p8denu Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Αν το iphone ήταν πολύ πιο φτηνό σίγουρα θα έπαιρνα ένα. Και πάλι δεν το αποκλείω αν μου στείλει κανένα ο θείος από Αμερική σε προσιτή τιμή. Όσο για τα windows mobile άσε να βγουν τα 7 γιατί τώρα δεν μπορούν να συγκριθούν με τα υπόλοιπα OS, αν και είναι πολλά χρόνια στο χώρο αυτό για επαγγελματίες ίσως είναι η καλύτερη επιλογή
GReddyRx7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Αλλο ενα μεγαλο πλεονεκτημα του Omnia που δεν ανεφερθηκε ειναι οτι γινεσαι ασσος στην σκοποβολη!Για να καταφερεις να πετυχεις αυτο που θελεις στην οθονη, πρεπει να εχεις αριστο σημαδι.. (Αναρωτιεμαι αν στην συσκευασια δινουν και κουπονι για δωρεαν μαθηματα σκοποβολης για να μπορεις να το χρησιμοποιεις) Επισης, βελτιωνει την ποιοτητα ζωης σου, βαζοντας σου σε πιο αργους, χαλαρους ρυθμους χωρις βιασυνη: πχ για να στειλεις ενα μηνυμα ή για να βρεις ενα τηλεφωνο απο τον τηλεφωνικο καταλογο , θελεις τον διπλασιο χρονο απο οτι στο iphone.(λογω του εκπληκτικου interface και της αξεπεραστης οθονης ζουμπιγματος που εχει) Τερμα το αγχος! Ολα χαλαραααα! Ασε που εχει κ πενακι! Και το πενακι μπορει να αποδειχθει πολυ χρησιμο σε μερικες στιγμες: μπορει αν σας επιτεθει καποιος να του βγαλετε το ματι με το πενακι ή αν ειστε με την κοπελα σας κ εχει ξεχασει το κοκαλακι της να της δωσετε το πενακι για να πιασει τα μαλλια της κλπ. Σε αυτην την περιπτωση βεβαια, καλη τυχη στην χρηση του τηλεφωνου με το νυχι σας.. Γιατι με το δακτυλο, δεν...... Μια καλή Cooked Rom, μια οδοντογλυφίδα και δυστηχώς θα πρέπει να αγοράσεις κοκαλάκι μετά για την κοπέλα σου...
diakoman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Την σακούλα με το κάρβουνο από ότι φαίνεται εγώ την ξέχασα...Εσύ όμως όχι!Μα καλά αυτά που λέτε τα πιστεύετε? Και ξαναλέω..Από Cooked ROM ξέρετε??? Εγώ με το SPB mobile shell και την ROM που φοράω δέν έχω κανένα πρόβλημα με το Scrolling ίσα ίσα φτάνει σε επίπεδα I-phone.. Αλάνι μεγάλο είσαι πάντως :Ρ Έχεις και επεκτάσιμο επεξεργαστή εκτός από ROM; ΛΟΛ
ApoelAndreas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 GReddyRx7 πριν πας να ανοίξεις την ταινία μην ξεχάσεις τη σακούλα με το κάρβουνο Τι να πει κανείς για παλικαράκι που λέει ότι το λογισμικό της windows είναι καλύτερο από τα linux. Σέβομαι την άποψη σου φίλος αλλά μάλλον μόνο για ταινίες και mp3 είσαι, οπότε έκανες και τη καλύτερη επιλογή. Τζάμπα τα 150 ευρώ που θα έδινες παραπάνω! p8denu είσαι πολύ σωστός φίλε. Εγώ απλά επέλεξα το android με προοπτική τα Χριστούγεννα κοντά που θα βγει η επόμενη γενιά να επενδύσω και εκεί. Προφανώς τότε θα μιλάνε πολύ λιγότερο (οι έχοντες μυαλό και τεχνογνωσία) για το iphone πρώτον γιατί θα έχει περάσει η μόδα και δεύτερον γιατί θα έχει προχωρήσει το android , οι προγραμματιστές που ασχολούνται με αυτό και το hardware φυσικά. Μέχρι στιγμής όπως τα έχω στο μυαλό μου πάντως (με τα υπάρχοντα hardware, υπάρχουσες εκδώσεις λογισμικού και τις υπάρχουσες apps) ένα "σπασμένο" iphone είναι πρώτο στη κατηγορία smartphones και στη συνέχεια ακολουθεί το android.. μετά όλα τα άλλα... Ποτε ειπαμε οτι θα εχεις το κινητο??? Please κανε unboxing video... Εγω εκανα για το 3G S και το dock του και θα το βαλω σημερα... Κανε και εσυ ενα να το βαλω και εκεινο!!! @p8denu: Αυτο που λες για την μπαταρια συμφωνω.. Αν και εμενα μια χαρα μου φανηκε μεχρι τωρα, απο την πρωτη κιολας φορτιση που δεν εχει στρωσει ακομα... Οσο για τις εφαρμογες... Yep, χωρις jailbreak τις "καλες" εφαρμογες πρεπει να τις αγοραζεις... Αλλα με ενα jailbreak τις εχεις δωρεαν... Οποτε δεν το βαζω στα αρνητικα. Ποση ωρα θα παρει σε εναν εντελως "αρχαριο" σαν εμενα που ειναι το πρωτο μου Iphone? 15-20 λεπτα το πολυ? Και μετα βαζω οτι θελω πανω... Και αν δεν θελω να το εχω Jailbroken μπορω να το βγαλω..
