι "μαγειρεμενη" Rom , πενακια και οδοντογλυφιδες για να κανεις απλα ανετα μια τηλεφωνικη κληση απο τον καταλογο.. Ολοι Σεφ λοιπον! Υ.Γ.: Βλεπω επισης οτι εχουμε αφησει το σερφαρισμα απο εξω στην συγκριση με το omnia.. Γιατι αραγε??? Και να ηταν μονο το σερφαρισμα... Το παιδι δεν αναφερεται στην ταχυτητα, στην ποιοτητα οθονης, αλλα αναφερεται στις 60,000+ ΑΧΡΗΣΤΕΣ κατ'εκεινον εφαρμογες που δημιουργηθηκαν την τελευταια χρονια ειδικα για το Iphone και το Ipod Touch...
GReddyRx7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μπα, δραπετης απο την φυλακη δεν χρειαζεται να γινεις για να εχεις αυτο που κανεις καθε μερα:ανετο scrollαρισμα! Αντιθετα οπως μονος σου ειπες στο omnia χρειαζεσαι "μαγειρεμενη" Rom , πενακια και οδοντογλυφιδες για να κανεις απλα ανετα μια τηλεφωνικη κληση απο τον καταλογο.. Ολοι Σεφ λοιπον! Υ.Γ.: Βλεπω επισης οτι εχουμε αφησει το σερφαρισμα απο εξω στην συγκριση με το omnia.. Γιατι αραγε??? Γιατί ακόμα και εκεί με έναν Opera Μίνι είναι πολύ ποιό γρήγορο...Δέν είναι δα και τόσο τρομερά όλα αυτά για να έχεις ένα καλήτερο scrollarisma. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:03 ---------- Γελιο... Πολυ γελιο... Ποση ωρα σου λεω να δωσεις επιχειρηματα και αυτο που λες εσυ ειναι "να μιλησω για την μπαταρια ή να μιλησω για την αυτονομια?".. Ε μιλα ρε φιλε μου επιτελους, μην κανεις αυτες τις ερωτησεις... Οσο για τις δυνατοτητες εχεις δικαιο... Σε αυτες αναφερθηκε ο haHa πιο πριν... Σκοποβολη, σεφ κτλ... Είσαι πάνω από 14? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:07 ---------- Προφανώς δέν έχεις ιδέα από cooked rom. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:27 ---------- Το 2G είχα το 16gb αλλά αλήθεια...Ποιά ακριβώς διαφορά έχουν όλα μεταξύ τους? Δέν λέω φοβερή οθόνη με πολύ καλή αίσθηση αλλά μέχρι εκεί. Τι να τα κάνεις τα παιχνίδια με κωλόχαρτα που τα πετάς σε έναν κάδο και τσιγάρα που είναι σαν αληθινά όταν δέν μπορείς να στείλεις και να πάρεις με Bluetooth τίποτα. Θα βάλεις το i-bluetooth ναι ΟΚ σε OS3?? Αλήθεια όταν σας πέρνουν τηλέφωνο την έχετε ακούσει ποτέ την κλήση ή την βλέπετε καμιά ώρα αργότερα? Έχετε προσπαθήσει να δείτε ταινεία με το ηχειάκι του i-phone? Χμμμ ναι... Και η μπαταρία φοβερή! 1μέρα αυτονομία με το ζόρι! Ειδικά άμα το καίγεσαι το κινητό ευτυχώς που βγαίνει και εύκολα να μπορείς να βάλεις την καβάτζα! Για δυνατότητες photo και βίντεο δέν μιλάω καν...Ούτε Ζοοm δέν κάνει...Απλά ανύπαρκτο το κινητό. Για υποστηριζόμενους τύπους αρχείων και εκεί πάλι ανύπαρκτο είναι για προγράμματα πλοήγησης....χμμ ναι.. καλό κινητό αλλά μόνο για τζίτζιδες που δέν έχουν ιδέα από κινητά...Πουλ μούρ καθαρά. Μπα, δραπετης απο την φυλακη δεν χρειαζεται να γινεις για να εχεις αυτο που κανεις καθε μερα:ανετο scrollαρισμα! Αντιθετα οπως μονος σου ειπες στο omnia χρειαζεσαι "μαγειρεμενη" Rom , πενακια και οδοντογλυφιδες για να κανεις απλα ανετα μια τηλεφωνικη κληση απο τον καταλογο.. Ολοι Σεφ λοιπον! Υ.Γ.: Βλεπω επισης οτι εχουμε αφησει το σερφαρισμα απο εξω στην συγκριση με το omnia.. Γιατι αραγε??? Αλήθεια έχεις δοκιμάσει ποτέ το Omnia? Το μεσαίο κουμπάκι που έχει ξέρεις τι κάνει? Το έχεις δουλέψει ποτέ?