GReddyRx7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Φαινεται δεν μπορεις να διαβασεις σωστα... Το Iphone εχει 60,000 εφαρμογες που φτιαχτηκαν ειδικα για αυτο και το Ipod Touch τον τελευταιο ενα χρονο... Java εφαρμογες βγαινουν εδω και παρα πολλα χρονια... Επισης, για να περασω κατι στο Ομνια, μου επαιρνε τουλαχιστον μιση ωρα, οχι γιατι αργουσε να το περασει αλλα γιατι ειναι εντελως μπερδεμενο... Σου ειπα να κανεις μια συγκριση. Εσυ συνεχιζεις και αγνοεις και απλα λες οτι το Ομνια ειναι καλυτερο. Δεν θα δωσω σημασια σε αυτα που λες, δεν εχω ορεξη να συζηταω μαζι σου απο την στιγμη που λες κατι και δεν το εξηγεις... @p8denu: Δεν διαφωνω, το jailbreak ειναι παρα πολυ χρησιμο... Αλλα δεν μπορεις να λες οτι το Iphone ειναι καλο μονο με jailbreak... Δηλαδη χωρις αυτο τι ειναι? Επισης, αν σε ενα απο τα επομενα firmware κατι κανει η Apple και δεν βρεθει τροπος να το κανουν jailbreak ή τουλαχιστον τους παρει αρκετο χρονο, νομιζεις οτι οι πωλησεις τους θα μειωθουν ή θα υπαρχουν δυσαρεστημενοι κατοχοι του Iphone??? Δεν θα το ελεγα... Επισης, οι πωλησεις του 3G S που ολοι λεγατε πως δεν αξιζει να το παρεις αν εχεις το 3G ή οι διαφορες ειναι πολυ μικρες, νομιζω πως επεσαν εξω... Η Apple εχει κιολας ελληψεις και αυτος ειναι ο λογος που δεν υπαρχουν πολλα αποθεματα στην Ελλαδα, επειδη η Apple δεν περιμενε τοσο μεγαλη ζητηση... @diakoman: Οταν θα παρεις το Hero στειλε κανενα pm να μου πεις τις εντυπωσεις σου και να κανουμε και κανα βιντεακι. Και να θελεις κανε και unboxing video του κινητου. Φίλε άμα σου φαίνεται μπερδεμένο και κάνεις μισή ώρα να περάσεις κάτι στο Omnia υπάρχει πάντα και το Εάν πάλι μπερδευτείς και με αυτό καλύτερα άλλαξε χόμπι! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:27 ---------- Αλάνι μεγάλο είσαι πάντως :ΡΈχεις και επεκτάσιμο επεξεργαστή εκτός από ROM; ΛΟΛ Αμέ! Έχω και extended memory card slot εσύ?
ApoelAndreas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Φίλε άμα σου φαίνεται μπερδεμένο και κάνεις μισή ώρα να περάσεις κάτι στο Omnia υπάρχει πάντα και το Εάν πάλι μπερδευτείς και με αυτό καλύτερα άλλαξε χόμπι! Οκ οτι πεις... Εαν θεωρεις πιο ευκολο να περασεις κατι στους ποσους φακελους που εχει οταν το συνδεεις στον υπολογιστη παρα το Itunes... Δεν δινεις επιχειρηματα και δεν μας εξηγας αυτα που λες, οποτε δεν θα σου ξαναζητησω να το κανεις... Βλεπεις ολοι εμεις εδω ειμαστε noobs και εσυ εισαι επιμενεις οτι ολοι μας εχουμε λαθος...
Radiatedsoul Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μια καλή Cooked Rom, Τι ειναι η Cooked rom, για εξηγησε σε παρακαλω γιατι εγω δε γνωριζω
diakoman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Φαντάζομαι ότι το όμνια το πήρες τώρα κοντά ε; Γι' αυτό δεν δέχεσαι ότι έχει μείνει πίσω... anyway συμβιβάσου εσύ με την αγορά σου και το σούπερ κινητό που μόνο εσύ εκτιμάς και ασχολήσου μια ζωή με τα windows που απαιτούν τεράστια εξυπνάδααπό μεγάλους μάγκες και άσε σε μας που δεν είμαστε τόσο έξυπνοι όσο εσύ να καθόμαστε στα ανοιχτά λογισμικά και στα Linux. Υ.Γ. το κιν που παραπάνω τι διαφορές έχει απο το omnia εκτός της οθόνης ?
GReddyRx7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Τι ειναι η Cooked rom, για εξηγησε σε παρακαλω γιατι εγω δε γνωριζω Εδώ μπορείς να μάθεις! http://www.bytheway.gr/portal2/forum/forumdisplay.php?f=125 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:35 ---------- Φαντάζομαι ότι το όμνια το πήρες τώρα κοντά ε; Γι' αυτό δεν δέχεσαι ότι έχει μείνει πίσω... anyway συμβιβάσου εσύ με την αγορά σου και το σούπερ κινητό που μόνο εσύ εκτιμάς και ασχολήσου μια ζωή με τα windows που απαιτούν τεράστια εξυπνάδααπό μεγάλους μάγκες και άσε σε μας που δεν είμαστε τόσο έξυπνοι όσο εσύ να καθόμαστε στα ανοιχτά λογισμικά και στα Linux. Υ.Γ. το κιν που παραπάνω τι διαφορές έχει απο το omnia εκτός της οθόνης ? Φαντάζεσαι δέν ξέρεις όμως...Και σου ξαναλέω είχα το Iphone πρίν οπότε.. Το μόνο εγώ εκτιμάω δέν νομίζω...Μια αναζήτηση στο google θα σου φανέρωσει κάτι που ίσως δέν περιμένεις... Αλήθεια μια που σου αρέσουν τα ανοιχτά λογισμικά ποιά είναι η τελευταία εφαρμογή που έκανες? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:37 ---------- Οκ οτι πεις... Εαν θεωρεις πιο ευκολο να περασεις κατι στους ποσους φακελους που εχει οταν το συνδεεις στον υπολογιστη παρα το Itunes... Δεν δινεις επιχειρηματα και δεν μας εξηγας αυτα που λες, οποτε δεν θα σου ξαναζητησω να το κανεις... Βλεπεις ολοι εμεις εδω ειμαστε noobs και εσυ εισαι επιμενεις οτι ολοι μας εχουμε λαθος... Ρε φίλε είσαι σοβαρός??? Από την στιγμή που θές να κάνεις εγκατάσταση κάτι τι φακέλους και ιστορίες μου λές? Μήπως δέν έχεις ιδέα λέω? Μήπως? Κάνε ένα φάκελο προγράμματα και χώστε όλα εκεί μέσα? Άμα σου είναι ΤΟΣΟΟΟ δύσκολο έ αστω βράστω!
haHa Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μια καλή Cooked Rom, μια οδοντογλυφίδα και δυστηχώς θα πρέπει να αγοράσεις κοκαλάκι μετά για την κοπέλα σου... Να και αλλα πλεονεκτηματα που δεν ηξερα: εκτος απο ασσος στην σκοποβολη, γινεσαι και αριστος Σεφ αν εχεις omnia! Για μαγειρεμενες(=cooked) Rom και οδοντογλυφιδες ακουω,οτι πρεπει για ενα σεφ.. Μου ανοιξε η ορεξη! Παω να βρω μια εφαρμογη με εξωτικες συνταγες στο app store του iphone. Αλλωστε 3-4 κλικ(με το δακτυλο, οχι με το νυχι/πενακι/οδοντογλυφιδα) και 20 sec θα κανω να τη βαλω...