ApoelAndreas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Γιατί ακόμα και εκεί με έναν Opera Μίνι είναι πολύ ποιό γρήγορο...Δέν είναι δα και τόσο τρομερά όλα αυτά για να έχεις ένα καλήτερο scrollarisma. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:03 ---------- Είσαι πάνω από 14? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:07 ---------- Αλήθεια έχεις δοκιμάσει ποτέ το Omnia? Το μεσαίο κουμπάκι που έχει ξέρεις τι κάνει? Το έχεις δουλέψει ποτέ? Πιο γρηγορο το Ομνια?? Παιδια αφηστε τον καλυτερα, δεν ξερει τι λεει... Οχι δεν ειμαι πανω απο 14... Αλλα εχω δοκιμασει και τα δυο κινητα, εχω διαβασει, ακουσει και δει παρα πολλα για τα δυο κινητα και εχω μια ολοκληρωμενη αποψη... Εσυ τωρα συγκρινεις το πρωτο κινητο που εβγαλε η Apple με ενα απο τα εκατονταδες της Samsung... Ναι τρομερο κουμπακι... Πρεπει να μετακινησεις το χερι σου 10 φορες για να παρεις το mouse απο τη μια ακρη της οθονης στην αλλη ακρη...
GReddyRx7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Πιο γρηγορο το Ομνια?? Παιδια αφηστε τον καλυτερα, δεν ξερει τι λεει... Οχι δεν ειμαι πανω απο 14... Αλλα εχω δοκιμασει και τα δυο κινητα, εχω διαβασει, ακουσει και δει παρα πολλα για τα δυο κινητα και εχω μια ολοκληρωμενη αποψη... Εσυ τωρα συγκρινεις το πρωτο κινητο που εβγαλε η Apple με ενα απο τα εκατονταδες της Samsung... Ναι τρομερο κουμπακι... Πρεπει να μετακινησεις το χερι σου 10 φορες για να παρεις το mouse απο τη μια ακρη της οθονης στην αλλη ακρη... Ρε φίλε αφού δέν το κατέχεις..Βάλε αυτήν εδώ την ROM http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=10889 βάλε και τον Opera mini και κάνε ένα τέστ να δούμε άμα ο Safari ανοίγει γρηγορότερα. Αφού δέν ξέρετε και δέν έχετε δοκιμάσει και τα 2 μην επιμένετε!
diakoman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Ρε φίλε αφού δέν το κατέχεις..Βάλε αυτήν εδώ την ROM http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=10889 βάλε και τον Opera mini και κάνε ένα τέστ να δούμε άμα ο Safari ανοίγει γρηγορότερα. Αφού δέν ξέρετε και δέν έχετε δοκιμάσει και τα 2 μην επιμένετε! Γιατί ρε παλικαράκι μου , πανέξυπνε μου , αρχίμαγκα μου, έχεις δοκιμάσει εσύ το HTC HERO Και το Iphone 3GS??? Μην γίνεσαι γραφικός, άμα θέλουμε σαν και σένα πάμε να δούμε τα τοπία στο Πήλιο.
haHa Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Γιατί ακόμα και εκεί με έναν Opera Μίνι είναι πολύ ποιό γρήγορο... Συγκρινεις τον opera mini στην οθονη ζουμπιγματος/σκοποβολης του omnia με τον safari στην οθονη αφης(με δακτυλο ,οχι με οδοντογλυφιδες κ αλλα τετοια τραγικα) multitouch του iphone? Και ολα αυτα με την γνωστη και μη εξαιρετεα ταχυτητα του omnia! Απεχουν ετη φωτος! Αν τα βγαζεις εστω και ισοδυναμα, πες το μας απο τωρα ..
ApoelAndreas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Ρε φίλε αφού δέν το κατέχεις..Βάλε αυτήν εδώ την ROM http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=10889 βάλε και τον Opera mini και κάνε ένα τέστ να δούμε άμα ο Safari ανοίγει γρηγορότερα. Αφού δέν ξέρετε και δέν έχετε δοκιμάσει και τα 2 μην επιμένετε! Reminder: Εσυ ειχες το Iphone 2G και το Ομνια... Εγω ειχα το Ομνια και τωρα το Iphone 3G S... Τρεχει, τρεχει και συνεχιζει να τρεχει το Ομνια, αλλα εφαγε ηδη την σκονη του Iphone...
GReddyRx7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Γιατί ρε παλικαράκι μου , πανέξυπνε μου , αρχίμαγκα μου, έχεις δοκιμάσει εσύ το HTC HERO Και το Iphone 3GS??? Μην γίνεσαι γραφικός, άμα θέλουμε σαν και σένα πάμε να δούμε τα τοπία στο Πήλιο. Το Hero είναι κακάσχημο και δέν θα το έπερνα ποτέ. Οπότε δέν με νοιάζει κιόλας να το δοκιμάσω. To 3GS το έχω δοκιμάσει και είναι ποιό γρήγορο δέν λέω όχι. Αλλά δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα άμα θα εμφανίσει την σελίδα 2sec γρηγορότερα γιατί δέν κάνω browsing από το κινητό μου.
nekisia Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Διαβαζοντας σχεδον ολα τα ποστς,κατεληξα με ασφαλεια να σου προτεινω να αγορασεις και τα 2 κινητα,να τα δουλεψεις για 2 βδομαδες και μετα να βγαλεις σε αγγελια αυτο που δεν σου κανει... Θα χασεις βεβαια καποια χρηματα αλλα ουδεν κακο αμιγες καλου...
ApoelAndreas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Το Hero είναι κακάσχημο και δέν θα το έπερνα ποτέ. Οπότε δέν με νοιάζει κιόλας να το δοκιμάσω. To 3GS το έχω δοκιμάσει και είναι ποιό γρήγορο δέν λέω όχι. Αλλά δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα άμα θα εμφανίσει την σελίδα 2sec γρηγορότερα γιατί δέν κάνω browsing από το κινητό μου. Οχι και κακασχημο... Απλα ειναι διαφορετικο απο τα αλλα κινητα... Δεν το κανει ασχημο ομως..
haHa Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 ....Αλλά δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα άμα θα εμφανίσει την σελίδα 2sec γρηγορότερα γιατί δέν κάνω browsing από το κινητό μου. (Πες το μας απο την αρχη ομως για να ξερουμε με τι κριτηρια μιλαμε!) Το οποιο browsing τυγχανει να ειναι (μετα την χρηση του ως κανονικο κινητο) η δευτερη πιο συχνα χρησιμοποιουμενη δυνατοτητα των smartphones.. Και για αυτο ολοι θελουμε 3g, καλυτερη καλυψη κλπ.. Και δυστυχως και σε αυτον τον τομεα, το omnia πατωνει χαρη στο πενακι του, την απουσια multitouch, την σκοποβολη κλπ.
diakoman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Το Hero είναι κακάσχημο και δέν θα το έπερνα ποτέ. Οπότε δέν με νοιάζει κιόλας να το δοκιμάσω. To 3GS το έχω δοκιμάσει και είναι ποιό γρήγορο δέν λέω όχι. Αλλά δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα άμα θα εμφανίσει την σελίδα 2sec γρηγορότερα γιατί δέν κάνω browsing από το κινητό μου. Α τώρα μιλάμε για το κουτί όχι για το τι περιέχει... Ε πιστεύω αν κάποιος παρακολουθεί το τόπικ ... έχει καταλάβει.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:20 ---------- Πάντως στο θέμα ψυχαγωγίας και το κινητό (ταινίες μουσική) και ο ιδιοκτήτης (γελάμε αρκετή ώρα τώρα) τα πάνε για την εποχή τους πολύ καλα
GReddyRx7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 (Πες το μας απο την αρχη ομως για να ξερουμε με τι κριτηρια μιλαμε!) Το οποιο browsing τυγχανει να ειναι (μετα την χρηση του ως κανονικο κινητο) η δευτερη πιο συχνα χρησιμοποιουμενη δυνατοτητα των smartphones.. Και για αυτο ολοι θελουμε 3g, καλυτερη καλυψη κλπ.. Και δυστυχως και σε αυτον τον τομεα, το omnia πατωνει χαρη στο πενακι του, την απουσια multitouch, την σκοποβολη κλπ. Δέν μου απάντησες...omnia είχες ποτέ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:27 ---------- Α τώρα μιλάμε για το κουτί όχι για το τι περιέχει... Ε πιστεύω αν κάποιος παρακολουθεί το τόπικ ... έχει καταλάβει.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:20 ---------- Πάντως στο θέμα ψυχαγωγίας και το κινητό (ταινίες μουσική) και ο ιδιοκτήτης (γελάμε αρκετή ώρα τώρα) τα πάνε για την εποχή τους πολύ καλα Δέν περιέχει τίποτα καλύτερο από το Omnia και είναι και κακάσχημο. Πρέπει να είσαι λίγο android για να το πρωτιμήσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.