ApoelAndreas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Εδώ μπορείς να μάθεις!http://www.bytheway.gr/portal2/forum/forumdisplay.php?f=125 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:35 ---------- Φαντάζεσαι δέν ξέρεις όμως...Και σου ξαναλέω είχα το Iphone πρίν οπότε.. Το μόνο εγώ εκτιμάω δέν νομίζω...Μια αναζήτηση στο google θα σου φανέρωσει κάτι που ίσως δέν περιμένεις... Αλήθεια μια που σου αρέσουν τα ανοιχτά λογισμικά ποιά είναι η τελευταία εφαρμογή που έκανες? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:37 ---------- Ρε φίλε είσαι σοβαρός??? Από την στιγμή που θές να κάνεις εγκατάσταση κάτι τι φακέλους και ιστορίες μου λές? Μήπως δέν έχεις ιδέα λέω? Μήπως? Κάνε ένα φάκελο προγράμματα και χώστε όλα εκεί μέσα? Άμα σου είναι ΤΟΣΟΟΟ δύσκολο έ αστω βράστω! Και εγω ειχα Ομνια φιλε... Ο λογος που δεν το πεταω ειναι για να το πουλησω... Λοιπον, εχεις κανα γνωστο που να το θελει?? Αφου θα του πεις τα καλυτερα λογια, δεν νομιζω να μην σε πιστεψει... Οσο για αναζητηση. Στο youtube βλεπω συγκρισεις και λενε το Ομνια ειναι καλυτερο απο Iphone... Ξερεις κατι ομως? Το λενε αυτο γιατι δεν εχουν δοκιμασει και τα δυο... Εγω απο την αρχη ηθελα Iphone. Πηρα Ομνια λογω της τιμης του... Και επειδη στην Κυπρο το Iphone 3G κανει 700-800 Ευρω.. Μονο για αυτον τον λογο... Λοιπον... Για να βαλεις πραγματα σε ενα κινητο, πρεπει να αρχισεις να φτιαχνεις φακελους, αλλους στο mystorage, αλλους στο κινητο, αλλους στα documents κτλ? Ελεος ρε φιλε, τοτε γιατι εχουμε το pc? Το Itunes ειναι πολυ μα πολυ πιο ωραιο και απλο...
GReddyRx7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Να και αλλα πλεονεκτηματα που δεν ηξερα:εκτος απο ασσος στην σκοποβολη, γινεσαι και αριστος Σεφ αν εχεις omnia! Για μαγειρεμενες Rom και οδοντογλυφιδες ακουω,οτι πρεπει για ενα σεφ.. Μου ανοιξε η ορεξη! Παω να βρω μια εφαρμογη με εξωτικες συνταγες στο app store του iphone. Αλλωστε 3-4 κλικ(με το δακτυλο, οχι με το νυχι/πενακι/οδοντογλυφιδα) και 20 sec θα κανω να τη βαλω... Καλύτερα να γίνεις Σεφ φίλε παρά δραπέτης από την φυλακή!:lol: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:44 ---------- Και εγω ειχα Ομνια φιλε... Ο λογος που δεν το πεταω ειναι για να το πουλησω... Λοιπον, εχεις κανα γνωστο που να το θελει?? Αφου θα του πεις τα καλυτερα λογια, δεν νομιζω να μην σε πιστεψει... Οσο για αναζητηση. Στο youtube βλεπω συγκρισεις και λενε το Ομνια ειναι καλυτερο απο Iphone... Ξερεις κατι ομως? Το λενε αυτο γιατι δεν εχουν δοκιμασει και τα δυο... Εγω απο την αρχη ηθελα Iphone. Πηρα Ομνια λογω της τιμης του... Και επειδη στην Κυπρο το Iphone 3G κανει 700-800 Ευρω.. Μονο για αυτον τον λογο... Λοιπον... Για να βαλεις πραγματα σε ενα κινητο, πρεπει να αρχισεις να φτιαχνεις φακελους, αλλους στο mystorage, αλλους στο κινητο, αλλους στα documents κτλ? Ελεος ρε φιλε, τοτε γιατι εχουμε το pc? Το Itunes ειναι πολυ μα πολυ πιο ωραιο και απλο... Φίλε εντάξει τι να πώ! Το Itunes άμα σου φαίνεται πιο απλό εγώ πάω πάσο!
diakoman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Διπλωματική εργασία για το csd του Αριστοτελείου σε linux και sql φίλος, τέλος του καλοκαιριού είναι έτοιμη, Νοέμβρη δημοσιεύεται. Αν και μέχρι τότε πιστεύω θα έχεις λογικευτεί. Το ότι είμαι λίγο καιρό στο φόρουμ δεν με κάνει λιγότερο σοβαρό ή περισσότερο "παιδάκι" , ίσα ίσα τα ποστ μου είναι λίγα και περιεκτικά εκτός αν αναλώνομαι με ποστς σαν τα δικά σου τα οποία αν όντως τα εννοείς... δεν έχω λόγια. Συνέχισε πάντως την νοοτροπία "όλοι έχετε δικαίωμα στη γνώμη ΜΟΥ" Όπως σου είπα join us http://www.androiddev.gr. Όσο για τις γενικολογίες σου και τις επεκτάσιμες μνήμες και εγώ είχα ενθουσιαστεί όταν το πρωτο-ανακάλυψα αλλά τόσες ανοησίες μαζεμένες σίγουρα δεν είπα. Το να μας λες ότι το συγκεκριμένο κινητό είναι θεός για σένα και ότι δεν υπάρχει δείχνει της απαιτήσεις σου από ένα κινητό, τέλος. Υ.Γ. Τόση ώρα μας συγκρίνεις το ομνια με το 2g iphone... για να καταλαβαίνει και ο κόσμος, μην σε περάσει ντιπ για ντιπ ......... παλικάρι!
GReddyRx7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Διπλωματική εργασία για το csd του Αριστοτελείου σε linux και sql φίλος, τέλος του καλοκαιριού είναι έτοιμη, Νοέμβρη δημοσιεύεται. Αν και μέχρι τότε πιστεύω θα έχεις λογικευτεί. Το ότι είμαι λίγο καιρό στο φόρουμ δεν με κάνει λιγότερο σοβαρό ή περισσότερο "παιδάκι" , ίσα ίσα τα ποστ μου είναι λίγα και περιεκτικά εκτός αν αναλώνομαι με ποστς σαν τα δικά σου τα οποία αν όντως τα εννοείς... δεν έχω λόγια. Συνέχισε πάντως την νοοτροπία "όλοι έχετε δικαίωμα στη γνώμη ΜΟΥ" Όπως σου είπα join us www.androiddev.gr. Όσο για τις γενικολογίες σου και τις επεκτάσιμες μνήμες και εγώ είχα ενθουσιαστεί όταν το πρωτο-ανακάλυψα αλλά τόσες ανοησίες μαζεμένες σίγουρα δεν είπα. Το να μας λες ότι το συγκεκριμένο κινητό είναι θεός για σένα και ότι δεν υπάρχει δείχνει της απαιτήσεις σου από ένα κινητό, τέλος. Αλήθεια γιατί μας το παίζεις τόσο απόλυτος και σοβαρός? Μήπως έχεις κανένα κέρδος από την όλη υπόθεση? Απόψεις εκφράζει ο καθένας και νομίζω είναι συγκεκριμένα τα επειχηρήματά μου αλλά τα αποφεύγετε όλοι και κάνετε κύκλους γύρω τους. Κινητό κρατάς στο χέρι σου όχι κανένα ομόλογο...Όπως και εγώ...Αλλά εμένα έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες από το δικό σου όπως και πολύ περισσότερες επιλογές παραμετροποίησεις. Chill out λίγο και δές το λίγο ποιό σφαιρικά το πράγμα!
diakoman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Αλήθεια γιατί μας το παίζεις τόσο απόλυτος και σοβαρός? Μήπως έχεις κανένα κέρδος από την όλη υπόθεση? Απόψεις εκφράζει ο καθένας και νομίζω είναι συγκεκριμένα τα επειχηρήματά μου αλλά τα αποφεύγετε όλοι και κάνετε κύκλους γύρω τους. Κινητό κρατάς στο χέρι σου όχι κανένα ομόλογο...Όπως και εγώ...Αλλά εμένα έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες από το δικό σου όπως και πολύ περισσότερες επιλογές παραμετροποίησεις. Chill out λίγο και δές το λίγο ποιό σφαιρικά το πράγμα! Απλά λολ... μόλις κέρδισες 100 χρόνια απεριόριστες παροχές από την google! Ανακάλυψες έναν πράκτορά της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.